hukers 30.03.21, 11:10 Poszukuje koncepcji na urodzinowy prezent dla szanownej małżonki Zofii. Kwoty trzycyfrowe, kategoria 40+. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 11:15 Z przodu kwoty 1 czy 9? Nie wiem jak Zofia, nie znam, ale ja bym brała biżuterię albo torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Prezent 30.03.21, 11:32 primula.alpicola napisała: > Z przodu kwoty 1 czy 9? > Nie wiem jak Zofia, nie znam, ale ja bym brała biżuterię albo torebkę. To są dobre pomysły, tylko obejmują rewiry na których za bardzo się nie znam, zwłaszcza na torebkach. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Prezent 30.03.21, 11:41 Fajny pomysł z tą kartą. A gdzie teraz jakieś fajne torebki się kupuje, bo galerie chyba zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 11:47 Bei mi ostatnio poleciła torebki Pepita (dzięki, bei!). Kupiłam białą Walencję, jest piękna. Na pewno wrócę po inne modele. pepita.pl/kategoria-produktu/torebki/ Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Prezent 30.03.21, 15:35 primula.alpicola napisała: > Bei mi ostatnio poleciła torebki Pepita (dzięki, bei!). Kupiłam białą Walencję, > jest piękna. Na pewno wrócę po inne modele. > pepita.pl/kategoria-produktu/torebki/ Bardzo ładne te torebki. W ogóle nie w moim stylu ale śliczne są. W ogóle nie znałam tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 15:45 Też nie znałam. Na Instagramie też niezbyt znana. Może to młoda firma? Mają ogromną przewagę nad Fabiolą- torebki są gotowe od ręki. Czekanie 5 tyg. mnie przerasta, a jeszcze wcześniej podejmowanie decyzji co do skory, okuć, podszewki...to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Prezent 30.03.21, 16:10 To sklep z Krakowa, nie taki młody. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 16:14 To może Instagram młody, bo naprawdę mają nędzne zasięgi. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Prezent 30.03.21, 17:28 primula.alpicola napisała: > To może Instagram młody, bo naprawdę mają nędzne zasięgi. W Krakowie znany i lubiany od lat Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 17:32 Ale globalniej...? 70 lajków na Insta i 3 komentarze, łeeeh. We mnie w każdym razie mają nową klientkę. A Ty mi powiedz, czy do Malty wchodzi półlitrowa butelka wody? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 18:40 tereso napisała: > No ładnie, ładnie, a ja czekam 😁 A na co?? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezent 30.03.21, 12:22 Zalando, eobuwie, panitorbalska. Jakie torebki lubi nosić pani Zofia? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Prezent 30.03.21, 12:29 Trudne pytanie, ale coś w stylu Pepita Zofia, znaczy się Sofia. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Prezent 30.03.21, 16:08 Te Pepita ma nawet sklepy stacjonarne w Krakowie, w tym jeden aktualnie otwarty, mógłbym uniknąć wysylki. Dobry trop. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 16:10 Jeśli Zofia jest modnisią, to podpowiem, ze w trendzie jest żółty i limonkowy, oraz złote łańcuchy, marszczona miękka skóra, przeplatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Prezent 30.03.21, 17:18 Hmmm, jęśli masz w okolicy otwarty sklep, to się wybierz albo zadzwoń, naświetl sprawę, może nie będzie problemu z ewentualną wymianą w razie nietrafienia na inny model. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Prezent 30.03.21, 21:47 hukers napisał: > Fajny pomysł z tą kartą. A gdzie teraz jakieś fajne torebki się kupuje, bo gale > rie chyba zamknięte? No genialny pomysł.... to już lepiej kasę daj. Nie mam pojęcia, skąd się wzięła moda na te karty, może dla nastolatki to i dobre, ale nie dla kobiety 40+ Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezent 30.03.21, 23:13 Fajne torebki kupuje się tam, gdzie szanowna małżonka torebki kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Prezent 30.03.21, 11:18 mnie by ucieszyly duze sluchawki, ale nie mam na imie Zofia. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Prezent 30.03.21, 11:18 w kwocie trzycyfrowej bym przyjęła talon na nowy tatuaż albo trzy rundy na torze wyścigowym. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Prezent 30.03.21, 11:21 Na szybko: kwoty 4cyfrowe: rower, voucher na weekend w spa, lot balonem, jakis ladny obraz olejny. Kwoty 3cyfrowe: tanszy sprzet typu rolki, hulajnopga, lyzworolki, weekend w jakims fajnym hotelu typu zamek w atrakcyjnych okolicznosciach przyrody, kurs czegos co ja interesuje: francuski, malowanie, joga, itp., jak tyra zdalnie to sluchawki bezprzewodowe... Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Prezent 30.03.21, 12:44 o jezu, nie obraz olejny! umarłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Prezent 30.03.21, 11:22 Czyżbyś nie znał upodobań szanownej małżonki? Skąd my mamy wiedzieć co lubi twoja żona? Ja bym na przykład chciała odsadka belgijskiego zimnokrwistego ale nie wiem czy Zofia by się ucieszyła :p Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Prezent 30.03.21, 12:16 Ale to chyba nie w kwocie trzycyfrowej w PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Prezent 30.03.21, 12:23 No nie, ale pokazuje różnorodność zainteresowań :p to, że jesteśmy kobietami przecież nie znaczy że lubimy to samo :p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Prezent 30.03.21, 12:25 Za trzycyfrową kwotę w PLN mogłabym przygarnąć jakieś ładne ogłowie westernowe, takie do wyglądania na niedzielnym spacerku :p Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Prezent 30.03.21, 18:30 No ja aktualnie to za kwotę trzycyfrową to chyba kupiłabym sobie lekki zapas filamentu do drukarki 3d Ewentualnie jakies wymyślne filamenty do eksperymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Prezent 31.03.21, 09:08 No i sama widzisz, że takie doradzanie jest bez sensu :p Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezent 30.03.21, 12:20 A jakie pani Zofia ma zainteresowania? To chyba oczywiste, że nie ma czegoś takiego jak prezent uniwersalny dla kobiety. Czy nosi biżuterię? Czy lubi ładne torebki? Może dużo czyta i przydałby jej się nowy czytnik? Skąd my to mamy wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Prezent 30.03.21, 12:31 Nosi biżuterie, ładne torebki i dużo czyta, ale nie używa czytnika. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Prezent 30.03.21, 13:07 diament to najlepszy przyjaciel kobiety hukersiku dołożysz jedynkę z przodu do sumy 3 cyfrowej i cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Prezent 30.03.21, 13:31 Ja bym chciała taki linoryt, ale nie wiem, co chciałaby szanowna małżonka. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Prezent 30.03.21, 15:42 Czytnik ebooków Jakiś sprzęt sportowy jeśli Zofia lubi Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 15:55 Dlatego od razu o to zapytałam. Odpowiedzi nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Prezent 30.03.21, 16:04 Powyżej 300, bo się obrazi i poniżej 1000, bo się zrobi podejrzliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 16:11 😆 999 to JEST poniżej 1000, sknero😜 Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Prezent 30.03.21, 16:41 Ta Zofia to może być niespecjalnie żywa a przez to mało komunikatywna, stąd niemożność uzyskania wiedzy na temat jej upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Prezent 30.03.21, 15:49 Daj do niej nr. Zadzwonię, wypytam i napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Prezent 30.03.21, 16:29 Weekend w hotelu dla żony i osoby towarzyszącej. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Prezent 30.03.21, 17:18 Tylko nie karta podarunkowa! Kartę można obcej babie, której się nie zna! Tu się wydasz, że nie wiesz, co ucieszy żonę. Mój typ to dzień lub weekend w spa, torebka to fajny pomysł, popatrz po ubraniach, jakie kolory żona lubi, obejrzyj jej biżuterię. Albo po prostu pierścionek z brylantem. To się spodoba każdej kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Prezent 30.03.21, 17:33 Ja od mojego wolę kartę, niż żeby się popisywał jak to mnie dobrze zna. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Prezent 30.03.21, 18:43 zalezy jaki maja uklad finansowy, jesli maja wspolne konto to taka karta jest dziwna, moze sobie sama jakis zakup oplacic, to tak jakby wyciagnac kase z tego samego konta i dac zonie. Ja tez umiarkowanie ufam popisom meza, wiec wole jak mi kupi jakis dobiazg - kwiatki, ksiazke a cos drozszego to po uzgodnieniu. Choc pare razy mu sie udalo trafic z fajnymi rzeczami np. mierzylam dziesiatki czapek i zadna mi sie nie podobala. A on kupil w ciemno i byla idealna! Ale to raczej przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezent 30.03.21, 23:21 > Albo po prostu pierścionek z brylantem. To się spodoba każdej kobiecie Veto! Odpowiedz Link Zgłoś