nena20 10.04.21, 17:15 Kto pamięta o co poszło? Dlaczego to forum zamknięto. Kiedyś czytałam,.chciałam wrócić i zonk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona-26 Re: Emagiel 10.04.21, 17:18 Ja pamiętam doral wywalala dziewczyny za wyśmiewanie się z jej biegania i zimowego Kremu do tąk 🤷♀️ Albo jakoś tak 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Emagiel 10.04.21, 17:20 Sportowy krem do rąk. Doral zaczęła wywalać, potem przyjmować itp. Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: Emagiel 10.04.21, 17:44 Doral jako założycielka zamknęła emagiel, urażona duma. Dziewczyny otworzyły Wolny Magiel, ale to już nie było to. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Emagiel 10.04.21, 17:48 Zamknęli? Wiem, że forum upadło, gdy jedna z adminek zaczęła wywalać uczestniczki, bo się śmiały ze sportowego kremu do rąk. Obraziły się i założyły własne. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Emagiel 10.04.21, 22:31 Byłem tam honorowym gościem, bo podobno byłem nieświadomym pomysłodawcą tego forum. Wszedłem kiedyś z ciekawości na ramę, trochę poczytałem i napisałem komentarz, że według mnie, to forum powinno nazywać się "emagiel", a nie emama, no i któraś z Was podchwyciła ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: Emagiel 10.04.21, 23:02 Zimowy krem do rąk- do tej pory nie do końca wiemy co tam Doral odwaliło. Z kilkunastoma dziewczynami mamy grupę na fb, ale to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś