deelandra 26.04.13, 23:45 www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=emagiel proszę, jeśli chcecie, możecie utworzyć konto na stronie www.flash-chat.pl/ ale to już tam jak uważacie miłej zabawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_marta Re: chat 27.04.13, 00:21 No żyje, tylko jak ona żyje, ani na magla nie przyłazi, ani na fb się nie łodezwie, co to za życie Małpiszon jeden. Odpowiedz Link
babowa Re: chat 27.04.13, 09:32 delaku, dzieki ale jak to ja pomarudze taki mały ??? ten czat? ty wiesz ze ja juz coraz starsza i on bez archiwum i bajerow, nie? no dobra, to niech bedzie to teraz niech modelacja zawiesi na głowna i styka dzieki deela Odpowiedz Link
deelandra Re: chat 27.04.13, 10:26 przykro mi ale Polchat zlikwidowali, wszelkie chaty na gazecie, czy onecie też zniknęły, znalazłam co się dało, i żeby było maksymalnie proste w obsłudze, ale coś za coś, jak golas to golas, ale główne funkcje spełnia, czyli pozwala pogadać. do wyżej tak, żyje, ale mam taki zapierdol, a jak przez pół godziny mam wolne wolę chwasty wyrywa niż siedzieć na maglu, taka jest smutna prawa, że rzygam na sam widok kompa, skoro wstaję o 6, albo 5 i do 22 z małymi przerwami pracuję non stop Odpowiedz Link
beata985 Re: chat 27.04.13, 21:07 no i ....chciały czata i nikogo tam nie ma.....to se pogadałam..... Odpowiedz Link