asia-loi 13.04.21, 10:28 Sprawdzam czy da się zalóżyć wątek z tabletu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Próba pisania 13.04.21, 10:32 jowita771 napisał: > Da się. > Da się wątek założyć, ale nie da się w nim pisać ani czytać z tabletu, bo z laptopa nie ma problemu. Wyloguję się z tabletu i zaloguję jeszcze raz, zobaczę czy to coś da. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Niestety dalej nie da się 13.04.21, 10:39 pisać i czytać wątków z tabletu. Wylogowałam się i zalogowałam i nic to nie dało. Z tabletu widzę tylko 8 wątków na forum, których się otworzyć nie da. Większa ilość wątków jest dla mojego tabletu niewidzialna. Z laptopa i telefonu nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopty35 Re: Niestety dalej nie da się 13.04.21, 15:54 asia-loi napisała: > pisać i czytać wątków z tabletu. > Wylogowałam się i zalogowałam i nic to nie dało. > Z tabletu widzę tylko 8 wątków na forum, których się otworzyć nie da. Większa i > lość wątków jest dla mojego tabletu niewidzialna. > Z laptopa i telefonu nie ma problemu. > > Mam tak samo. Tablet nie otwiera rozmowy, widzę tylko spis tematów. Odpowiedz Link Zgłoś