Dodaj do ulubionych

Snapchat pytanie techniczne

14.04.21, 18:48

Pytam tu bo w internetach szukam i szukam. nie mogę.znaleźć odpowiedzi

Od razu piszę że snapchat mam niedawno, słabo sie w nim rozeznaję,dziecko mnie namówiło i koresponduje tylko z tym dzieckiem

Ale w propozycjach kontaktów zauważyłam osobę która nie chciałabym żeby mnie na tym snapchacie zobaczyła więc na samym początku ją zablokowałam. Tel kom tej osoby też mam zablokowany.
Osoba ta miała jakby więcej kont snapchat ale konta te nie wyświetlały mi się w propozycjach ani nic.

Aż tu nagle wyświetliło mi się parę dni temu znowu jakby nowe konto tej osoby w propozycjach do kontaktów. I teraz nie wiem: widzi mnie czy nie widzi na tym snapchat? Co to w ogóle oznacza?
Obserwuj wątek
    • znowu.to.samo Re: Snapchat pytanie techniczne 14.04.21, 19:39
      Nikt nic??????
    • majenkir Re: Snapchat pytanie techniczne 14.04.21, 19:44
      Dopóki nie dodasz go do chatów, dopóty ta osoba nie ma Cię na mapie 😉. Widzi tylko, że masz insta. Skasuj go z quick add i już.
      • znowu.to.samo Re: Snapchat pytanie techniczne 14.04.21, 19:48
        Właśnie nie mam insta, mam jeszcze jedynie facebook z messengerem. Ale tam też jest zablokowana
        Zastanawiam się czemu nagle znalazła się w propozycjach kontaktów
        • majenkir Re: Snapchat pytanie techniczne 14.04.21, 19:53
          Sorry, chcialam powiedzieć snapchat. Ja np widzę kolegów moich dzieci 🤷🏼‍♀️
          • znowu.to.samo Re: Snapchat pytanie techniczne 14.04.21, 19:55
            Acha czyli widzi mnie że jestem na tym snapchat?
        • m_incubo Re: Snapchat pytanie techniczne 14.04.21, 21:02
          Najprawdopodobniej dlatego, że masz w książce numer tej osoby, nieistotne, że zablokowany. To działa jak na fejsie, pojawiają się propozycje znajomych, możesz widzieć znajomych znajomych itp.
          • znowu.to.samo Re: Snapchat pytanie techniczne 14.04.21, 22:17
            Na razie się po prostu wylogowałam bo i tak rzadko używam
    • razidwaitrzyicztery Re: Snapchat pytanie techniczne 07.07.21, 13:38
      Mam problem na Snapchacie. Zapisałam filmiki w Memories i okazało się, że nie mają dźwięku. Kiedy je edytuje, nie mogę włączyć dźwięku, bo wyskakuje komunikat: "Masz wyłączony mikrofon" tyle, że w ustawieniach jest włączony. W lewy rogu gdzie jest dźwięk nie jest on na biało tylko na szaro, tak jakby nie działał w ogóle. Ktoś miał tak i da się z tym coś zrobić?
    • shiitake Re: Snapchat pytanie techniczne 12.09.21, 10:25
      A takie cosik:
      Czy jest tu jakaś osoba biegła w Snapchat.
      Co jakiś czas dostaję komunikaty, że osoba, której nie znam jest dostępna. Czy to normalne czy też nie pamiętam a kiedyś spojrzałem na jej/jego profil lub publikację. O co kaman?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka