Dodaj do ulubionych

Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę

07.05.21, 13:49
Proszę, poleccie miejscówkę, warunki konieczne:

* nad samym morzem, plaża zdalna do kąpieli (żadne 300 metrów w linii prostej od morza, nie wchodzi w gre)

*apartament czysty, w miarę nowy, typu studio, dla nas czworga, 4*, zakładam, że klima to podstawa plus kuchnia z podstawowym wyposażeniem, żeby dzieciom parówki ugotować, ale obiad już nie

Obserwuj wątek
    • swinka-morska Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 14:10
      Brać, Postira. Szukaj w okolicy plaży Mala Lozna.
      Booking pokazuje bardzo dokładne mapy.
      • moze_sprobowac_inaczej Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 14:56
        swinka-morska napisała:

> Brać, Postira. Szukaj w okolicy plaży Mala Lozna.
        > Booking pokazuje bardzo dokładne mapy.

Niestety nie, Boooking pokazuje "przy plaży" obiekty również w odległości 500 metrów niestety
        • swinka-morska Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 18:06
          Wchodzisz sobie w mapę (link tuż pod nazwą apartamentu) i oglądasz sobie dokładną lokalizację wybranej kwatery.
    • cku1 Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 15:02
      Wyspa ciovo (obok Trogiru).
      • melikles Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 17:22
        Ciovo może być, ale od południowej strony Okrug Gornji Poza tym Medici, Mimice, Ruskamen, Nemira, Zivogosce
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 17:22
      Kurcze, chodziło mi o konkretne apartamenty/ domy
      • melikles Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 17:23
        Brajkovic Zivogosce Blato.
      • heca7 Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 17:47
        Wiesz ja mogę ci podać miejscówki gdzie byłam i polecam. Ale podejrzewam, że o tej porze dawno wszystko zarezerwowane. Chyba, że planujesz przyszły rok wink

Najbliżej do wody było tu: www.korcula-larus.com/pl/pensa/

Trochę dalej bo wyżej było tu: croatiarents.com/pl/hrvatska/wyspy/hvar-gdinj/apartman-hvar-medvidina-bay

Tutaj też: www.adriatic-home.pl/Chorwacja/Kor%C4%8Dula/Vela-luka/Apartamenty-SILVA-1063

A tutaj z parteru nie widać wody ale mała zatoka jest bardzo blisko, schodkami w dół: www.adriatic.hr/pl/zakwaterowanie/dalmacja/hvar/rosohotnica/8806/A-8806-a

Tutaj fantastyczny widok, wszystko super ale plaża jakieś 100-150 metrów. Z tym, że schodzi się łatwo: www.poplat.com/villa/en/

I jeszcze tutaj , Igrane ale to właśnie ze 300 metrów w dół do plaży wink www.adriagate.com/Chorwacja-pl/Kwatery-30123#K1
        • melikles Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 18:17
          Na rezerwację lepszych miejscówek na sezon letni, takich przy samej wodzie, raczej już za późno. Ludzie rezerwują jeszcze jesienią na kolejny sezon, a styczeń-luty to już ostatni dzwonek. Może się trafić jakieś okienko, albo ktoś nagle odwoła rezerwację, albo wolny jest apartament w kosmicznej cenie.
          • heca7 Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 18:20
            Dokładnie.
    • naszastruga Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 20:02
      Mogę polecić bardzo fajną miejscówkę dla 4, ale na Pagu. Wiem że jest wolna w 2 poł. sierpnia. Przy samym morzu (spokojna zatoka), 2 sypialnie, salonik, bardzo duży taras.
      • steficzka Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 22:16
        Polecam camping glavotok na wyspie Krk.
        Cudownie, pięknie, urokliwie i dzieci nie będą się nudziły, choć nie jest to moloch.
        Popołudniu podpływają tam delfiny.
    • beata985 Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 07.05.21, 22:31
      Willa iva orebic...Ale to już sam koniec...Jak dla mnie lepszej miejscówki do tej pory nie ma...uciążliwe może być dojazd samochód do promu..o określonych godzinach robi się tłoczno na drodze przez którą trzeba przejść na plażę...Ale za drogą jest już plaża, blisko sklepik,
    • minerallna Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 10.05.21, 23:20
      Chciałaś konkret to: www.airbnb.pl/rooms/4922243?source_impression_id=p3_1620680635_2l2kL%2BxkftQ%2FBarT&guests=1&adults=1&fbclid=IwAR0v8hrPlKVvJmDjYZt5-eXQjh5l4UYJJu5dWkAcdcCZyBP_q2JDeUnWrxE
      Byliśmy tam w zeszłym roku. Dwie sypialnie , dwie łazienki, czysto, cicho , fajny balkon z ładnym widokiem. Ale żeby nie przekraczać granicy trzeba popłynąć promem, krótki rejs, szybko i sprawnie. Ale tylko ten jeden apartament miał widok na morze jakbyś szukała innego w tym samym miejscu.
      • niemaznaczenia Re: Chorwacja - ematki, poleccie miejscówkę 11.05.21, 07:27
        Orebic nie zrobił na mnie szczególnego wrażenia. Taka tranzytowa miejscowość, z dużym ruchem, wszyscy jadą do promu na Korculę. Do tego taka sobie, wąska plaża. Na Peljesacu fajne są Dingac Borak i Podobuce, albo super zatoczki na północy ja Divna. No i jest cudowna Korcula rzut beretem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka