princesswhitewolf Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:54 Monica Belluci nie ma jakichs bardziej nadzwyczajnych oczu niz jej corka jak to zdjecie pokazuje. Po lewej Monica, po prawej corka. Kwestia makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinasok Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:02 Jakaś taka zmianierowana, próżna dziewucha wydaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czysta piękność! 04.07.21, 19:46 Wnioskujesz po zdjęciu?? Brawo ty Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:05 Czy ja wiem? Ładna dziewczyna, nawet bardzo ładna, ale pięknością bym jej nie nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:19 śliczna młoda dziewczyna, wieża cera, piękne włosy, słodka buzia, ale profil troszkę broda cofnięta i nos wysunięty do przodu. Ona jeszcze będzie się zmieniała, trudno powiedzieć albo będzie pięknością albo ten profil się zaostrzy i będzie niezbyt dobrze. Takich ślicznych, młodych buzi trochę jednak jest, nawet na polskich ulicach, to nie jest żaden ewenement. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:30 Taka uroda lalkowata, dziwne trochę oczy. Do mamy niepodobna. Ładna ale nie jakaś piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:32 Oczy ma po ojcu, rozstaw, tylko nie kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:32 Dołączę do chóru, że nie ma tego czegoś, natomiast uważam, że jest faktycznie piękna.Oczywiście moje córki piękniejsze i zgrabniejsze jak to ematkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:36 Bardzo ładna. Na razie ma twarz nastolatki, po wysmukleniu bliżej 30-tki może być piękna jak mama. Podobnie ze spojrzeniem, ja wolę gdy 16-latka jest bardziej dziewczęca niż kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:20 Miała szczęście w loterii genetycznej i urodę wzięła po matce. Weźmy taką Rumer Willis... Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:24 Ja tu jednak widze domieszke Cassela . żuchwe ma cofnietą do tyłu , nos średni Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:06 No coś tam jednak domieszał, takie są prawa rozmnażania😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 19:40 Wszystkie córki Willisa są bardzo w tatusia, jakieś geny niezbyt korzystnie poukładane tam są. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:45 Więcej szczęścia na pewno niż młodsza siostra. Ale Cassela trochę w niej imo widać i nie chodzi tylko o szeroko rozstawione oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:26 Jaka tam piękniejsza, ładna dziewczyna ale gdzie jej do matki Widziałam wcześniej zdjęcia Devy, profesjonalne I nie I sprawia na mnie wrażenie próżnej dziewuchy Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:47 EE.Wolę matkę. Jest przeciętna Ma cofnięty podbródek ( profil) i ( w tym ubraniu ?). Dziwnie wyglądają proporcje góry twarzy i dołu ( szeroko brwi, oczy i wąska mała buźka ), chyba duże odstające uszy, strasznie długa szyja. Wygląda jakby miała nieładną figurę - nogi flaczki bez grama mięśnia i kształtu Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinasok Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:00 Piękna . Ale Oliwia Bieniuk piękniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:03 Mała poprawka- twoim zdaniem piękniejsza od swojej matki. Moim- do łydek najwyżej jej sięga Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:38 kornelia_sowa1 napisała: > Mała poprawka- twoim zdaniem piękniejsza od swojej matki. > Moim- do łydek najwyżej jej sięga ktos kto mowi ze jest podobna do matki chyba jest slepy. to czysty ojciec.plus nie ma seksapilu Bellucci ani tego czegos/ porownujac nastolatki widziane na ulicy ,niczym sie nie rozni bo mozna spotkac naprawde ladne dziewczyny z o wiele lepsza figura. no ale ona ma koneksje wiec zostala okrzyknieta pieknoscia. stare jak swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:46 Może nie czysty ojciec, ale jest podobieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezka42 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:28 No cóż... Ładna ale... Moja córka ładniejsza 😋 Zresztą nie umiem obiektywnie ocenic 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Czysta piękność! 05.07.21, 13:35 To zdjęcia Twojej córki? Na pierwszym zdjęciu prześliczna dziewczyna! Na drugim to chyba nie ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Czysta piękność! 05.07.21, 21:37 ajr27 napisała: > To zdjęcia Twojej córki? Na pierwszym zdjęciu prześliczna dziewczyna! Na drugim > to chyba nie ta sama osoba? Dla mnie to drugie zdjęcie to z jakiegoś snapchata. Zedytowane i przez to nie dające rzeczywistego obrazu. Na pierwszym zdjęciu ładna dziewczyna, na drugim - wizja. Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Czysta piękność! 05.07.21, 15:28 Czy ja wiem. Dziwna twarz. Niby spoko ale nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:44 Piękna rzeczywiście, ale matka to bogini!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:50 Piękna?? Przecież ona jest paskudna! W życiu bym nie pomyślała, że ma 16 lat, tylko dobrze po trzydziestce. I wygląda jak naćpana. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czysta piękność! 04.07.21, 19:47 Paskudna o młodej ładnej dziewczynie?? Popatrz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:47 Bez przesady, chyba nie znasz definicji słowa 'paskudna'. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:03 Ładna dziewuszka, ale... Nie ma w niej na razie tej "głębi", która pociąga w jej matce. Może jej przyjdzie z czasem, a może nie. Nawet gdyby nie rodzice mogłaby mieć szanse w modelingu/aktorstwie, bo ładniutka, fotogeniczna, talent też mieć może. Czy będzie kimś więcej niż córeczką znanych rodziców czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:42 Ekhm, no tak nie bałdzo. Do matki nie ma nawet startu. Szczerze to nawet jakaoś specjalnie ładna nie jest, bez makijażu byłaby zupełnie przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Czysta piękność! 04.07.21, 18:28 Dziewczyna jest rzeczywiście śliczna. Czy ładniejsza od mamy, tego nie potrafię ocenić, ale na ten moment Monika robi na mnie większe wrażenie przez swoją dojrzałą kobiecość Zapytałam synów i obaj stwierdzili, że córka wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Czysta piękność! 04.07.21, 19:31 Ta po makijażu nie jasna taka zwykła uroda. Owszem ładna ale taki przytępiony wyraz twarzy ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:34 16 latka to jeszcze dziecko. Bardzo ladna smarkata, ale jakos niesmacznie sie czyta te ematkowe szczegolowe analizy jej urody... Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Czysta piękność! 05.07.21, 15:05 No widocznie jej rodzicom to nieprzeszkadza, jak wszystkim rodzicom z branży. Wolą wystawić młode na hejt ale mieć pewność, że kariera się już teraz rozkręca Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Czysta piękność! 05.07.21, 15:22 Widac znaja tylko jeden sposob na zycie, madre to nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:51 Dla mnie na pewno nie piękniejsza od matki, która jest posągową pięknością. Dziewczyna jest ładna. Choć wydaje mi się, że nos poprawiła, miała szerszy jako wczesna nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:55 Bardzo ładna, ale do Moniki jej daleko, no i nogi fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: Czysta piękność! 05.07.21, 13:42 Jakby zamknęła dziób wyglądałaby dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Czysta piękność! 05.07.21, 14:39 Śliczna, ale nie jest ładniejsza od matki. Bellucci jest mniej słodka, ale ma więcej wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Czysta piękność! 05.07.21, 15:38 Ja bym to ujęła tak- córka bardzo ładna, ale raczej pospolita, mama- klasyczna piękność. Z tym że mam wrażenie, że Monika poprawiała przynajmniej nos, córka natomiast jest jeszcze w wieku, gdy rysy się zmieniają, tak więc wszystko przed nią. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Czysta piękność! 05.07.21, 18:10 Corka mojej kolezanki z pracy uczyla Deve j.angielskiego (w prywatnej szkole w Rzymie). Dziewcze jest mile, sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś