januszekxxl 10.07.21, 19:40 Założyłem kiedyś wątek o kiczach muzycznych, ale nie cieszył się on wielką popularnością. To może wątek z fajnymi posenkami będzie się cieszył? No to pierwsza fajna pioseka. Ostrzeżenie! Trzeba lubić bluesa. Jumpin At Shadows Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Fajne piosenki 10.07.21, 20:32 Nikt nie odpowiada, to może dam szansę Amy Winehouse - "Back to Black" (BEST LIVE PERFORMANCE)kobiecie z przepitym głosem? Piosenka może i fajna ale piosenkarka nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szansanalans Re: Fajne piosenki 10.07.21, 20:45 To jest moja muza,blues,saksofon ,łapka w góre Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Fajne piosenki 10.07.21, 20:55 szansanalans napisała: > To jest moja muza,blues,saksofon ,łapka w góre A taki facet może być? Del Shannon — Runaway (1961) Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Fajne piosenki 10.07.21, 21:18 To może kobiety ładniej śpiewają i są ładniejsze od śpiewaków? Shocking Blue - Venus (Video) Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: Fajne piosenki 11.07.21, 00:50 Saksofon? Daniele Vitale Sax... Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: Fajne piosenki 11.07.21, 01:12 Np. The police - Every Breath You Take ( Remix, Santorini) Piękne Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Fajne piosenki 11.07.21, 00:44 ROBERT PALMER & UB40 I'LL BE YOUR BABY TONIGHT Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Fajne piosenki 11.07.21, 00:46 I tekst dla nieznających angielskiego: Zamknij oczy - zamknij drzwi Nie musisz się już martwić Dziś wieczorem będę twoim dzieckiem Zamknij światło - zamknij cień Nie musisz się bać Dziś wieczorem będę twoim dzieckiem Cóż, przedrzeźniacz odpłynie Zapomnimy o tym Wielki stary księżyc będzie świecił jak łyżka Pozwolimy na to - nie pożałujesz Zrzuć buty - nie bój się Przynieś tę butelkę tutaj Dziś wieczorem będę twoim dzieckiem Być moim dzieckiem Być moim dzieckiem Być moim dzieckiem Być moim dzieckiem Dziś wieczorem będę twoim dzieckiem Cóż, przedrzeźniacz odpłynie Zapomnimy o tym Wielki stary księżyc będzie świecił jak łyżka Pozwolimy na to - nie pożałujesz Zrzuć buty - nie bój się Przynieś tę butelkę tutaj Dziś wieczorem będę twoim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Fajne piosenki 12.07.21, 17:29 A może taka piosenka jest fajna? Stanisław Grzesiuk - Apaszem Stasiek był Odpowiedz Link Zgłoś