Dodaj do ulubionych

Okładka Time z Harrym i Meghan

16.09.21, 12:54
Lista stu najbardziej wpływowych ludzi, okładka znanego magazynu i zapewne oczekiwanie na wielki pr-owy sukces, a wyszło jak wyszło. Na początku myślałam, że to jakaś parodia tej pary i wynajęci statyści. Trudno bo wiem uwierzyć, że cały sztab ludzi, zapewne zatrudnionych przy tym projekcie uznał to za świetny pomysł. Najbardziej podobał mi się jeden z komentarzy, że Harry wygląda tu jak fryzjer, prezentujący zachwyconej klientce jej nowe doczepy big_grin
Obserwuj wątek
    • madi138 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 12:56
      Sorry, zapomniałam wykadrować, żeby było lepiej widać.
      • asia.sthm Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:29
        Moim zdaniem wygladaja swietnie.
        Z wielka satysfakcja przesledze bol dupy wszystkich czepialskich rzepow na doczepy.
        A niech was posciska, wrzodow na zoladku sie dorobicie big_grin
        • tt-tka Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:31
          A na czym polega ta swietnosc ? Bo ja serio niczego swietnego nie widze, ani w kontekscie, ani bez kontekstu.
        • 35wcieniu Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:37
          No wyglądają jak wyglądają.
          Ona jest obiektywnie ładną kobietą, on -kwestia gustu, są zadbani, dobrze ubrani, to jak mają wyglądać?
          Ale i zdjęcie i kontekst to już inna sprawa. big_grin
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:40
          Po wydaniu na wygląd takiej góry kasy, jak oni wydają, oraz po podpicowaniu przez sztab ludzi, od makijażystki po fotoedytora, nawet Quasimodo wyglądałby jak młody Keanu Reeves. W naturze żadne z nich jakimś cudem urody nie jest.
        • asia_i_p Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:46
          Wyglądają gorzej niż na niepozowanych zdjęciach robionych podczas wydarzeń publicznych. Czyli fotograf zdecyowanie nie wycisnął z nich jako z modeli nawet połowy ich potencjału.
          • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 17:57
            to zdjęcie ma tyle filtrów ze az wyglada jak obraz - jedno z nich w takim razie musi kiepsko wyglądać stawiam ze MM po dziecku.
        • nenia1 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:31
          asia.sthm napisała:

> Moim zdaniem wygladaja swietnie.

świetnie to tu wygląda fotoshop.
          • asia.sthm Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 18:15
            nenia1 napisała:

> asia.sthm napisała:
            >
            > > Moim zdaniem wygladaja swietnie.
            >
            >
            > świetnie to tu wygląda fotoshop.

Fotoshop, nie fotoshop - najwazniejsze ze krytykantom krew zawrzala. A to nozka nie tak, a to wlosow za duzo a to Harry za bardzo poddany, a tu tu kokoszka kaszke krzywo ...itd.
            Gawiedzi juz nie trzeba lwow na arenie, teraz wystarczy zdjecie celebrytow i juz zaczna rozrywac na strzepy.
            • 35wcieniu Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 19:12
              Tylko tobie wrze. Sam pomysł że komuś coś może wrzeć od zdjęcia jest hm... No dużo mówi.
              • asia.sthm Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 19:22
                35wcieniu napisał(a):

> Tylko tobie wrze. Sam pomysł że komuś coś może wrzeć od zdjęcia jest hm... No dużo mówi.
                >

A czytalos watek? Wrzenia od cholery, a ty sie mojego pomyslu czepiasz
                • sophia.87 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 19:30
                  Wrzenia?
                  Tak nazywasz kpiny z okładki z postaciami z kreskówki?
                  Grafik stażysta się nie popisał 😁
            • tt-tka Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 20:59
              asia.sthm napisała:

> > juz nie trzeba lwow na arenie, teraz wystarczy zdjecie celebrytow i
              > juz zaczna rozrywac na strzepy.
              >

Mnie tam nic nie wrze i calkiem na chlodno sie zastanawiam, czy oni tacy biedni, czy tacy skapi, czy tak sakramencko nielubiani przez prase i w dodatku na tyle niewplywowi, ze nie sa w stanie przepchnac dobrej fotki.
              • lumeria Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 22:48
                https://i.dailymail.co.uk/1s/2021/09/15/21/47968173-9994635-Bling_thing_Meghan_39_sported_a_staggering_384_000_worth_of_jewe-m-75_1631737421576.jpg
                • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 09:22
                  nie czepiając się wartości rzeczy na zdjeciu
                  - przyznam się ze nie podobają mi się takie obwieszanej się złomem. zastanawiam się czy to ja właśnie tak do zdjęcia wystylizowała czy ona tak po prostu na codzień...?
                  • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 09:23
                    *nie czepiając się wartości rzeczy na zdjeciu
                    - przyznam się ze nie podoba mi się takie obwieszanie się złomem. zastanawiam się czy to ja tak do zdjęcia wystylizowano czy ona tak po prostu na codzień...?
        • glasscraft Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 21:59
          Asiu, Twoim zdaniem wygladaja swietnie. A kogos innego zdaniem wygladaja niekoniecznie swietnie. Twoim zdaniem innego zdanie na temat ich wygladu to bol dupy. Ich zdaniem - nie wygladaja swietnie. O wrzodzie na zoladku nic pod Twoim adresem nie pisza. Ani o bolu Twojej dupy.
      • thank_you Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:49
        Gdzie oni maja szyję... Totalnie zaburzone proporcje...

Tak szczupła kobieta a wygląda, jakby w biodrach była szersza ode mnie.
        • memphis90 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:57
          No właśnie - coś dziwnego tam się dzieje z sylwetkami. Meghan nie ma szyi, a sam korpus jest nieproporcjonalnie krótki, a szeroki - talia tuż pod piersiami i zaraz potem krocze. Coś poszło nie tak w czasie obróbki...
        • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 17:59
          bo ona dość mocno utyła w ciazy
          • thank_you Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 07:48
            A, zapomniałam, ze była w drugiej ciąży.
    • berdebul Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:10
      Jak na osoby, które pragną spokoju i mają dosyć mediów wyjątkowo często się w jakiś pojawiają.🙄
      • aniani7 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:17
        To rzeczywiscie zastanawiajace.
      • 35wcieniu Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:23
        jakichś

A z resztą ciężko się nie zgodzić.
    • tt-tka Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:13
      madi138 napisała:

> wygląda tu jak fryz
      > jer, prezentujący zachwyconej klientce jej nowe doczepy big_grin

big_grin big_grin big_grin
      celne !
      • daniela34 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:15
        Nieeee, Mrs Mountbatten-Windsor, one wcale nie wyglądają nienaturalnie. Tak się teraz nosi."
        • majenkir Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 19:11
          😂😂🤣
    • mama-ola Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:19
      Oni są wpływowi?
    • milkazoreo77 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:19
      O matkoicórko....
      Rzeczywiście coś nie tak z tym zdjęciem, a zacytowany przez Ciebie komentarz to pierwsza klasa 🙈
    • azalee Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:21
      madi138 napisała:

Harry wygląda tu jak fryzjer, prezentujący zachwyconej klientce jej nowe doczepy big_grin

Z tym ze klientka na zachwycona nie wyglada big_grin

Mnie dziwi mowa ciala Harrego, powinni go wystylizowac na ksiecia (i to w amerykansko-hollywoodzkim wydaniu), a na zdjeciu jest jakis przygarbiony, schowany za zona, a jego glowa wyglada jakby byla przyklejona przez poczatkujacego grafika.
      • sophia.87 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:00
        Ja czytałam komentarz, że on wygląda jak synek ukrywajacy się za plecami mamusi przed sąsiadem, który przyszedł na skargę ☺

Wyglądają jak figury woskowe albo postacie z kreskówki. Kiepski grafik. Ilość doczepow niewiarygodna
        Fotograf też się nie popisał, skoro ona taka rozkraczona na tych zdjęciach.
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:29
          Stylista w sumie też, ona ma na sobie jakieś wielkie gacie dodające jej dwóch rozmiarów.
    • gama2003 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:23
      Ja wiem, że to arystokracja, ale oni są tak rozkosznie śmieszni. No ok, cwana Megan i uczepiony całym sercem miś książę.
      Ale razem tacy jacyś ucieszni.
    • borsuczyca.klusek Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:23
      Podejrzewam, że zamysł był taki by zrobić maksymalnie prostą okładkę bez żadnych udziwnień. Zwykłe ciuchy, niewyszukana poza. Mają wyglądać jak normalni ludzie. A niestety wyszło jak widać czyli bardzo słabo.
      Porównanie z fryzjerem złoto 😃
    • beataj1 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 13:25
      Jestem team Harry i Meghan, ale zdjęcie straszne. To celowy zabieg, że ona cała na biało jest na pierwszym planie a on na czarno jest z tyłu na ciemnym tle?
      Zgrzyta mi to zdjęcie.

A co do wpływowości - zawsze lepiej oni niż Kardashianki.
      • sophia.87 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:05
        Oni razem z Britney i Dolly Parton.
        A Kardashianki są o tyle lepsze, że nie udają, że chodzi im o zbawianie świata. One chcą się lansować i zarabiać pieniądze, ale pozuja na kogoś kim nie są.
        Nie podoba mi sie natomiast hipokryzja H&M
        • bi_scotti Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 15:06
          sophia.87 napisała:

> Oni razem z Britney i Dolly Parton.

Zocha, wara od Dolly Parton! Seriously - kobieta jest uber madra i zrobila tyle dobrego, ze malo kto moze sie rownac! Get educated zanim zaczniesz ironizowac na czyjs temat suspicious Cheers.
          • wiotka_trzpiotka Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 15:42
            jako psychofanka Dolly podpisuję się obiema rękami !

bi_scotti napisała:

> sophia.87 napisała:
            >
            > > Oni razem z Britney i Dolly Parton.
            >
            > Zocha, wara od Dolly Parton! Seriously - kobieta jest uber madra i zrobila tyle
            > dobrego, ze malo kto moze sie rownac! Get educated zanim zaczniesz ironizowac
            > na czyjs temat suspicious Cheers.
            >
            >
        • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 18:02
          Dolly P to akurat bardzo mądra babka
      • dramatika Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:12
        beataj1 napisała:

> To celowy zabieg, że ona cał
        > a na biało jest na pierwszym planie a on na czarno jest z tyłu na ciemnym tle?

Tak, to celowy zabieg - cała uwaga ma być skupiona na Meghan, jako na kobiecie, a Harry, jako facet - schowany z tyłu. Nadchodzi era matriarchatu i tak dalej.
        Do tego strój ewidentnie ją pogrubia. Ma być wielka, zajmować całą stronę - niczym figura jakiejś boginii płodności ustawiona na środku wioski tongue_out
        • malgosiagosia Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:17
          dramatika napisał(a):

Nadchodzi era matriarchatu i tak dalej.
          > Do tego strój ewidentnie ją pogrubia. Ma być wielka, zajmować całą stronę - nic
          > zym figura jakiejś boginii płodności ustawiona na środku wioski tongue_out

Piekne. big_grin
        • berdebul Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:37
          😂😂😂 płaczę.
      • madi138 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 17:53
        Błagam! Kardiashianki przynajmniej nikogo nie udają. H&M to para hipokrytów, którzy liczą na wielką karierę jako eks-royalsi i lansując się jako społecznicy i filantropi. Tymczasem tak naprawdę chodzi im tylko o sławę, wpływy i kasę, a nie mają nic w zamian do zaoferowania. Meghan jest słabą aktorką, a Harry, bez otoczki księcia okazał się być kompletnie nijaki i zwyczajny. Razi ich hipokryzja, narcystyczne oderwanie od rzeczywistości i poczucie wyższości i dlatego tracą sympatię ludzi-a żeby zajmować się celebryctwem, tak jak ewidentnie tego pragną jest ona niezbędna.
    • aagnes Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:07
      www.pudelek.pl/eksperci-od-mowy-ciala-miazdza-okladke-harryego-i-meghan-markle-sztuczna-kampania-pr-owa-6683739499903488a
      tutaj niżej jest zdjecie na którym Megan ma golf i stoi dziwnie rozkraczona, zupelnie niezrozumiałe ujecie, ja nie wiem, maja do dyspozycji kazde mozliwe srodki finansowe, sztaby ludzie od wszystkich sfer zycia - a dlaczego efekt jest taki jak ktos wyzej napisał: fryzjer z klientką?
    • sandy_cheeks Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:40
      Czy mi sie wydaje, czy Meghan ma bardzo krotki tulow? Na dodatek na zdjeciu okladki jest zaburzony wzrost. Wygladaja jak rowni sobie, a w rzeczywistosci Meghan siega do nochala 😁
      Dodatkowo slabe te portki, poszerzaja nogi...
      • srubokretka Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:57
        i ten rozkrok
        • memphis90 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 15:05
          I te ręce w kieszeniach...
          • nenia1 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:35
            memphis90 napisała:

> I te ręce w kieszeniach...
            >
            że niby on luzak, a ona tu rządzi.
            • memphis90 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 08:46
              Wygląda trochę jak j.lo. na tym foto...
      • memphis90 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 15:05
        Bo na 1 zdjęciu on siedzi na murku.
      • landora Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 15:21
        Meghan jest szczupła, ale nie ma ładnych proporcji i nie ma zaznaczonej talii. I nie potrafi się ubrać, większość ciuchów ma przyciasnych.
        • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 18:04
          szczupła to ona była przed dziećmi. Teraz jest gruba zwyczajnie - boże przecież dopiero niedawno rodziła i nie zdążyła tez schudł po pierwszym
      • bei Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:40
        On chyba siedzi na murku
      • lot_w_kosmos Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:51
        To że ma krótki stan, szeroką talię i krótką szyje , wiadomo od dawna.
        Było to szczególnie widać na tle Kate.
        Jest takie zdjęcie ze stadionu, czy z jakichś trybun: Kate wygląda niczym strzelista lelija, a Megan jak przysadzisty kwadraciak.
        • sophia.87 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:55
          To albo stylista jej nie znosi albo nie ma lustra. Przecież te ubrania podkreślają wszystkie te mankamenty
        • sandy_cheeks Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 21:42
          To chyba to zdjecie, faktycznie niekorzystne
          • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 21:50
            straszne jest mieć bratowa która po każdym dziecku wyglada jakby pol ubyło podczas gdy ty tak nie masz uncertain
            • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 21:52
              tam z drugiej strony jeszcze Pippa stała
          • borsuczyca.klusek Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 22:01
            Dziwne to zdjęcie i moim zdaniem to Kate jakoś niepokojąco wygląda. Wąziutka talia i brak bioder.
            Na jej tle prawie każda wyglądała by jak bromba 🙄
    • asia_i_p Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:44
      Rzeczywiście, biorąc pod uwagę, że materiał wyjściowy jest dobry - ona jest ładna, on przynajmniej sympatyczny - to fotograf wyjątkowo spartolił robotę. W zasadzie na 100% zdjęć robionych spontanicznie podczas jakichś wydarzeń publicznych wyglądają lepiej.
      • hungaria Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 15:17
        On na obu tych zdjęciach wygląda bardzo dziwnie - jak symulacja z programu graficznego, ewentualnie głowa doklejona do innego ciała. Szkaradny jakoś specjalnie chyba nie jest, aż tak trzeba było go wyedytować?
    • klaramara33 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:52
      Ale ta Megan piękna , widać ,że tam na rządzi smile
    • srubokretka Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 14:56
      Ktos zazartowac chcial, ale nie wyszlo.
      Chyba, ze czegos o nich nie wiemy.
    • starczy_tego Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 15:00
      mocna ta okładka - widać kto tu jest najważniejszy i kto rządzi big_grin ciekawe czy specjalnie tak to zaplanowała? Książe siedzi z tyłu big_grin
    • elinborg Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:19
      Patrząc bez okularów pomyślałam- ale ten Harry do Henryka VIII podobny! :0
      • sophia.87 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 16:43
        Sądzisz, że Meghan stoi w rozkroku w nawiazaniu do słynnego portretu HVIII? Tusza też mu niewiele ustępuje 😀
        • elinborg Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 17:17
          Jakby dokleić głowę Harry'ego do tułowia Meghan, byłoby jeszcze większe podobieństwo smile
          • sophia.87 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 17:21
            Dobry pomysł 😀
    • bigimax4 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 17:42
      z niego to akurat sie wszyscy smieja
      te wplywy to jedynie urojenia lewactwa
    • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 17:55
      na pewno widać kto ważniejszy po tej okladce.
      Ona widzę mój typ czyli po ciazy tyje i nie chudnie uncertain
      • 35wcieniu Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 19:14
        Bez przesady. Ona jest 3 miesiące po porodzie.
        • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 20:04
          do tego jedno po drugim.
    • furiatka_wariatka Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 16.09.21, 21:55
      Dziwnie to zdjęcie wygląda, on taki malutki, jakby się chował za mamą, takie mam skojarzenie . O wiele lepiej by to wyglądało gdyby stal tuz za nią, jak się przyjrzę to widzę, że on na czymś przysiadł, ale dziwnie to wyglada. Tak jakby był mniejszy, nawet głowę ma mniejszą.
      • minniemouse Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 03:51
        Polacy a zwłaszcza Polki to jednak strasznie wredny naród. i rasistowski.
        • covid-19 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 03:57
          no,zwlaszcza wskazuje na ten rasizm uwaga o rozmiarze glowy Harry'ego😂
          ale masz racje, jako Polka jestes wredna.
      • memphis90 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 08:54
        Może ma...? Jak patrzę np na Grace & Frankie to zawsze mnie uderza jak wielką Frankie ma głowę w porownaniu z główką Grace...
        • ichi51e Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 09:19
          jest cos takiego - w Azji nawet jest taki komplement ze ktoś "ma mała twarz".
    • kura17 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 09:09
      widac po tym watku oraz tym obok o Ani Lewandowskiej, ze cnota cialopozytywnosci sie wciaz nie ugruntowala ...
      • madi138 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 11:04
        Mówisz chyba o bohaterach tejże okładki. Są totalnie wyertuszowani i wyglądają jak woskowe figury. Harremu zmniejszono nawet głowę i zagęszczono włosy! Jako społecznicy na jakich się promują, nie powinni chyba stosować takich sztuczek.
    • heca7 Re: Okładka Time z Harrym i Meghan 17.09.21, 09:39
      Strasznie wyretuszowana ta okładka. Nie podoba mi się bo wygląda sztucznie. Równie dobrze mogli wziąć przypadkowe osoby i dokleić głowy M&H. Po co było ich niepokoić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka