sonix73 21.09.21, 22:19 Syn Kankena chce. Ale czuję opór przed wydaniem czterech stów na szmaciany plecak. Starszy syn ma i jakością toto nie powala co nosi Wasza młodzież? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:21 Nosił czarny Coocazoo jobjobber Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:27 Czarny Vans z najmniejszym logo jakie tylko znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:43 moj syn uzywa Jack Wofskin Berkeley. Pojemny, wiele przegrodek, bardzo wygodne szelki a jednocześnie klasyczny wygląd. Moj do Kankena by sie nie spakowal. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:49 Syn (16 lat) nosi Vansa, ale córka (12 lat) Kankena i jest przezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 23:03 Ja mam plecak Kankena...i toto jest małe. Ja bym sie w czasach LO do niego nie spakowała. Wiem, ze są rózne..ale wielkoscią sa raczej podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 23:03 I szczerze mowiąc ma mało wygodne szelki. Odpowiedz Link Zgłoś
antykaa Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:00 Starsza nosiła kiedys czarny plecak Vansa, teraz nosi nonejmową torbę messengerkę - taką bardO porządną, wypasioną. Mlodsza plecak Vansa. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:21 Mój 8-klasista ma teraz Samsonite Rewind L. Jeśli wytrzyma to będzie go miał do technikum. Jeśli nie wytrzyma to kupię Hama Coocazoo bo jakościowo jednak lepszy niż Samsonite (mojemu synowi to wsio jedno jaki plecak ma byle nie był babski). Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:27 Te plecaki są fantastyczne - mamy i ja i dziecko. Plecak DOUGHNUT Bardzo praktyczne - rozpinane na całej długości, maja rączkę do przenoszenia, mnóstwo kieszonek no i grube, wygodne szelki. Do Kankenów zniechęcają mnie właśnie cienkie, parciane szelki - mam wrażenie, że wbijają się w ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:29 Córka wytargała jakiś stary i go "przyozdobiła". Syn kupił sobie sam, ale nie wiem czy markowy. Kanken leży w szafie. Reasumując, najlepiej kiedy dzieciaki ogarną temat same. Jeśli go stać na kupno to niech kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 09:32 3letni nike, ale już dogorywa powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 10:00 Jakiś turystyczny że sklepu sportowego. Był jeden wymóg - ma być czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 10:05 Szmaciankę Adidasa, trzyma się zadziwiająco dobrze, pomimo wielokrotnego prania. Odpowiedz Link Zgłoś