Dodaj do ulubionych

Plecak dla licealisty

21.09.21, 22:19
Syn Kankena chce. Ale czuję opór przed wydaniem czterech stów na szmaciany plecak. Starszy syn ma i jakością toto nie powala
co nosi Wasza młodzież?
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:21
      Nosił czarny Coocazoo jobjobber
    • aurinko Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:27
      Czarny Vans z najmniejszym logo jakie tylko znalazła.
    • paola.brunetti Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:28
      Moja nosi Himawari
    • magia Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:43
      moj syn uzywa Jack Wofskin Berkeley.
      Pojemny, wiele przegrodek, bardzo wygodne szelki a jednocześnie klasyczny wygląd.
      Moj do Kankena by sie nie spakowal.
    • madame_edith Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 22:49
      Syn (16 lat) nosi Vansa, ale córka (12 lat) Kankena i jest przezadowolona.
    • hanusinamama Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 23:03
      Ja mam plecak Kankena...i toto jest małe. Ja bym sie w czasach LO do niego nie spakowała. Wiem, ze są rózne..ale wielkoscią sa raczej podobne.
      • hanusinamama Re: Plecak dla licealisty 21.09.21, 23:03
        I szczerze mowiąc ma mało wygodne szelki.
        • antykaa Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:00
          Starsza nosiła kiedys czarny plecak Vansa, teraz nosi nonejmową torbę messengerkę - taką bardO porządną, wypasioną. Mlodsza plecak Vansa.
    • fibi00 Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:21
      Mój 8-klasista ma teraz Samsonite Rewind L. Jeśli wytrzyma to będzie go miał do technikum. Jeśli nie wytrzyma to kupię Hama Coocazoo bo jakościowo jednak lepszy niż Samsonite (mojemu synowi to wsio jedno jaki plecak ma byle nie był babski).
    • purchawka2020 Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:27
      Te plecaki są fantastyczne - mamy i ja i dziecko.
      Plecak DOUGHNUT

Bardzo praktyczne - rozpinane na całej długości, maja rączkę do przenoszenia, mnóstwo kieszonek no i grube, wygodne szelki.
      Do Kankenów zniechęcają mnie właśnie cienkie, parciane szelki - mam wrażenie, że wbijają się w ciało.
    • kropkacom Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 08:29
      Córka wytargała jakiś stary i go "przyozdobiła". Syn kupił sobie sam, ale nie wiem czy markowy. tongue_out Kanken leży w szafie. Reasumując, najlepiej kiedy dzieciaki ogarną temat same. Jeśli go stać na kupno to niech kupi.
    • molik28 Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 09:32
      3letni nike, ale już dogorywa powoli.
      • grey_delphinum Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 10:00
        Jakiś turystyczny że sklepu sportowego. Był jeden wymóg - ma być czarny.
    • biala_ladecka Re: Plecak dla licealisty 22.09.21, 10:05
      Szmaciankę Adidasa, trzyma się zadziwiająco dobrze, pomimo wielokrotnego prania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka