Dodaj do ulubionych

KTO ZAWALCZY O ZLOT W POZNANIU?!

IP: *.* 08.07.02, 12:08
Może jednak zorganizować go tutaj? Jest walka o Warszawę, a może jest ktoś, kto zająłby się organizacją w Poznaniu? Ja wprawdzie talentu do organizowania nie mam, ale jak ktoś mi powie: "zrób to i to" to zakasam rękawy i zadania wykonam! Tak bym chciała się z Wami wszystkimi spotkać, a do W-wy niestety nie będę mogła pojechać...Marti
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilly Re: KTO ZAWALCZY O ZLOT W POZNANIU?! IP: *.* 08.07.02, 12:51
      Och, ja bardzo chętnie dołączę się do komitetu organizacyjnego w Poznaniu. Może nam się uda, choć obiektywnie rzecz ujmując, W-wa ma chyba większe szanse, niestety.
      • Gość: annakwiatek Re: KTO ZAWALCZY O ZLOT W POZNANIU?! IP: *.* 08.07.02, 13:59
        Jestem za chętna i gotowa.Pozdrawiam i popieramAnka i Kasia 22 m-ce.
    • Gość: mysia Re: KTO ZAWALCZY O ZLOT W POZNANIU?! IP: *.* 08.07.02, 21:27
      Jestem za i moge wlaczyc się w organizację tego zlotu...Byłam na jednym spotkaniu emam w "Słoneczku" w lutym,ale wtedy było nas troche malo...Pozdrawiam Dorota
    • Gość: kajaczek Re: KTO ZAWALCZY O ZLOT W POZNANIU?! IP: *.* 09.07.02, 19:04
      Ja też jestem jak najbardziej za.Ale co robimy w tym kierunku? Trzeba by jakąś petycję czy co?
      • Gość: martusek Re: KTO ZAWALCZY O ZLOT W POZNANIU?! IP: *.* 09.07.02, 19:49
        Tak jest, petycję, koniecznie. Tylko do kogo?????
        • Gość: lidka Re: KTO ZAWALCZY O ZLOT W POZNANIU?! IP: *.* 09.07.02, 20:16
          Ja myślę, że po prostu w ilości siła i... W-wa wygrała.Lidka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka