primula.alpicola 26.09.21, 14:07 Ale na plecach ma paskudną, widoczną nalepę z nazwą marki. To jakiś żart chyba, wygląda to koszmarnie. Nosiłybyście? www.freeshion.pl/produkt/bluzka-zgrubego-muslinu-jana/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:10 To się chyba da odpruć? Bo wygląda, jakby ktoś sobie pomylił i metkę zamiast wewnątrz, to na zewnątrz przyszył. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:12 Da się odpruć. Na czarnej dobrze widać Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:15 Da się na pewno, ale czy bez śladu? Zapytam producenta. Co to za absurdalny pomysł, nie mogę się nadziwić. Ćma z By Insomnia mi w ogóle nie przeszkadza, ale jest w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:16 Nie. Natomiast bardzo lubię freeshion, ciuchy są świetnej jakości i normalnie z niewidocznym logo. Ktoś tu popłynął. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:18 Też lubię, ale taki numer wywinęli pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:16 Nosiłabym. Ewentualnie można odpruć tę naszywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:28 Kupiłabym, bo bluzka jest fajna, ale wiem, że bym nie nosiła, gdyby się nie dało tego odpruć. Co za debil naszyl gigantyczną metkę na środku ciucha?? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:37 W życiu, chyba ich Bozia odbieżała. Ale bluzka bardzo fajna, badałabym możliwości wyprucia bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:39 Nie nosiłabym, nie mój styl, nie lubię bufiastych rękawów, nalepka na plecach faktycznie wygląda jak żart. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 14:59 Jeśli nie wybierasz się w niej do przedszkola to spoko kup i noś Bluzka fajna, metka dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 15:02 A czemu nie do przedszkola? Owszem, bywam tam🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 15:20 Jest wątek, że w przedszkolu zakazali chodzić w markowych ciuchach z widocznym logo Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 15:23 O matko! Poważnie, gdzie? Dzieciom czy nauczycielkom?😅 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 15:30 Dzieciom Ale nie podali co to znaczy markowe. Ostatecznie Lidl też ma swoje marki Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 15:45 Słaba prób reklamy zapisuję sobie, żeby omijać ta markę, skoro żałują na promocję. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 15:51 O kryste panie🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 17:16 Primula i reklama szeptana A to paradne Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 18:28 No nie? Chociaż, w sumie mogę sobie dorobić, oferty proszę na gazetową Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 15:49 Ale właściwie dlaczego jesteś przeciw temu, że żałują na promocję? Robią tym komuś krzywdę? Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 15:56 Rzeczywiscie, strasznie to wyglada. Nie moglo dac malej blaszki na wysokosci karku albo z przodu na dole? Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 16:08 Ta naszywka faktycznie źle wygląda. Samą bluzkę (bez tego z tyłu) mogła bym i nosić ale też przyznaję, że nie za takie pieniądze. Tak czy inaczej, skoro Ci się podoba: widziałaś ją na żywo? może to z tyłu da się jakoś bezinwazyjnie usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 16:09 Niestety, nie ma takiej możliwości🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 16:49 To z taką wszywką (czy co to tam jest) bym nie chodziła. Tylko że ja raczej unikam ubrań z nadmiernie widocznym logo, więc tu by mnie zniechęciło, nie wszyscy tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 17:14 Tak. Freeshion brzmii nienachalnie. Jakby to byl Calvin Klein albo Tommy Hilfiger, to absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 17:16 daruj sobie. może dałoby się odpruc ale i tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 17:19 Jakby mi się podobała, nosilabym i z naszywką. Ale to nie mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 18:11 na początku lata kupiłam długą lnianą spódnicę z taką naszywką, wypadała w głupim miejscu i odprułam, ,ślad został widoczny Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 18:30 Ale z tej samej firmy? Tego się obawiam, śladu. Bluzka nie taka znów tania, nie chce mi się ryzykować odpruwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 18:52 Nie, z innej firmy, wydawało mi się, ze odpruje bez problemu, a tu ślad widoczny nawet po praniu Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 14:47 Można odpruć a jeśli będą ślady to coś nieinwazyjnego wizualnie wyhaftować krzyżykami czy łańcuszkiem, kwiatek, listek, motylek, znak zodiaku, jaszczurka,, jakiś napis. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 18:54 Bardzo nie lubię widocznych logo ale jeśli sama bluzka Ci się bardzo podoba to obadałabym inne możliwości. Może da się odpruć? Albo zamalować na czarno flamastrem permanentnym? Wtedy będzie tylko widać czarny prostokąt bez nachalnej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 18:55 Aha, tylko przy założeniu, ze rozważasz czarną bluzkę. Przy innych kolorach ten czarny prostokąt okropnie rzucałby się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 19:01 Czarnej nie rozważam, chciałam białą. Jakieś odpruwanie czy zamalowywanie to mogę robić z jakimiś second hand, ale kurde nie z bluzką za 2 stówki. No nic, trudno. Może będą mieć więcej głosów sprzeciwu i kolejne partie będą bez tej "ozdoby". Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 19:00 No chyba nie po to dorosła kobieta kupuje sobie bluzkę za 200 PLN, żeby ją nosić zamalowaną markerem? Ta metka wygląda idiotycznie, nie przypiął ni wypiął - faktycznie jakby ktoś się w szwalni pomylił, ze złej strony przyszył i potem kontroler jakości musiał tę sztukę wywalić do gorszego sortu za ułamek ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 19:12 No fakt, idiotycznie choć producent pewnie sądzi, że to ozdoba... Ale nadal uważam, że gdyby tam był po prostu czarny prostokąt na czarnym to by się nie rzucał w oczy. W innych kolorach to się nie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Spodobała mi się bluzka, ale 26.09.21, 20:38 Przecież to można odpruć i po krzyku. Mam od nich kilka bluz, na każdej jest naszyte takie logo, bez problemu można usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 07:02 Takie wszywki mi nie przeszkadzają, więc nosilabym bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 07:19 akurat wszywka w tej bluzce jest spoko, nie przeszkadza. za to materiał - pielucha i niekorzystny krój sprawiają, że bluzki bym nie nosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 07:20 Ja akurat lubię kreszowaną bawełnę, a krój jest dla mnie korzystny. Tylko ta wszywka, wrr. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 10:08 Nie. Takich bluzek jest sporo, nie sądzę żeby nie można było znaleźć podobnej, która nie tworzy mnie jednocześnie chodzącym słupem reklamowym. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 10:18 Nie kupiłabym. Naszywka - słaba. "Gruby muślin" - coś takieg nie istnieje w przyrodzie, albo gruby albo muślin. Bluzka tkaninowa 100% bawełny bez rozpięcia czy suwaka - musi być obszerna jak worek, żeby się dało przeciągnąć przez głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 10:22 Nigdy! Poza tym, cena takiego muślinu za metr to jakieś 30 zł Fason banalny - można sobie uszyć. Wyjdzie taniej i bez tej badziewnej metki. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 13:57 Oj nie, nie planuję zakupu materiału i szycia czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 14:06 Rozumiem. To sugestia, że jest rozwiązanie i to tańsze, jeśli bardzo byś chciała Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 15:38 Nie, aż tak bardzo jej nie pragnę🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 15:43 No właśnie się zdziwiłam, zwłaszcza że masz talent do wyszukiwania perełek za doskonałą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 15:46 Ja? Miło mi, dzięki!😊 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Spodobała mi się bluzka, ale 27.09.21, 10:34 Modelka wygląda w tej bluzce bardzo przeciętnie, mimo że zgrabna dziewczyna, więc podziękowałabym, a już ta metka to obciach straszny, wygląda paskudnie. Za darmo bym z metką nie założyła. Odpowiedz Link Zgłoś