juzjesien 30.09.21, 12:33 Fajne są zajęcia z crossfit dla kobiet? W przyszłym tygodniu chce spróbować? Czy mogę liczyć na szybkie efekty spalania tkanki tłuszczowej? I jak ogólnie wam się podobają zajęcia z crossfitu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowaktola78 Re: CrossFit 01.10.21, 11:40 Chodziłam przez ok. rok, do czasu aż mój klub przeniósł się w inne miejsce i miałam tak daleko, ze nie dalam rady logistycznie praca dom zajecia. CrossFit daje ostro w pupę, ja akurat byłam w grupie koedukacyjnej nawet nie wiedziałam , ze gdzieś sa zajecia tylko dla kobiet, u nas nie było takich grup. To nie są zajęcia z machania nóżką w górę i w dół tutaj jest na serio ostro, osoby bez kondycji sobie nie poradzą na początku. Tu jest krew pot i łzy ale ja tak lubię. Tkanka tłuszczowa na takich zajęciach nie ma szans Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: CrossFit 01.10.21, 11:50 Co to jest crossfit dla kobiet??? Crossfit po którym rozdają podpaski? Chodziłam tylko na normalny crossfit. I dalej chodzę, tylko teraz nazywają to "interwałem" - są stacje z ciężarami, przeplatane stacjami kardio. Chodzą na to zarówno kobiety jak i mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: CrossFit 01.10.21, 11:55 Są siłownie tylko dla kobiet, są grupy tylko dla kobiet, więc i crossfit i boks może być tylko dla kobiet. :p Odpada wtedy cała grupa dziewczyn, które chodzą na siłownie po to, aby poznać fajnego faceta. odpada grupa dziewczyn, które przychodzą w makijażu. I odpada adorowanie każdego faceta, co się pojawi (a wnurza mnie nieprzeciętnie adoracja, podziw i docenianie - szczególnie ze stronny prowadzącej - każdego gostka, co się zjawi na pilates czy innej zumbie. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: CrossFit 01.10.21, 12:09 kanna napisała: > Są siłownie tylko dla kobiet, są grupy tylko dla kobiet, więc i crossfit i boks > może być tylko dla kobiet. :p > > Odpada wtedy cała grupa dziewczyn, które chodzą na siłownie po to, aby poznać f > ajnego faceta. odpada grupa dziewczyn, które przychodzą w makijażu. I odpada ad > orowanie każdego faceta, co się pojawi (a wnurza mnie nieprzeciętnie adoracja, > podziw i docenianie - szczególnie ze stronny prowadzącej - każdego gostka, co s > ię zjawi na pilates czy innej zumbie. Łoooooot??? Chodzę na treningi po trzy-pięć razy w tygodniu, od lat. Grupy są mieszane. NIGDY nie widziałam czegoś takiego. Makijażu kobietom nie wypominam, nie moja sprawa. Niektórzy się znają, czasem zamienią parę zdań, ale adoracji nie ma, a nad panami nikt się nie pochyla bardziej niż nad paniami. Wszyscy tam chodzą, żeby mniej lub bardziej ZASUWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś