nigdynigdynigdy84 17.10.21, 22:00 W końcu mam i ja. Filmy do obejrzenia mam, seriale też, ale chciałabym obejrzeć coś o mordercach, jakieś dokumenty, coś na faktach. Może ematka coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Netflix 17.10.21, 22:11 Z dokumentów mogę polecić ten o Chrisie Wattsie - Amerykanska rodzina. A z seriali opartych na faktach konieczne Mindhunter i w drugiej kolejności Manhunt: unabomber. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Netflix 17.10.21, 22:15 Schody, Aaron Hernandez. To tak na szybko. Jutro spojrzę w Netfliksa i jak dopiszę jak coś jeszcze nie będzie polecone. Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Netflix 17.10.21, 23:29 Schody to jedna z najbardziej porąbanych historii o jakiej słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Netflix 17.10.21, 23:40 Mnie tez. Tylko mama dziewczynek, która dziwnym trafem podobnie zginęła w Niemczech sprawia, ze mam wobec pana Petersona ogólne watpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Netflix 17.10.21, 23:45 Sowa jest tak absurdalna, że może być prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Netflix 18.10.21, 05:25 Niby sowa ma jakiś sens ale pan Peterson jest dziwnie śliski + jego pierwsza żona. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Netflix 18.10.21, 08:38 Zawsze mogło być tak, że pierwszą zabił, ale drugiej już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Netflix 18.10.21, 09:20 Tez tak pomyślałam. To byłby niezły chichot losu. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Netflix 18.10.21, 08:46 Dzisiaj się biorę za te schody! Jesteście niezawodne Odpowiedz Link Zgłoś
poligamia Re: Netflix 17.10.21, 23:22 i b.fajny wg mnie "belgijski - tabula rasa" Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Netflix 18.10.21, 07:59 Ona pyta o dokumenty i seriale na FAKTACH. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Netflix 18.10.21, 05:54 Niedługo ma wejść film dokumentalny, miniserial, o 14latku który wystrzelał swoją rodzinę w Jerozolimie. Morderstwo po amerykańsku. 2 sezony Niewyjaśnionych Tajemnic. Jeszcze oTedzie Bundym i Madelin Mccain. Jest jeszcze ten o zaginionych przyjaciółkach które poszły na imprezę podajże. Jakieś 3 czy 4 kilkunastoletnie dziewczyny. Kilka odcinków. Niech ktoś podrzuci tytuł. Oczywiście to wszystko dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
husmus Re: Netflix 18.10.21, 08:37 lot_w_kosmos napisała: > > Jest jeszcze ten o zaginionych przyjaciółkach które poszły na imprezę podajże. > Jakieś 3 czy 4 kilkunastoletnie dziewczyny. Kilka odcinków. Niech ktoś podrzuc > i tytuł. > Morderstwa w Alcàsser Odpowiedz Link Zgłoś
marusiatoja47 Re: Netflix 18.10.21, 07:56 Dom tajemnic. Śmierć w Burari- absolutnie wstrząsający. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Netflix 18.10.21, 08:53 To mi się wyswieilo jako propozycje dla mnie, też obejrzę, wielkie dzięki Koniec ze snem, będę oglądać nałogowo. Uwielbiam wszystko co jest horrorem, tematyką morderstw i chorób psychicznych 😑🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Netflix 18.10.21, 08:00 Miniserial "Wąż" i dokument "Rozpruwacz z Yorkshire". Odpowiedz Link Zgłoś
husmus Re: Netflix 18.10.21, 08:36 Zaginięcie Madeleine McCann, Szpieg, Sophie-morderstwo w West Cork, Rozpruwacz z Yorkshire. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Netflix 18.10.21, 09:48 The staircase. The Keepers. The American murder. The family next door. (B.medialna sprawa zaginięcia matki z 3 dzieci) Unsolved misteries. The devil next door. Don't fuck with cats. Hunting an internet killer. The disapperance od Madeleine McCain. Nie morderstwo, ale niezły twist Misha and The Wolves. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Netflix 18.10.21, 16:31 Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer. O Ramirezie. Bardzo mnie wciagnal. Odpowiedz Link Zgłoś