Dodaj do ulubionych

Chcę ukarać chłopa

30.10.21, 10:19
Syt. juz nie pierwsza. Moj chłop, z ktorym mieszkam ,pierscionek zareczynowy noszę od niego zachowuje sie wg mnie bardzo niefajnie. Wpatruje sie w baby! Nie,on nie popatrzy,on nie,ze zerknie ,on sie wpatruje w nie jak cielę w niemalowane wrota nawet przy mnie.Rozmawialam z nim o tym juz nie raz,zeby panował nad tym. Ilez to razy słyszałam poprawę .Ale ta syt. idziemy na slub cywilny. Idzie panienka w krótkiej mini.Stoję koło niego ja, stoi kolega a on wpatruje sie w nia jak w obrazek. Długo.Widzę to.Dziewczyna też chyba widzi i czuje,że wzrokiem ją podrywa.
Nie mam sił na kolejną rozmowę z nim.
Chce go ukarać.
Zachowanie wg mnie niestosowne, niegrzeczne. Bardzo było mnie przykro. Mnie,jego narzeczonej.
Obserwuj wątek
    • mama-ola Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:26
      Nie karze się dorosłych ludzi. Wybiera się do wspólnego życia takich, którzy mają wady akceptowalne.
      • chlodne_dlonie Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 15:13
        W punkt!!
    • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:27
      Masz spray do dezynfekcji? To za każdym razem psikaj prosto po oczach, zaraz mu się obraz na czysto wyklaruje. Ja tak oduczyłam kota wchodzenia na stół.
      • mashcaron Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:54
        Psikałaś kotu w oczy sprayem do dezynfekcji??
        • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:02
          A czy kot patrzy na kobiety...? Nie, kot dostawał sprayem z wodą w d..., jako że siadal d... na blacie (raz nawet usiadł d... na pizzy).
          • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:08
            To o pizzy to akurat naprawdę się wydarzyło...
            • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 12:36
              a grąca była? i nic go to nie nauczyło? choć po prawdzie to moje leżą na tak gorących grzejnikach że nas to by wysmażyło
              • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 14:00
                Nie, pizza zimna. Zostało nam pół na nocnym stoliczku, nie zamknęłam na noc. Rano budzę się i patrzę, że kot sobie centralnie d... usiadł i uskutecznia poranną toaletę. Pożegnałam się więc z pizzą i poszłam załatwiać ważne sprawy, typu własna poranna toaleta. Wracam, a tu mąż właśnie opycha ostatni kawałek... No to mówię, że chyba nie zjadl tej pizzy, na której kot d... siedział.
                Mąż na to :

• hannah_weaver Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 16:59
                  🤭 o matko I córko
                • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 17:19
                  współczuję, mnie kot nasikał do koszyczka z migdałami które trzymałam na blacie w kuchni, zorientowałam się jedząc, od tego czasu coś we mnie pękło i mam do domowych sierściuchów mieszane uczucia
                  • m_incubo Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 19:36
                    big_grin
                  • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 09:31
                    Wygrałaś!
                    • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 01.11.21, 19:09
                      teraz jadam tylko sparzone migdały uncertain i nie rozkładam jedzenia po blatach, no może oprócz owoców, pomidory muszę trzymać pod kluczem bo jak nie to ten sam wariat w każdym wygryza dziurę
          • mashcaron Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 13:55
            A to spoko:p ja tak oduczyłam kota sąsiadów srania w moje pomidory. I to nie delikatnie sprayem tylko po chamsku z węża.

I generalnie kocia dupa siadająca na lub w pobliżu jedzenia jest powodem dla którego nigdy nie będę mieć kota :p
            • 3-mamuska Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 04:55
              mashcaron napisała:

> A to spoko:p ja tak oduczyłam kota sąsiadów srania w moje pomidory. I to nie de
              > likatnie sprayem tylko po chamsku z węża.
              >
              > I generalnie kocia dupa siadająca na lub w pobliżu jedzenia jest powodem dla kt
              > órego nigdy nie będę mieć kota :p

Hehehe a woda w kranie myślisz ze przez ile dup przeszła?
              Myszy ,szczury, lisy, ptaszki , owady , myślisz ze nie stają po pomidorach?
              • tapatik Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 09:38
                Woda z kranu, zanim trafi do kranu, przechodzi przez proces uzdatniania.
                • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 21:21
                  A co z pamięcią wody...?
                  • tapatik Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 22:26
                    Nie znam tego zjawiska, mam wątpliwości, czy istnieje.
                  • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 01.11.21, 19:10
                    big_grin
                    i wychodzi na to że wszyscy pijemy czyjś mocz big_grin
                  • stephanie.plum Re: Chcę ukarać chłopa 02.11.21, 12:09
                    :~D
              • mashcaron Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 20:25
                Ale o czym ty do mnie piszesz? Goownem które kiedyś było w wodzie nie będzie mi się dziecko bawić ani nie przyklei mi się do buta.
                • 3-mamuska Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 20:39
                  mashcaron napisała:

> Ale o czym ty do mnie piszesz? Goownem które kiedyś było w wodzie nie będzie m
                  > i się dziecko bawić ani nie przyklei mi się do buta.

Tak tak twoje podwórko jest sterylnie czyste.😂
                  • mashcaron Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 20:43
                    Tak trudno ci zrozumieć, że ktoś może sobie nie życzyć żeby cudze zwierzęta mu srały na podwórku? Jak tobie nie przeszkadza, to wpadnę do ciebie wysrać psa.
                    • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 01.11.21, 19:11
                      możesz i sama sobie ulżyć jeśli jej nie przeszkadza, nie ma to jak sranko w plenerze big_grin
                      • mashcaron Re: Chcę ukarać chłopa 01.11.21, 21:37
                        A nie, dzięki, to, to by akurat mnie przeszkadzało :p ale mój pies się nie krępuje :p
      • sarah_black38 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:56
        memphis90 napisała:

> Masz spray do dezynfekcji? To za każdym razem psikaj prosto po oczach, zaraz mu
        > się obraz na czysto wyklaruje. Ja tak oduczyłam kota wchodzenia na stół.
        >

Poważnie ? Tak dręczyłaś kota? Przecież to znęcanie się nad zwierzęciem ! Co ci zrobił ten biedny zwierzak? Sama se pryśni po twarzy płynem do dezynfekcji. Litości !!!

Parafrazując powiedzenie Lema, który tego nigdy nie powiedział, że gdyby nie forum ematka to nie wiedziałabym ,że na świecie jest tylu idiotów. Jednak to forum pożyteczne jest tongue_out
        • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:04
          >Parafrazując powiedzenie Lema, który tego >nigdy nie powiedzial
          Gdyby nie forum, to nie wiedziałabym, że jest tyle osób pozbawionych poczucia humoru, za to z silną potrzebą wyzywania innych od idiotow...
        • bei Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 12:40
          Przecież wyjaśniła, ze kota spryskiwała WODĄ 😻
        • m_incubo Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 13:34
          Ludzie... Gdyby was nawet ta ironia potraktowała sprajem prosto po oczach, to byście jej nie zauważyli. Co z wami nie tak?
          • mallard Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 23:17
            m_incubo napisała:

> Ludzie... Co z wami nie tak?

ZA... 🙃
      • mid.week Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:00
        memphis90 napisała:

> Masz spray do dezynfekcji? To za każdym razem psikaj prosto po oczach, zaraz mu
        > się obraz na czysto wyklaruje. Ja tak oduczyłam kota wchodzenia na stół.
        >

mózg mi rozsadziło...
        • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:09
          A sama chcesz gałki oczne zaszywać...
      • celandine Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:04
        Proszę, powiedz, że to było tak w przenośni
        • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:07
          Do wszystkich, którzy NIE ZAUWZYLI, że są w trollwątku:

1.TAK, to było przesmiewcze - jesteśmy w trollwątku

2.NIE, nigdy nie psikalam moich futer czymkolwiek, nawet wodą, bo są przekochane, aczkolwiek porady "zaczaj się na kota ze spryskiwaczem" są powszechne w kocich wątkach.
          • mid.week Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:10
            To nie było prześmiewcze, sarkastyczne ani ironiczne, po prostu chujowo zdania zbudowałaś.
            • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:18
              Dalej się dziwię, że ktoś to wzial na poważnie (a szczególnie osoby, które chcą wypalać i zaszywać gałki oczne!) ... Ale ok, przyjmijcie urzędowe sprostowanie w 3 kopiach i tyle.
              • em_em71 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 13:18
                Wielkie mi halo, ja pryskałam wodą, żeby nie podłaził do swinek morskich i pomogło, a przynajmniej pozbył się pożądliwego spojrzenia, przechodzi z obojętną miną i nie zaczaja się.
                • lot_w_kosmos Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 06:05
                  Ja regularnie psikalam wodą kota sąsiadów na górnym balkonie.
                  Wstawał o 3.00 rano , wypuszczali go na balkon - latem przy otwartych oknach u wszystkich i kot zaczynał miałczeć. Nie miauczeć tylko MIAŁŁŁCZEĆ miaukiem starego kocura.
                  Ja nie mogłam sobie pozwolić na odsypianie w dzień. Prośby nie były respektowane. Kot radośnie, nie niepokojony przez właścicieli , wychodzil.

Zatem kupiłam spryskiwacz do kwiatków i jak mnie rano budził to wychodziłam na swój balkon i wygodnie , bo po przekontnej kierowalam spryskiwacz, ustawiony na "center" na kiteczka o wadze 10 kg ( tak, to był taki kot).
                  Po 3 nocach się skończyło .
                  Kot w nocy więcej na miałki nie wychodził.
    • alexis1121 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:28
      Powinnaś się z nim rozstać, nie jest tobą zainteresowany.
    • alpepe Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:31
      Jesteś z braku laku, sprzedaj mu kopa na drogę i szukaj kogoś innego, ten się nie zmieni.
    • podaje_haslo_okon Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:40
      Po każdym takim indydencie siadaj z nim na kanapie, odpalaj film z rodzącą kobietą i oglądajcie co najmniej 25 min.*
      *Nie gwarantuje, że nie obrzydzisz mu wszystkich i nowy.
      • mondaymorning1987 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:48
        Wtedy siebie też mu obrzydzi
        • pani_tau Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 14:22
          To akurat byłoby najbardziej pożądanym skutkiem.
    • australijka Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:40
      No to zabaw się w lustro i pokaż mu jak to wygląda. Reaguj tak samo na mężczyzn. Albo zrozumie albo strzeli gudbaja. Po co ci facio śliniący się na widok kawałka ciała.
    • mid.week Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:49
      waham sie czy doradzić ci ogłuszenie i zaszycie powiek czy od razu przejść do wykłucia gałek....
    • lucadimontezemolo Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:53
      Zacznij podrywać jego najlepszego kumpla.
    • gama2003 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 10:57
      Wypal mu oczy gorącym żelazem.

A serio to ludzie się nie zmieniają, bedzie patrzył jak Ty nie widzisz. Mozliwie, że gapi się bezwiednie i taki to typ.
      Zmień na niegapiącego się.
      • mid.week Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:01
        gama2003 napisała:

> Wypal mu oczy gorącym żelazem.

widzę, że obie lubimy stare, sprawdzone metody big_grin
        • gama2003 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 12:26
          😄
      • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 01.11.21, 19:13
        podobno wrząca herbata też daje dobre efekty
    • juzjesien Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:05
      Moj chlopak wogole nie zwraca przy mnie uwagi na obce kobiety. Ostatnio byliśmy w kawiarni i same wolne, samotne kobiety i my para, byl zszokowany ze tyle wolnych kobiet i troche chcial uciekać i oburzony był gdzie są mężczyźni tych kobiet wink
      Moj jest we mnie wpatrzony jak w obrazek i zawsze mi się czerwona lampka zapala jak facet zwraca duza uwagę na inne kobiety. Mojej koleżanki mąż taki był 4lata po ślubie biora rozwód bo znalazl inna. Oczywiście roznie bywa.
      • homohominilupus Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 12:00
        juzjesien napisała:

> Moj chlopak wogole nie zwraca przy mnie uwagi na obce kobiety. Ostatnio byliśmy
        > w kawiarni i same wolne, samotne kobiety i my para, byl zszokowany ze tyle wol
        > nych kobiet i troche chcial uciekać i oburzony był gdzie są mężczyźni tych kobi
        > et wink

Z Afganistanu rządowym samolotem przyleciał?
      • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 12:55
        byl zszokowany ze tyle wolnych kobiet i troche chcial uciekać i oburzony był gdzie są mężczyźni tych kobiet

idiota jakiś czy z innego kręgu kulturowego, tak bardziej na wschód? bardziej, bardziej, jeszcze bardziej
        • gama2003 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 13:30
          No brzmi jakby u niego kobiety wolno nie latały. Słowem kraj cnót niewieścich zasłanianych od stóp do głów.
          • znowu.to.samo Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 14:50
            Arabia Saudyjska
      • m_incubo Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 15:09
        Tak bardzo nie zwraca na nie uwagi, że aż niechcący zarejestrował, że każda z nich przyszła samotnie? big_grin
        Nie skupiaj się za bardzo na tym, co ten twój facet twierdzi tongue_out
        • hannah_weaver Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 17:03
          m_incubo napisała:

> Tak bardzo nie zwraca na nie uwagi, że aż niechcący zarejestrował, że każda z n
          > ich przyszła samotnie? big_grin
          > Nie skupiaj się za bardzo na tym, co ten twój facet twierdzi tongue_out
          >
          No wiadomo - twierdzi rymuje się z pierdzi czy jak to szło...
      • magdallenac Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 15:50
        juzjesien napisała:

> byl zszokowany ze tyle wol
        > nych kobiet i troche chcial uciekać i oburzony był gdzie są mężczyźni tych kobi
        > et wink

Ale z jakiego powodu chciał uciekać? Nie martwi Cię trochę kiepski stan psychiczny Twojego chłopa?
    • nuclearwinter Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 11:53
      Skoro rozmowy nie działają, to nic z tego nie będzie, on najwyraźniej nad tym nie panuje. Mnie by to też wkurzało, więc bym pana pożegnała. Nie chodzi tu nawet o zazdrość, bo przecież mam świadomość, że świat jest pełen ładnych kobiet i byłabym głupia myśląc, że mój mąż tego nie zauważa wink Ale takie zachowania jak powyżej wprawiają mnie w zażenowanie, kojarzą się z napalonym małolatem, więźniem na przepustce albo starym wąsatym wujkiem z tych słynnych ematkowych wesel. Dobrze, że choć głośno nie komentuje, ale i tak meh.
    • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 12:57
      eeee, z kimś takim to ja bym się w związek nie bawiła, przecież to sygnał że raczej nie jest tobą zauroczony, inaczej by wypatrywał czy jakiś wacet się na CIEBIE nie gapi
    • zerlinda Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 13:06
      Chcesz mścić się na 90 latce, chcesz karać narzeczonego. Zastanów się co jest z tobą nie tak. Teraz myślę, że jesteś chamskie trolem.
    • australijka Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 13:54
      Gdybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni,
      żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem.
      Dzięki Tobie przypomniałam sobie jak pięknie Kasia to śpiewa. A i Igo i Krzyś Zalewski.
      • memphis90 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 14:26
        No, ale jak śpiewają to faceci to jest jakby bardziej creepy...
        • ichi51e Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 15:01
          ale static wyciegnelyscie... jaki to byl hit...
    • m_incubo Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 14:44
      Nie przeszkadzałoby mi wcale, że patrzy, tylko że robi to z finezją jełopa. Wstyd by mi było pokazywać się z jełopem i na pewno bym się nie przyznała, że to mój.

Ja bym go ukarała pozbawiając go mojej wspaniałej osoby i wymieniając go na takiego, który nie ma defektu.
      Nie widzę sensu w próbach przerabiania istniejących partnerów na nieistniejących - w sensie przeróbka w wymarzonego faceta nigdy się nie uda.
      • magdallenac Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 15:12
        m_incubo napisała:

> Nie przeszkadzałoby mi wcale, że patrzy, tylko że robi to z finezją jełopa. Wst
        > yd by mi było pokazywać się z jełopem i na pewno bym się nie przyznała, że to m
        > ój.

Wyjęłaś mi to spod klawiatury. To jest po prostu maksymalny obciach wprowadzić takiego prostaka na eleganckie salony.
        • m_incubo Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 19:42
          Ja bym czuła obawy nawet wprowadzajac go do warzywniaka i to wcale nie dlatego, że mogą tam być jakieś ładne kobiety.
    • ichi51e Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 14:55
      ja bym po prostu szukala innego jesli to jest na tyle wkurzajace.
    • fitfood1664 Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 16:22
      btw ciesz się że za kobietami tongue_out
    • 3-mamuska Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 17:26
      A za 5 lat będzie wątek jesteśmy po ślubie 3 lat mamy małe dziecko , a mąż mnie zdradza co zrobić..
      Ze tez baby głupie są widza dostają sygnały ,ale pchają palce między drzwi.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    • panna.nasturcja Re: Chcę ukarać chłopa 30.10.21, 23:55
      Do kąta go postaw za karę.
      A potem dorośnij.
      • m_incubo Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 02:23
        To raczej on powinien dorosnąć. S ona powinna zmienić faceta na takiego, który nie będzie bucem.
    • alchemy_alice Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 00:33
      Powiedz mu, że sprawia ci to przykrość i jest nieprzyjemne. Jeżeli po tym znów będzie robił to samo, rozstańcie się. Nie ma sensu być z kimś, kto ma w nosie to co czujesz.
    • dziewczynapingwina Re: Chcę ukarać chłopa 31.10.21, 02:38
      Przywiąż gada do łożka jak będzie spał, a pózniej użyj na nim bata takiego jak do konia. Do kupienia w decatlonie na dziale jezdzieckim.
    • bombalska Re: Chcę ukarać chłopa 01.11.21, 00:11
      Macie się żenić, a on jest zainteresowany innymi babami. Przecież to się kłóci.
    • buldog2 Re: Chcę ukarać chłopa 01.11.21, 22:50
      Chcę pomóc.
      Ale najpierw gratulacje - podjęte przygotowania okazały się skuteczne i już można pogratulować sukcesu wątku właściwego.

Zacznę od kropek i spacji. Jak wiadomo, to pomysł dobrze znany, wykorzystywany np. przez Anwandzię na forum Kraj. Anwandzia oczywiście jest tutaj, ale to kwestia odrębna. Ale i wielki PLUS - niestandardowe stosowanie znaków interpunkcyjnych, deklinacji etc. tec. ubogaca narrację.

Dalej. Zwięzłe zdania, opanowanie języka, za każdym razem na poziomie zwracającym uwagę na tyle, by wywoływać z pamięci wcześniejsze edycje. Precyzja wypowiedzi, konsekwentne używanie równoważników zdań. Zdecydowanie ponad forumowe standardy i pełne zaprzeczenie choćby narracji "młodej dziuni", która na mankamenty swojej narracji nawet nie zwracała uwagi.

Zwraca uwagę kulturalna, niezmiennie afirmująca tutejsze otoczenie postawa. Staranie o wydobywanie z wypowiedzi forumek konstruktywnych wniosków, potwierdzających ich poglądy, podnoszących na duchu.
      Z pewnością można i należy zapodać więcej dowodów sztuki rozwijania wątku, wprowadzania kolejnych treści i elementów formy.
      [...]

Można tak długo. Mam nadzieję i czkam, jak ktoś w sposób godny rozwinie zaledwie zaznaczony zarys dokonań w służbie narodu forumowego. Dziękuję.
    • mariarikka Re: Chcę ukarać chłopa 02.11.21, 00:04
      Karanie nic nie da, trafil ci sie babiarz, on sie nie zmieni.
      I tak dobrze, ze tylko sie gapi, bo klasyczny babiarz tez podrywa i zdradza gdzie sie uda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka