Dodaj do ulubionych

Wątek odmóżdżający

08.11.21, 18:32
Od kilku lat kupuję lub dostaję wody toaletowe lub perfumowane z sieciówek : Duglas, Sephora, Rossman i jestem bardzo rozczarowana trwałością. Kiedyś jak siostra przywoziła mi z Włoch albo kupowałam na bezcłówce ich trwałość i moc była bez porównania. Jakieś chrzczone czy cóś?
Gdzie kupować?
Obserwuj wątek
    • stephanie.plum Re: Wątek odmóżdżający 08.11.21, 18:39
      ja mam sprzed kilkunastu lat takie "wody" z Yves Rochera, o zapachu liczi, gruszki i miodu.
      szkoda, że już się kończą, bo teraz tam badziew jest.
    • angazetka Re: Wątek odmóżdżający 08.11.21, 18:40
      No przede wszystkim woda perfumowana ma z założenia inną trwałość niż toaletowa.
      No i serio, jak te sieciówki mają chrzcić zapachy?
      • simply_z Re: Wątek odmóżdżający 09.11.21, 15:02
        chrzania. Rossman Hebe, poniewaz rozlewane sa w Turcji. Sprawdzone info, jakosc baaadzo slaba.
    • kkalipso Re: Wątek odmóżdżający 08.11.21, 18:43
      Przeczytałam papiery toaletowesmile
      • daniela34 Re: Wątek odmóżdżający 08.11.21, 18:44
        Też mogą być zapachowe
        • kkalipso Re: Wątek odmóżdżający 08.11.21, 19:09
          Właśnie to mnie zmyliłobig_grin
    • aqua48 Re: Wątek odmóżdżający 08.11.21, 20:30
      Wody perfumowane oraz toaletowe są reformulowane - producenci zmieniają intensywność zapachów, ich skład, trwałość. Zmieniają się bowiem oczekiwania i przyzwyczajenia kupujących. Kobiety częściej używają perfum na co dzień, do pracy, zatem ich intensywność nie powinna być aż tak duża jak perfum używanych na wielkie wyjścia do opery.
      • evro44 Re: Wątek odmóżdżający 09.11.21, 14:31
        ale ja nie pisałam o perfumach tylko o EDT czy EDp które kiedyś (mam na myśli stare zapachy trzymały zapach) a teraz te same zero trwałości i intensywności. Nie mam teraz porównania czy nabycie z innych żródeł niż te które wymieniłam będą się różnić. Podobnie z chemią. Podobno proszki i płyny niemieckie to inna jakość.
        • melikles Re: Wątek odmóżdżający 09.11.21, 15:02
          Podobno....
    • znowu.to.samo Re: Wątek odmóżdżający 08.11.21, 22:56
      Coś pisano na ematce jakiś czas temu, że nawet te same perfumy robi się teraz inaczej,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka