bi_scotti 20.11.21, 23:08 Nie widze watku a wszak, co by nie powiedziec, wydarzenie www.youtube.com/watch?v=H9NJenpBV2I&list=PLgaFNC_I_Zkn80fMXlnIDGgJrGQcn6x8- Tyle sie roznych paskudnych rzeczy na swiecie dzieje, czasem trzeba po prostu MUSIC Enjoy! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: A o Adele 30 nothing? 20.11.21, 23:22 Tak podejrzewałam, że wydała nowa płytę, bo włączę radio, to dopadają mnie dźwięki ryjące mózg. Nie daje rady jej słuchać, skrzeczy okrutnie. I poszła na całość w ozdobnikach. O ile te na jej pazurach niczego mi w życiu nie zmieniają, to te wokalne zmuszają mnie do przełączania stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: A o Adele 30 nothing? 20.11.21, 23:32 A to wspolczuje. Ja tak w swojej mlodosci reagowalam na niejakiego Niemena, co podobno bylo/jest prawie, ze nielegalne Adele dziala na mnie nostalgicznie, zapewne bardziej ze wzgledu na lyrics niz na sciezke muzyczna. Poza tym podoba mi sie to, ze jako jedna z coraz mniej licznych wydaje vinyl & CD - dla mnie cool Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: A o Adele 30 nothing? 20.11.21, 23:50 bi_scotti napisała: > A to wspolczuje. Ja tak w swojej mlodosci reagowalam na niejakiego Niemena, co > podobno bylo/jest prawie, ze nielegalne > Popełniałyśmy to samo przestępstwo 😋. Teraz mi przeszło (choć dalej daleko mi do uwielbienia) ale kiedyś nie byłam wstanie go słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 07:37 Niemena też nie mogę. Tylko "Pod Papugami" wytrzymuje, bo w nim mało krzyków, ale i tak wolę jaluchac jak go śpiewa ktoś inny, Niemen miał taką nieznośna manierę w głosie brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 18:25 mid.week napisała: > ylko "Pod Papugami" wytrzymuje, Agree 100% - "Pod Papugami" jest OK ale moze tez dlatego, ze to taki troche obrazek mojej mlodosci - trudno nie kochac samej siebie z tamtych lat Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 08:55 Mniej reż jej głos strasznie drażni, więc omijam z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 09:15 Mnie też. Nie da się jej słuchać. I nie jest to imo w ogóle głos, który budzi emocje. Dobra technika, zero treści. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 09:26 No u mnie budzi emocje, ale chyba nie o takie Adele chodzilo Poza tym od kiedy zobaczylam teledysk do ostatniego hiciora, to jak ją tylko usłyszę od razu widzę te pazurzyska przeokropne Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 08:12 Nie mam jeszcze, ale jestem w blokach startowych. Uwielbiam pracować przy płytach Adele. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 09:19 O, jaka fajna wiadomość. Marzę, żeby być na koncercie adele, najlepiej w jakiejś kameralnej sali… Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: A o Adele 30 nothing? 21.11.21, 18:23 Ciekawe to, co sama mowi o kompozycji swoich plyt: www.bbc.com/news/entertainment-arts-59365019 Regardless jaki sie ma stosunek do jej glosu/style etc. bardzo podoba mi sie to, ze potrafi (skutecznie) dopominac sie o szacunek dla jej pracy & tworczosci. Good for her - swiat potrzebuje assertive kobiet, assertive artists Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś