Dodaj do ulubionych

IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu?

28.11.21, 08:23
Może to nie wątek na ematkę, napisałam też na forum wet. Przed chwilą leżałam w pozycji półsiedzącej i oglądałam na komórce serial. Leżał na mnie pies, telefon miałam tak jakby nad nim i wyślizgnął mi się z ręki i upadł psu na głowę. Pies nic nie powiedział, tylko się na mnie popatrzył. Telefon jest wg mnie ciężki. Powinnam jechać go prześwietlić?
Obserwuj wątek
    • sandy_cheeks Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 08:35
      Mi juz kilka razy tak spadl tel na dynke, kiedys tez dziecku jak karmilam i cos sobie czytalam. Nic nie przeswietlam...
      • azealia_banks Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 29.11.21, 11:34
        sandy_cheeks napisała:

> Mi juz kilka razy tak spadl tel na dynke, kiedys tez dziecku jak karmilam i cos
        > sobie czytalam. Nic nie przeswietlam...

Raz sobie porządnie nos stłukłam w ten sposób.
        Dziecku też się parę razy dostało, wszyscy zdrowi.
    • rainbow_dash Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 21:24
      oczywiście, na sygnale.
    • panna.nasturcja Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 21:54
      Koniecznie. Nieprzeswietlony telefon może mieć komplikacje.
    • totutotam.org Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 22:10
      Dlatego ja właśnie jestem #teamAndroid. I oczywiście bardziej zmartwiłabym się, gdyby pies jednak coś powiedział.
    • kropkaa Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 23:17
      I to biegusiem! A jak wstrząs telefon miał?
    • woman_in_love Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 23:22
      Pies nic nie powiedział, tylko się na mnie popatrzył

Czy pies - jak popatrzył - miał smutną minę, a w jego oczach widziałaś wielkie "WTF"?

Jeżeli nie, to powinnaś jechać natychmiast.
    • mmoni Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 23:52
      Pies to dopiero w Wigilię coś powie.
    • kk345 Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 28.11.21, 23:58
      I teraz pies nie wie, jak sie serial skonczył... puść mu natychmiast dalszy ciąg
    • eliszka25 Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 29.11.21, 00:27
      Pies nic nie powiedział? Koniecznie jechałabym na pogotowie weterynaryjne!
    • jednoraz0w0 Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 29.11.21, 06:27
      co
    • jednoraz0w0 Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 29.11.21, 06:29
      Gdybys siedziała w półleżącej a nie leżała w półsiedzącej to tak.
      Gdybyś oglądała taniec z gwiazdami (wydanie z bosakiem) a nie serial to tym bardziej.
      Mam nadzieję, że to się nie odbywało Gdańsku, bo jeli tak, to dupa zbita.
    • mja-15 Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 29.11.21, 09:18
      Telefon, jak najbardziej. Mógł się uszkodzić. tongue_out
    • leosia-wspaniala Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 29.11.21, 10:00
      Siebie powinnaś prześwietlić. Na sygnale.
    • krwawy.lolo Re: IPhone, co byście zrobiły na moim miejscu? 29.11.21, 10:56
      Najpierw zrestartuj telefon. Jeśli nie pomoże, przywróć ustawienia fabryczne. A pies, skoro nic nie powiedział, na pewno maczał w tym łapy. Może uknuł na spółę z kotem sąsiadki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka