magdallenac 24.12.21, 15:04 Ode mnie dla Was. Wesołych Świąt🎄😽 youtu.be/sKh5v-Elndo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: Ulubieni kolędnicy 24.12.21, 15:09 Moi też! Wszystkiego dobrego. p.s. kurcze jak mi się nie chce iść robic się na "piękno" Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Ulubieni kolędnicy 24.12.21, 15:11 U mnie dopiero 8, więc powoli się rozkręcam. Czekam, aż wszystkie pójdziecie świętować i wtedy wezmę się za jakąś robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Ulubieni kolędnicy 24.12.21, 15:18 Ja pewnie za pół godziny / 40 minut wezmę się za siebie i potem w drogę. Teraz się obijam i staram nic nie robić, żeby nie popsuć porządku Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Ulubieni kolędnicy 24.12.21, 15:31 Wesołych Świąt, ja idę pracować nad barszczem! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ulubieni kolędnicy 24.12.21, 19:05 Błogosławionych Świąt Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój, wytchnienie i radość. Każda chwila świąt Bożego Narodzenia niech żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was zdrowiem, pomyślnością i szczęściem.🌲🌟🌲. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Ulubieni kolędnicy 24.12.21, 18:22 Kabaret na żywo 4: Święta polskie - Jurki - Jasełkowy Armagedon Odpowiedz Link Zgłoś