klaramara33 Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 15:47 Ładna naturalna kobita, skóra zadbana. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 15:49 50-latki z mojego sąsiedztwa bez makijażu wyglądają inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 15:53 No tak. Ma mało włosów, niskie zawieszenie, bez makijażu ma oczy jak gołąb. Niestety, nie przeszkadza jej to wyglądać FENOMENALNIE w tym wieku i nie, nie widuję takich 50 latek, a jeśli którejś wydaje się, że wygląda równie dobrze, to dokładnie tak jest - wydajesię jej. Chyba tylko Halle Berry ją przebija, ale też jestem większą fanką jej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:05 Mówisz że Kreglickiej 1965 też się wydaje? Mam koleżankę z 1968 która i bez chirurgii estetycznej wygląda jak milion dolarów, dzieci też rodziła. Nie takie to unikatowe w skali europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:10 Owszem, jest to dość unikatowe. Bardzo łatwo dążyć do efektu Lopez, a osiągnąć efekt Nicole Kidman. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:11 I niestety nie wiem, co twierdzi Kreglicka, daj cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:16 Kręglicka i Berry też doskonale wyglądają. Moim zdaniem dość unikatowe jednak, co widać po celebrytkach i aktorkach - wiele z nich, mimo sporej wladowanej kasy i dostępu do świetnych specjalistów, wygląda niezbyt dobrze...Kidman to dobry przykład. Jakieś pojedyncze osoby z otoczenia to sporo z nas pewnie może przytoczyć, no ale to są jednak jakieś jednostki. Taki świetny wygląd w tym wieku jednak nie jest standardem, czy to sama natura, czy natura plus wspomagacze. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:23 Tak, o to mi chodziło, ja nie twierdzę, że nie ma takich 50 latek, raczej skojarzyło mi się to z popularnym na ematce "ja jestem 5 lat starsza, a wyglądam lepiej" czy "moja mama jest po 70 i ma tak samo gładką twarz". Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:25 Dodajmy - mama używająca tylko kremu Nivea Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 17:04 U nas na forum niektóre wyglądają lepiej od JLo i NA PEWNO nie mają chomików, ewentualny lifting byłby im potrzebny - może, podkreślam, może! - po 70-tce. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 17:06 a co tam z tym cudownym eliksirem, który miała nam dać wieczną gładkość bez skalpela, a którego wprowadzenie do sprzedaży obiecywałaś w 2019/2020? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 17:24 2019? Fantazja cię nie ponosi zanadto? Uroczyście przysięgam, ze będziesz ostatnia osoba, która o nim się dowie, także spij spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 17:26 Wieczna młodość bez skalpela - buahaha. Trollu, daj sobie siana z tymi podpuchami, uprawiaj je ze snejkową - na mnie najmniejszego wrażenia nie robią te próby deprecjonowania oraz brednie, które niby cytujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 17:49 od ciebie i twoich "porad" trzymam się wyłącznie z daleka. I doskonale na tym wychodzę. Noale co tu obiecywałaś, to obiecywałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 18:26 Tobie? To co napisałaś? Jeszcze raz - Buahaha. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:29 nuclearwinter napisała: > Kręglicka i Berry też doskonale wyglądają. Berry nie widziałam ale Kręglicka to tylko na zdjęciach w miarę dobrze wygląda. Na żywo, no... nie wiem, jakby to eufemistycznie ująć... prześwitująco chuda i naciągnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 19:04 O a to nie wiem, nigdy Kręglickiej na żywo nie widziałam. Na zdjęciach czy gdzieś na filmikach wyglądała świetnie i bardzo naturalnie, taka delikatna i eteryczna, bez żadnych walących po oczach poprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:18 Ona to taka kobieta, że jakby ją rozłożyć na części pierwsze i analizować, to jak piszesz - tu się można przyczepić, tam się można przyczepić. A jednak całość jest fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 16:26 Bo ma wdzięk i bardzo zdobi ją uśmiech (dosyć szeroki, ale ładny). Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 19:14 jolie napisała: > Bo ma wdzięk i bardzo zdobi ją uśmiech (dosyć szeroki, ale ładny). Każda twarz z niewymuszonym uśmiechem odejmie lat Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 18:39 Ona ma 52 lata. Pokaz się w tym wieku bez makijażu to wtedy pogadamy. Wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 18:42 hrabina_niczyja napisała: > Wygląda świetnie. na mocno obrobionych zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 19:02 Czy ja wiem czy tylko? Jak gdzieś tam ją paparazzi przyłapywali byle jaka ubraną i nieumalowaną, to też widać było gęstą, jędrną skórę i dobry owal. Wiadomo, nie wyglądała tak super jak z makijażem plus jeszcze na zdjęciach z filtrem, ale nadal bardzo dobrze. Wygląda na to że ta kobieta po prostu świetnie się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 19:11 Piękna kobieta. Od zawsze i ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 20:03 Świetnie wygląda. I porównując że zdjęciami z lat 90tych to raczej żadnych inwazyjnych zabiegów nie miała. Aczkolwiek są na bank jakieś filtry nałożone. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jennifer Lopez bez makijażu 29.12.21, 23:22 Wyglądać jak "zwykła dziewczyna z sąsiedztwa" jak się a 52 lata to akurat nie byle co Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 30.12.21, 13:35 Tu jest zwykła w różowej piżamie - brak białej torebki, białych obcisłych spodni zrobiły robotę Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: Jennifer Lopez bez makijażu 31.12.21, 12:16 Jo nigdy nie była w moim typie urodowym. Uważałam, że jest po prostu ładna i atrakcyjna. Pamiętam, że nie miała piękny czekoladowy brąz w filmie o sprzątaczce i prezydencie (tytułu nie pamiętam, ale mało istotne) i na wieść o blondzie mnie zamurowało a całkiem nieźle się w nim broni jak na latynoskę. Nie wiem ile aktualnie ma lat tak dokładnie, ale coś koło 50 zapewne. I według mnie wygląda fenomenalnie. Oczywiście oceniamy zdjęcie, które ktoś wrzuca na SM z premedytacją, więc ciężko mówić o naturalnym wyglądzie (światło, może delikatny filtr). Tak czy inaczej bardzo ładnie się starzeje. I jest to zasługa genów, stylu życia i dobrego chirurga, zabiegów i dobrego gustu. Wiele osób uważa, że nie mogą nic spektakularnie poprawiać bo nie widać. Otóż błąd. Dobry chirurg to jedno a gust to drugie. Bardzo wiele kobiet nie zna umiaru. Poprawiają wszystko jak leci, czasem diametralnie. Zamiast poprawić lekko nos, zmieniają jego kształt na taki ze zdjęcia nie patrząc czy pasuje czy nie nie pasuje. Zmieniają sobie rysy, bo im się nie poadbaja a nowe wcale nie znaczy korzystniejsze. Niektóre kobiety jak JL dbają o swoje rysy twarzy, poprawiają to co opada zachowując proporcje twarzy, wygładzają sobie to co się marszczy i nanoszą delikatne korekty. I JL nie jest wyjątkiem. Co najmniej kilka pań z tzw gwiazdorskich kręgów od lat wygląda tak samo lub prawie tak samo. Nikt się nie fascynuje bo nic spektakularnie nie zmieniły. Pilnują po prostu swoich rysów twarzy, proporcji, wygładzenia, tego żeby nie opadało i nanoszą delikatne korekty powiek, nosa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 31.12.21, 12:55 O ile JL na codzien nosi się kiczowato to od jakiegoś czasu wpadło mi w oko że twarzy nie napompowanej. Pytanie kto był kręcony film bo może zeszła właśnie z wypełniaczy i można było kręcić reklamę kosmetyków. Czytałam o tym ile trzyma się botoks na blogu kobiety która zajmuje się składami kosmetyków - pisała o własnych doświadczeniach wypełnienia bruzd na czole Obecnie ma złoty kolor włosów bo przy ciemnych oczach i kolorze skóry jasny blond wypada tanio. Był czas że to doczepy włosów robiły wrażenie. Identycznie jak Rozenek kiedy trzeba było ostrzej zaistnieć Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jennifer Lopez bez makijażu 31.12.21, 13:08 Dokładnie, wszystkie te poprawki, które widzimy to... widzimy. Gąsienice zamiast rzęs, pontony zamiast ust, opuchnięte od wypełniaczy twarze, zamrożona mimika, zmienione rysy twarzy (widać to po dzieciach celebrytek, jak mało są do nich podobne, casus pewnej Japonki). A wszystko to, co zostało zrobione spektakularnie jest pomijalne, bo nie jest widoczne na pierwszy rzut oka. Można zrobić lifting (www.instagram.com/p/CXKeDouLX-3/), można powiększyć usta bez efektu kaczego dzioba, który w pewnym wieku jest nieunikniony (www.instagram.com/p/CTvy1HxLHNe/), można dbać o gęstość skóry (biostymulatory), ba - można nawet mieć sztuczne rzęsy (ale w kolorze swoich rzęs i doklejone precyzyjnie w odpowiedniej ilości, a nie "na szczotę" - Można naprawdę wiele, ale zapomina się też o tym, że podstawą jest gust - i jedne go mają, a inne nie. Jedne chcą, aby było widać, a inne nie. Jedne chcą mieć nienaturalnie duże piersi piłki, a inne zdecydują się na naturalny kształt. I nie jest to wina partaczy a oczekiwań klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 31.12.21, 13:52 Mają efekt ze sceny przeniesiony na codzien. Coś jak powrót blatem świtem po imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
bylamnarandce Re: Jennifer Lopez bez makijażu 01.01.22, 11:07 Weźcie pod uwage ze medycyna estetyczna to nie tylko botoks i wypełniacze. Majac pieniadze regularnie można robić zabiegi kondycjonujace skore. Lasery, mezoterapie, hifu, masaze kobido i tak dalej. Stymulowac produkcje kolagenu i elastyny. Jestem pewna, ze np taka mezoterapia to dla J.Lo jest comiesięczny zabieg, taki jak dla zwykłego smiertelnika jest codzienne mycie zębow. Wypełniacze, nici i liftingi to akurat raczej dla ludzi, stawiających na szybki efekt i stylowke z insta. Gdybym miala taka forse jak J.Lo to dokladnie to bym robila - poprawa jakości skóry, laseroterapie, a nie tanio wyglądające i zmieniające na niekorzysc iniekcje wypełniaczy...Naromiast botoksu bede broniła jak lwica bo robiony raz na 1-1.5 roku daje miesniom odpoczac i sprawia, ze zmarszczki sie nie utrwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Jennifer Lopez bez makijażu 01.01.22, 15:39 Botoks z dozowany głową Odpowiedz Link Zgłoś