Dodaj do ulubionych

Napiszecie do jasona darulo?

30.12.21, 14:48
Ja pierwszy raz usłyszałam o gwieździe jasonie darulo dzisiaj. Wystąpi w tvpis ba sylwestrze marzeń. Trwa akcja pisania do niego uświadamiających postów pt jason dont perform for this brzydkiwyraz. apel powinien brzmieć zamiast dont perform, powiedz ze sceny ze lgbt to tez ludzie ze rasizm to zło. A i tak podejrzewam ze sam jason wie o Polsce tyle ile ja o jasonie.
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 14:54
      Nie znam, nie napiszę. Jego sprawa gdzie gra. Polscy wykonawcy wiedzą co nieco o Polsce a też grają, też mam przekonywać żeby jednak nie? Nie czaję zamysłu.
      • inez21 Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:19
        Jak ja czytam takie wątki to zastanawiam się gdzie wy ludzie się chowacie w piwnicy???wink
        Piosenki Jasona Derulo wyłażą z każdego kąta od dłuższego czasu...RMF Radio Z Eska wszystkie programy muzyczne w telewizji. No nie wiem...można go lubić lub nie lubić...ale nie znać wogóle??? Tym bardziej że każdą swoją piosenkę zaczyna śpiewając: Jaaaason Deruuuuloooowink)
        A w temacie to nie będę do niego pisać bo uważam że go wogole nie obchodzą przepychanki polityczne w jakiś randomowym państwie. On tu jedzie zarobić kasęsmile))
        • lauren6 Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:27
          Widocznie nie z moich kątów.

Nie słyszałam o panu. Teraz sobie go wygooglałam i nic dziwnego, że go nie znam. Nie moja estetyka muzyczna. Wszystko mi jedno gdzie gra.
        • kautokeino Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:32
          U mnie radio to glownie w samochodzie gra, a jak przestalam jezdzic, to i radio mi niejako z zycia zniknelo. TV tez nie ogladam, wiec ani na reklamach sie nie znam, ani na jasonie smile Jestem piwnicznikiem big_grin
        • mia_mia Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:33
          Podaj jakiś przebój Jasona, żeby było wiadomo o kim piszemy.
          • forumologin Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:38
            youtu.be/svZDjeXxcrY
            • fitfood1664 Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:43
              o, disco polo, nie po polsku co prawda, ale podobieństwo uderzające, nie dziwi mnie że nie znam
            • fitfood1664 Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:44
              btw cudownie nadaje się na sylwester z dójką
              jeśli napisze do jasona derulo to tylko po to żeby pogratulować doskonałego doboru stacji
            • mia_mia Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:47
              Nie znam, a radio w samochodzie gra zawsze.
        • chococaffe Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:40
          z moich kątów coś innego słychać wink
        • borsuczyca.klusek Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:42
          Bo to taka radiowa papka, która zlewa się w jedno.
          Ja pana głównie kojarzę z rolą w Kotach 😼
        • chococaffe Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:48
          Tym bardziej że każdą swoją piosenkę zaczyna śpiewając: Jaaaason Deruuuuloooo

po to, żeby słuchacz poznał, że to on bo nie różni się od innych tego typu muzyków? Sprytne
          • nigdynigdynigdy84 Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 16:52
            Hahahaha też mnie uderzyło że się przedstawia na początku 😂😂😂
        • homohominilupus Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 17:44
          inez21 napisała:

> Jak ja czytam takie wątki to zastanawiam się gdzie wy ludzie się chowacie w piw
          > nicy???wink
          > Piosenki Jasona Derulo wyłażą z każdego kąta od dłuższego czasu...RMF Radio Z
          > Eska wszystkie programy muzyczne w telewizji. No nie wiem...można go lubić lub
          > nie lubić...ale nie

Słoneczko a czy wiesz ze można żyć na tym świecie nie słuchając w ogóle goofnianego radia typu eska? Czy się w glowce nie mieści? A wiesz, że istnieją inne stacje radiowe, Spotify i tam też graja muzykę! Fakt że nie w twoim stylu.
          Nie słucham eski, RMF, zetki i innego shitu, nie znam lansowanych tam 'gwiazd'.
          • alpepe Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:13
            A ja słucham eski Beskidy w internecie, a gostka nie znam, możliwe, że przełączam wtedy na Radio Gdynia.
        • 35wcieniu Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 17:53
          Nie słucham Eski ani RMF.
        • misiamama Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 17:59
          O super liczyłam na to ze ematka statystycznie młodsza i lepiej ogarnięta w klimatach dla mnie obcych. Poważnie gość na początku każdego utworu wrzeszczy własne imię i nazwisko? Świat jest taki zdumiewający😀
        • arthwen Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:22
          U mnie jakoś nikt taki nie wyłazi, wygooglałam teraz, nie kojarzę, nigdy nie widziałam, włączyłam jakiś losowy kawałek i cóż, widzę, że nic nie starciłam tongue_out
        • ginger.ale Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:47
          inez21 napisała:

> Jak ja czytam takie wątki to zastanawiam się gdzie wy ludzie się chowacie w piw
          > nicy???wink
          >

Ja np. nie słucham Eski. Słucham audycji w drodze do i z pracy, ale w Tok fm.
          Pisać do Dżejsona nie będę, oglądać sylwestraw tvp też nie będę.
        • mid.week Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:53
          Aż poszłam googlac co to za hity gra Jason Darulo i faktycznie ja to znam! To jest ten shit, przy którym nerowowo pstrykam w kierownicę zeby zmienic stację big_grin
        • panna.nasturcja Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:56
          Można nie mieć telewizora i nie słuchać komercyjnego radia tylko muzyki z płyt CD, radia internetowego itd.
          Ja nigdy o tym panu nie słyszałam.
    • anastazja_1982 Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 17:49
      A to każdy, kto nagrywa, to od razu gwiazda?
    • kropkaa Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 17:57
      Nie mam zamiaru pisać do kogoś, o czyim istnieniu nie mam zielonego pojęcia. Sylwestra marzeń oglądać nie będę, więc wisi mi, kto tam śpiewa czy też nie śpiewa.
      • milva24 Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:16
        Mam tak samo big_grin
        • grey_delphinum Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:28
          Nawet nie znałam tego gościa, a ze stacji radiowych słucham RockRadia i AntyRadia, co chyba wszystko tłumaczy.
      • mid.week Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:56
        kropkaa napisała:

> Nie mam zamiaru pisać do kogoś, o czyim istnieniu nie mam zielonego pojęcia. Sy
        > lwestra marzeń oglądać nie będę, więc wisi mi, kto tam śpiewa czy też nie śpiew
        > a.

a ja tam może i się skuszę. Sylwester mi wisi, ale jakby gwiazda wieczoru odstawiła Kurskiemu jakiś numer, to by było milutko smile
    • nickbezznaczenia Re: Napiszecie do jasona darulo? 30.12.21, 18:57
      Pisać na pewno nie będę ale on napisał do ewentualnie zainteresowanych i otrzymał odpowiedzi.
      twitter.com/jasonderulo/status/1476409843489525763?s=20
    • frequenter.light Re: Napiszecie do jasona darulo? 04.01.22, 22:01
      Nie kojarzę gościa. Jakiś przebój??
    • rexona_sport Re: Napiszecie do jasona darulo? 04.01.22, 22:26
      Do forumek które wpisały tutaj ze nie znają gościa: jakiej muzyki słuchacie? słucham rożnej, napewno nie samego szajsu, a wydawało mi się ze tego derulo „każdy zna”. Z ciekawości, jaką muzykę polecacie?
      • nickbezznaczenia Re: Napiszecie do jasona darulo? 04.01.22, 22:41
        Stara jestem i słucham muzyki z moich ulubionych lat. Sprawdziłam tego Derulo i jest prymitywny.
        Polecam muzykę klasyczną, jazz i starego, dobrego rocka,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka