Dodaj do ulubionych

Wólczanka - biała koszula:(

04.01.22, 21:47
skuszona promocją w Wólczance i pragnieniem posiadania białej koszuli, kupiłam koszulę w Wólczance i dziś odebrałam przesyłkę. Liczyłam na ładną, z porządnego materiału, a przyszło coś co wygląda jak z papieru i to używanego kilka razysad To się nacięłam na promcji a koszuli dalej szukamsad
Obserwuj wątek
    • bei Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 21:50
      Dzięki za ostrzeżenie.
    • kropkaa Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 22:09
      Są bardzo różne materiały. Najlepsza jest kolekcja stała, tzw. basic. Tyle, że praktycznie nie bywa w promocji. Różne wykończenia, moją ulubiona to DL01BL9001. Coś takiego, tylko mankiet na guzik, ale też z listwą. 299 zł.
      • panna_lila Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 22:24
        ja wybrałam tę
        wolczanka.pl/bia%C5%82a-koszula-damska-lambert-31388-1
        • kropkaa Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 22:47
          Już się nauczyłam, że żaden mikrowzór ani easy care. Tylko gładka bawełna i najlepiej sprawdzić w sklepie, jak materiał wygląda w rzeczywistości.
    • alina460 Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 22:12
      A nie możesz jej zwrócić?
      • panna_lila Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 22:17
        oczywiście że zwrócę, ale celem był zakup i liczyłam że koszula za 299 (po przecenie 149) będzie przyzwoitej jakości
        • kropkaa Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 22:22
          Też się kiedyś bardzo zawiodłam - to, co przyszło, przypominało szmatki, na których dzieci z Bangladeszu uczyły się szycia na maszynie. Przy okazji wizyty w salonie pożaliłam się pani i wtedy właśnie dowiedziałam się, że porządna bawełna to ta, którą linkuję wyżej.
    • szafireczek Re: Wólczanka - biała koszula:( 04.01.22, 22:17
      Mają bardzo nierówne produkty - zarówno pod względem jakościowym, jak i rozmiarowym. Białe koszule lepiej kupować chyba stacjonarnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka