Dodaj do ulubionych

Podwyżki a rezerwacja na Booking

08.01.22, 12:02
We wrześniu zarezerwowałam dwa pobyty na czerwiec i koniec lipca. Spodziewam się, że pobyty zdrożeją, bo wiadomo. Czy dostanę informację z aktualną ceną? Jak to działa? Przepraszam, ale z Booking korzystam od niedawna i jeszcze nie bardzo się orientuję.
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 12:06
      Zawsze miałam tę samą cenę w walucie kraju, w którym się zatrzymywałam. Żadna inflacja jej nie zmieniała. Jeżeli rezerwacja zagraniczna, mógł zmienić co najwyżej kurs waluty.
    • widosna Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 12:59
      No jeśli już zarezerwowałam to cena nie powinna się zmienić. Ja oferuje na booking i nie mam możliwości zmiany ceny po zarezerwowaniu przez kogos
    • thank_you Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 13:08
      Dotąd mi się nie zdarzyło.
    • kanna Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 13:15
      Mi się nie zdarzało, więcej - kiedyś rezerwowałam pobyt z psem.
      Na miejscu chcieli aktualna cenę 50 zł, ale cena z dnia rezerwacji za psa była 30. zapłaciłam 30.
    • rich_coconut Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 14:37
      Nigdy mi się nie zdarzyło, by cenę zmieniono.
    • nocnamagia Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 14:56
      Mi się zdarzyło, że właścicielja kwatery zadzwoniła do mnie, że aktualnie cena jest inna i albo zrezygnuję albo będę musiała dopłacić na miejscu. Zrezygnowałam i wybrałam inną ofertę, nie chciało mi się z nią wykłócać, a jej proponowana kwota dopłaty była zbyt wygórowana
    • jowita771 Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 17:23
      Cena powinna zostać ta sama, ale jeśli pobyt za granicą, to różnicę zrobi kurs złotego.
    • chebellacosa92 Re: Podwyżki a rezerwacja na Booking 08.01.22, 18:16
      Wielkie dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka