chococaffe Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 09:50 U mnie za oknem też. I dostałam trochę słońca symbolicznego wczoraj. Tak bardzo chciałabym, żeby wiosna była "normalna" Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 10:00 Dziękuję, potrzebna odmiana od złych wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:55 Ja też. Dwa lata temu wybuch pandemii, teraz dla odmiany wojna... Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 10:19 Nie dość że ładny to jeszcze szczęśliwy 😀 Piszę o psie. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 12:42 No, szczęśliwy chyba mu się podoba nowe miejsce ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 18:12 jeszcze nie mocno - fizjo mnie goni że mam całkiem stawac i obciążac ale od tygodnia żyję w takim wirze że zaczeło mnie boleć i kuleje znowu 5 xw tygodniu robię spacer 8-10 km Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 22:47 a probowalas po takim trudnym dniu tensow? mnie pomagaja przy bolach na tle metereologicznym moj wczoraj haluks left the building 🤣 juz jestem w domu, zero bolu, dostalam blokade podkolanowa, niby do 48h ma dzialac tylko doktor mnie wkurzyl, najpierw opowiesci, ze implanty, ze od razu bede mogla w bucie chodzic a teraz zmienil zdanie 🤬🤬🤬 jak juz mnie pokroil, a wiedzial, ze kolano 5miesiecy temu bylo naprawiane i skakanie na nim jest wykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
joanna37 Re: Trochę słońca.. 21.05.22, 10:56 mysiulek08 ktoś usunął, ale zdążyłam przeczytać wszystko co napisałać. Nie miałam większej, zauważalnej deformacji, nie miałam też większych problemów z nogami. Zdecydowałam się z głupoty, po prostu dałam się namówić. Mały zabieg trwał mniej niż godzinę. Lekarz od razu umówił jedna po drugiej trzy dziewczyny. Zoperował trzy nogi i poszedł do domu, a nam kazał posiedzieć w poczekalni. O 20 wyrzucili nas na ulicę, bo zamykali przychodnie. Jak minęło znieczulenie, to poznałam co to jest prawdziwy ból. Jak tylko udało mi się wcisnąć nowo zoperoaną stopę do normalnych butów, jakie nosiłam przed operacją, to szybko (za dwa lata ?) odrósł mi dużo większy halluks. Pięć lat po operacji chodzę po zewnętrznej stronie całkowicie obróconego dużego palca, na który nachodzi drugi, młoteczkowaty, młotkowaty palec. Wynik: Krótka trójkątna stopa z utrwaloną poważną deformacją haluksów, z tzw.paluchem koślawym nie zapewniającym stopie wsparcia. Lekarz powiedział, że za kilka lat moja stopa mechanicznie może nie zmieścić się do żadnego normalnego buta, będzie cały czas bolała i będę zmuszona nosić wyłącznie ortopedyczne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 11:11 Gdzie ty wynajdujesz takie fajne miejsca do zamieszkania? Ja musiałabym jechać samochodem z 10 km. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 11:12 Haha, ja wybieram miejsca do zamieszkania tak, żeby mieć blisko miejsca do szlajania :p Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:13 Dzięki. Ale troszkę smutno - tak czekałam na tę wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:14 Najs. O której godzinie tak dreptasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:20 Wychodzimy koło 7:30, wracamy koło 9. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:27 Czemu o bosz?:p fajnie jest. Cisza, spokój, tylko mój bachor kwili :p dziś np utknęła w przymarzniętej błotnej kałuży:p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:40 No i jak sobie zrobi z rana 3-4 km po górkach to potem w dzień spokojniejsza :p Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:47 co tak daleko stoi? obraziła się? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:51 Ciągle się wlecze z tyłu bo za dużo interesujących rzeczy ja zatrzymuje po drodze. A to taki ptak, a to inny, a to kfiotek a to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:45 ziiiiimno ja o tej porze ze szczotką soniczną ustach, owinięta w szlafrok, w ciepłych skarpetkach, odpalam piekarnik w kuchni, żeby było cieplej a Ty na dworze i to pewnie bez śniadania i jaki tam "bachor" co najwyżej słodziutka bachoreczka Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 13:54 Mnie moja bachoreczka budzi o 5 więc czekam tylko aż się trochę rozjaśni coby w jakieś goofno nie wdepnąć i wyprowadzam dzieci do lasu :p Zimno, ale mi zimno przeszkadza mniej niż gorąco :p Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Trochę słońca.. 01.03.22, 18:29 A ode mnie ptaszek, śliczny, prawda?🙂. I z kolegami😉 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Trochę słońca.. 06.03.22, 19:50 Ładnie tam macie. I rano, I w południe, I wieczorem. Jeszcze nocnych zdjęć nie ma 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Trochę słońca.. 21.05.22, 11:34 I słońcem naciagnięte truskawki dla Ciebie 🍓 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Trochę słońca.. 21.05.22, 14:08 Truskawki słodkie. Zazdraszczam. Jeszcze nie sezon ale chyba popełnię dzisiaj łubiankę. Donice też piękne. Nie do końca rozpoznaję co w nich rośnie ale też chciałabym je mieć. U mnie jaskry łapią słońce, pelargonie i stokrotki deptane przez psa mniej. Kot to w ogóle magnes na słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś