akmka 04.11.04, 16:35 Kochane e-mamy! Jak podawac baccardi, dziś przychodzą znajomi by poopowiadac o wycieczce do Egiptu i chcą przynieść, a ja nie wiem jaki sok kupić..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannajoanna Re: Baccardi 04.11.04, 17:09 Zobacz tu: kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=46 Pozdrawiam pannajoanna Odpowiedz Link Zgłoś
bambo44 Re: Baccardi 04.11.04, 17:48 Chodzi Ci o Baccardi rum? Ja najbardziej lubię w egzotycznych drinkach. Doskonale smakuje na przykład z sokiem ananasowym i pomarańczowym, z Malibu, likierem bananowym i z pomarańczą i cytryną plus dużo lodu. A nasi południowi sąsiedzi podają w górach z herbatą (w zasadzie to odwrotnie: herbatę z rumem). Pozdrawiam, ______________ Jestem tatą Odpowiedz Link Zgłoś
p.hadam Re: Baccardi 04.11.04, 17:55 1) A na butelce nic nie napisali? 2) Jak bedziesz ciekawie bajerowac o Egipcie, to mozesz im podac z czymkolwiek i sie nie kapna Zalezy czy masz gadane czy nalewane Pozdrowka Hadzio Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Baccardi 04.11.04, 18:14 Ja piję Baccardi z sokiem pomarańczowym. Z każdym innym jest nie do wypicia. Odpowiedz Link Zgłoś
akmka Re: Baccardi 05.11.04, 10:30 Dziekuję za pomoc, zawsze mogę na Was liczyć; opowiesci o Egipcie (byli 2 tyg.) były lepsze od Bacardi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: Baccardi 05.11.04, 12:14 białe czy ciemne? Jeśli ciemne to możesz z colą. Jeśli białe, to jest baaardzo wiele fajnych drinków, ale z reguły wymagają jeszcze innych dodatkowych alkoholi. Fajne połączenie smakowe to biały rum z sokiem ananasowym. Odpowiedz Link Zgłoś