Dodaj do ulubionych

Brus Łylis

13.03.22, 18:55
Plotek nie jest oczywiście Krynicą Wiedzy Ostatecznej, niemniej gdyby to była prawda, szkoda.
To jeden z moich ulubionych aktorów, wbrew wszystkim aspirantom intelektu.

Tyle fajnych grepsów. Raczej nie jego autorstwa, ale przez niego wypowiedzianych, z tym bezczelnym wyrazem ryja.
Obserwuj wątek
    • ewka.n Re: Brus Łylis 13.03.22, 20:09
      No właśnie mignął mi ostatnio w jakimś filmie klasy D, jak do du.y, co przyjęłam z niesmakiem. Ale jeśli faktycznie jest tak, jak donosi plotek i "Bruce Willis chce zarobić jak najwięcej pieniędzy, póki jeszcze jest w stanie", to jest to po prostu b. smutne sad Lubiłam, tfu... lubię go oglądać w filmach (no może nie tych klasy D).

Od razu przypomniał mi się "Still Alice" z Juliane Moore sad
    • milva24 Re: Brus Łylis 13.03.22, 20:14
      sad szkoda.
    • gaskama Re: Brus Łylis 13.03.22, 20:28
      Czyli wiedząc, że jest ciężko chory zdecydował się w wieku 64 lat po raz ... piąty bodajże... zostać tatusiem.
      To jest dopiero kurewski egoizm.
      • nenia1 Re: Brus Łylis 13.03.22, 20:29
        Może zapomniał, że jest chory?
      • afro.ninja Re: Brus Łylis 14.03.22, 09:47
        Z kimś to dziecko zrobił nie?! Zauważam, że ludzie wobec chorych na choroby neurodegeneracyjne w ogóle nie mają litości. I strasznie ich osądzają.
    • krwawy.lolo Re: Brus Łylis 14.03.22, 11:52
      Nie chcę zakładać osobnego wątku.
      Tego aktora chyba nie można było nie lubić.
      • eglantine Re: Brus Łylis 14.03.22, 12:49
        Bardzo przykra wiadomość, lubiłam tego aktora... Tyle niezapomnianych ról. Lata największej popularności miał już dawno za sobą, ale czasem się jeszcze gdzieś pokazywał. Szkoda.
    • daisy Re: Brus Łylis 14.03.22, 13:21
      Zawsze dzięki za "12 małp" <3
      • ladymercury Re: Brus Łylis 14.03.22, 19:54
        Zawsze 😄 i za Ostatniego skauta, i za Szósty zmysł, i za Piąty element.
        Szkoda. Demencja to straszna choroba. Codziennie traci się kawałek siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka