Dodaj do ulubionych

Twoja twarz brzmi

29.03.22, 09:56
No właśnie tak
Wątek leciutki, w przeciwieństwie do tonazu kolorówki u ponizzych dam.
Dyskusja z cyklu: ja bym nigdy....
Zacznę. Nigdy bym nie odstawiła szopki z brwiami.

styl.fm/newsy/486053.oszpecajacy-make-up-zdjecia-z-najwiekszymi-makijazowymi-bledami
Obserwuj wątek
    • mama-ola Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 12:29
      Nigdy nie zrobiłabym nic z ustami. W ogóle ostatnia moda sprawiła, że podobają mi się wąskie usta, np. Dorota Segda wygląda tak miło.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYiregKeTWjuIQbbC6b7X7obYRnzZzeGIbXg&usqp=CAU
      • mama-ola Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 12:30
        O, takie ma normalne usta. Czyli można w świecie show biznesu nic sobie nie robić z mody.

https://bi.im-g.pl/im/14/f0/15/z23004180V,Dorota-Segda.jpg
        • rzepicha-piastowa Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 15:39
          Piekne, zadbane, naturalne usta!
      • superematka Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 15:23
        Jedyne w swoim rodzaju 🤣
      • rzepicha-piastowa Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 15:39
        A to juz zdecydowanie wkracza w uncanny valley.
    • elenelda Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 15:19
      Czasami patrzę na kobiety i mam ochotę zedrzeć im tapetę z twarzy, żeby podziwiać naturalne piękno. Nie znoszę sztucznych rzęs, nadmiaru podkładów, pudrów, cieni itd. Podobnie mam z wypełniaczami. Mam problem z rozpoznawaniem twarzy i przeraża mnie, że od jakiegoś czasu wszystkie kobiety wyglądają identycznie. Mają tylko inny kolor włosów.
    • superematka Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 15:22
      Fajne te brewki, takie nie za proste 😁
    • borsuczyca.klusek Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 15:48
      Nie zoperowałabym sobie nosa. Jest duży i słowiańsko kartoflasty, ale to mój nos i mnie pasuje.
      Im więcej różnej maści celerytów robi sobie zęby z umywalki tym bardziej doceniam naturalny wygląd uzębienia.
    • sumire Re: Twoja twarz brzmi 29.03.22, 15:52
      Piękne. Styl a'la początkująca drag queen próbująca umalować się po wypiciu pół litra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka