tanebo001 05.05.22, 15:00 www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,28413814,maturzysci-gorzko-o-maturze-z-matematyki-nadzieja-matka-glupich.html#s=BoxOpMT jak to? Nie kazali pokolorować drwala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cysorz-bez-poczty Re: Matura z matematyki 05.05.22, 15:15 tanebo001 napisał: Nie kazali pokolorować drwala? Kolorowanie drwala jest na studiach licencjackich. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Matura z matematyki 05.05.22, 15:15 Znajoma matka maturzysty twierdzi, że syn bardzo zadowolony z matmy, więc chyba jednak nie było aż tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Matura z matematyki 05.05.22, 15:23 grey_delphinum napisał(a): > Znajoma matka maturzysty twierdzi, że syn bardzo zadowolony z matmy, więc chyba > jednak nie było aż tak źle. Po każdym próbnym zazwyczaj połowa klasy (co prawda ósmej ale jakby na jedno wychodzi) mojej córki jest w pełni zadowolona. Do wyników😁🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Matura z matematyki 05.05.22, 15:24 A to też prawda 😉 Ale chłopak jest na mat-fiz, to może dlatego nie miał problemu z rozwiązaniem arkusza. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Matura z matematyki 05.05.22, 19:05 Dziś w samochodzie słuchałam radia i tam też były rozmowy z maturzystami, ale oni mówili dokładnie odwrotnie. To znaczy same fakty tak samo (dużo geometrii i ciągów), ale oceniali, że było łatwo (łatwiej niż na próbnych). Tak że ja bym się tak nie przywiązywała do tego, co uczniowie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Matura z matematyki 05.05.22, 19:21 tanebo001 napisał: > Nie kazali pokolorować drwala? Normalny zestaw, jakieś 10% zadań trudniejszych, reszta to podstawa, więc bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś