Dodaj do ulubionych

Kłamiący facet

06.05.22, 10:57
Znacie takie przypadki? Facet powiedział, że ma 45 lat, a przeglądając jego Instagram w hashtagach ma wpis #manover50. Rzeczywiście wygląda na nie więcej niż 45 lat, ale to bez znaczenia.
Poza tym, co uważacie o kimś kto wykonuje zawód coacha, a sam bierze antydepresant?- w małej dawce ale jednak.
Chodzi o bliską osobę, jeszcze jej nie powiedziałam że gość ma może 53 lata.
Obserwuj wątek
    • cysorz-bez-poczty Re: Kłamiący facet 06.05.22, 11:00
      kot_filemon88 napisał(a):
      > Znacie takie przypadki?

Oczywiście.
      Kłamiące kobiety też znam.
    • mail-na-gazecie Re: Kłamiący facet 06.05.22, 11:03
      Jestem niemal pewna, że większość ludzie, którzy mają na sumieniu manipulowanie ludźmi czyli prawnicy, handlowcy, kołcze ..bierze antydepresanty albo chodzi "na drinka" po pracy.
      • maleficent6 Re: Kłamiący facet 06.05.22, 13:09
        😂😂😂
      • triismegistos Re: Kłamiący facet 06.05.22, 14:02
        Jako wykonująca jeden z wymienionych zawodów muszę cię rozczarować 😉
    • zla.m Re: Kłamiący facet 06.05.22, 11:05
      Ale co ma zawód do brania antydepresantów? Zwłaszcza, że coach to nie psycholog ani psychiatra czy terapeuta. Ale nawet gdyby był psychiatrą, to i tak w magiczny sposób nie chroni go to przed depresją czy innym wypaleniem... A nefrolog, któremu przestanie działaś nerka jest podejrzany?
      • tt-tka Re: Kłamiący facet 06.05.22, 13:38
        zla.m napisała:

> nawet gdyby był psychiatrą, to i tak w magiczny sposób nie chroni go to przed depresją czy innym wypaleniem... >A nefrolog, któremu przestanie działaś nerka jest podejrzany?

W najwyzszym stopniu ! big_grin
      • kot_filemon88 Re: Kłamiący facet 06.05.22, 15:54
        Ktoś kto się wspomaga psychotropami po to, aby być wesołym pisze na instagramie „bądź szczęśliwy”. Mi to bardzo zgrzyta.
        • triismegistos Re: Kłamiący facet 06.05.22, 16:08
          Branie antydepresantów = "wspomaganie psychotropami aby być wesołym"???
          🤷🙈🤦
          • leosia-wspaniala Re: Kłamiący facet 06.05.22, 16:33
            Przecież to trollica...
        • cysorz-bez-poczty Re: Kłamiący facet 06.05.22, 16:12
          kot_filemon88 napisał(a):
          Mi to bardzo zgrzyta.

Mnie a nie mi.
    • primula.alpicola Re: Kłamiący facet 06.05.22, 12:41
      Może mieć 45, a hashtagami próbuje zwiększać zasięgi. Czy bliska osoba nie przejrzała jego Ig, że aż sama musisz jej mówić o hashtagach?
      Co mają antydepresanty do wykonywanego zawodu?
      A co do kłamiących facetów, no tak, istnieją, podobnie jak kłamiące kobiety. A jeszcze dzieci.
      • kot_filemon88 Re: Kłamiący facet 06.05.22, 15:55
        Ma 53, obliczyłam jego wiek na podstawie informacji z netu czyli kiedy studiował itd. No chyba że w tej kwestii też kłamał.
        • bye-bye Re: Kłamiący facet 08.05.22, 23:10
          Może to polski Doogie Howser. Pomyśl o tym.
    • szafireczek Re: Kłamiący facet 06.05.22, 13:18
      Jeśli zeznawał pod przysięgą i kłamał - bardzo źle zrobił. Natomiast, to że aktywnie próbuje wrócić do zdrowia to bardzo dobrze, depresja to wciąż zbyt często temat tabu, którego niektórzy ludzie się wstydzą.
    • alpepe Re: Kłamiący facet 06.05.22, 13:29
      Może facet jest specyficzny i chce zbierać komplementy, a naprawdę ma 45 lat, a nie 50.
    • podaje_haslo_okon Re: Kłamiący facet 06.05.22, 13:36
      Moja mama trafia na takich, albo zaniżają wiek albo zawyżają wzrost. Stare chłopy, a głupie.

A co do antydepresantów, to chyba dobrze, że facet jest świadomy swojej choroby i się leczy?
    • brubba Re: Kłamiący facet 06.05.22, 13:43
      Jakiś taki nie za bardzo. Wygląda na niezrównoważonego psychicznie.
      • fioletowa01 Re: Kłamiący facet 06.05.22, 14:26
        A tam antydepresanty, żyjemy w opresyjnej kulturze więc co drugi człowiek dziś nie wyrabia a podobno każdy teraz nadaje się na terapię. Będę to powtarzać ale zamiast terapeutyzować ludzi i leczyć ich psychotropami trzeba by zmienić chory system w którym zwyczajnie źle się żyje.
    • dr.amy.farrah.fowler Re: Kłamiący facet 06.05.22, 15:46
      Od ludzi wykonujących zawód coacha bym spieprzała byle dalej, bez względu na to czy coś biorą czy nie.
      • kot_filemon88 Re: Kłamiący facet 06.05.22, 15:56
        To jest taki wannabe coach, jego kariera jest marna z tego co widzę.
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Kłamiący facet 06.05.22, 16:25
          To tym gorzej, cieszący się powodzeniem coach przynajmniej by miał ka$$$ę.
          • kot_filemon88 Re: Kłamiący facet 06.05.22, 16:33
            Dokładnie. Ten próbuje być teraz coachem influencerem, bo nie chce chodzić do biura tylko pracować przykładowo z Majorki zdalnie.
      • vivi86 Re: Kłamiący facet 09.05.22, 11:13
        jw
    • bei Re: Kłamiący facet 06.05.22, 16:24
      Jak kłamie w drobnych sprawach, to jak tu zbudować zaufanie do poważniejszych? Poza tym, po co kłamać co do wieku, przecież to najszybciej może się wydać…
    • cegehana Re: Kłamiący facet 06.05.22, 16:59
      Antydepresanty nie szokują ani nie gorszą w żadnym zawodzie, to takie same leki jak każde inne. I oczywiście znam przypadki klamiacych ludzi płci dowolnej.
      • korag100 Re: Kłamiący facet 08.05.22, 22:50
        To tak jak M. Rozenek i jej projekt lady.
    • vivi86 Re: Kłamiący facet 09.05.22, 11:13
      Klasyka big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka