korniz 17.05.22, 17:15 obdarłam brodę ,jakie plastry zakryją zamaskują mi czerwone obtarcie naskórka.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursydia Re: niewidoczne plastry 17.05.22, 17:25 No dobra już sobie nie żartuje, proszę apteline.pl/zestaw-plastrow-przezroczystych-transparent-20-sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: niewidoczne plastry 17.05.22, 17:54 niewidoczne? ojej, a po co? biale i prawilne sa zle? pamietam, jak czarni wUSA jojczyli, ze nie maja niewidocznych plastrow, bo wszystkie biale i na ich skorze widac z kilometra Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: niewidoczne plastry 17.05.22, 19:51 Oni jojczyli o to, że „niewidoczne plastry w kolorze skóry”, reklamowane w ten sposób, dotyczyły tylko i wyłącznie białej skóry. Gdyby one były defoltowo niebieskie, to czarni by nie jojczyli z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: niewidoczne plastry 17.05.22, 19:01 są plastry w sprayu, zapytaj w aptece. Mój ma kolor transparentny, ale lekko matowy, oszroniony jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: niewidoczne plastry 17.05.22, 19:20 a moge spytac po co ci ten plaster na obtarcie? Przeciez szybciej zgoi ci sie bez zakrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: niewidoczne plastry 17.05.22, 20:23 Jak z domu wyjdę. Po domu bez plastra. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: niewidoczne plastry 17.05.22, 21:37 Ale dlaczego ten obtarty podbrodek chcesz schowac bedac poza domem? To jakis krepujacy uszczerbek na prestizu? Odpowiedz Link Zgłoś