czerwonylucjan 02.07.22, 14:25 Znudzil mi sie sam z sola i jako składniki sosu do makaronu (czosnek, szpinak, suszone pomidory itd). Jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Przepisy na bob 02.07.22, 14:28 U mnie hit tego roku: www.kwestiasmaku.com/przepis/salatka-z-bobem-pomidorami-i-feta Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Przepisy na bob 02.07.22, 18:28 Robię podobna obowiązkowo z pomidorami i czym taj jeszcze znajdę w lodowce. Ps pomidory nie z lodówki Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Przepisy na bob 02.07.22, 14:28 Z oliwą, czosnkiem i koperkiem. My tak najczęściej jemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Przepisy na bob 02.07.22, 14:40 czerwonylucjan napisał(a): > Znudzil mi sie sam z sola i jako składniki sosu do makaronu (czosnek, szpinak, > suszone pomidory itd). > Jakies pomysly? Jedz z truskawkami albo ze smalcem. I nie bob a bób. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Przepisy na bob 02.07.22, 14:46 Sałatka z ziemniakami, koperkiem, dymką + sos z oliwy, octu jabłkowego i musztardy. Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Przepisy na bob 02.07.22, 14:54 czerwonylucjan napisał(a): > Znudzil mi sie sam z sola i jako składniki sosu do makaronu (czosnek, szpinak, > suszone pomidory itd). Bob? Ponadczasowe obcięcie na boba cieszy się w dalszym ciągu dużym powodzeniem. jld.pl/blog/porady/bob-o-czym-pomyslec-przed-obcieciem Odpowiedz Link Zgłoś
tilijka123 Re: Przepisy na bob 02.07.22, 15:03 Makaron, bób, paseczki smażonego boczku + tarty parmezan Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Przepisy na bob 02.07.22, 15:06 tilijka123 napisała: > Makaron, bób, paseczki smażonego boczku + tarty parmezan A fuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Przepisy na bob 02.07.22, 15:09 Bób ma 110 kcal. Gotowany w wodzie. I tak należy go jeść, a nie dodawać tam dodatkowych kalorii w postaci sera, tłuszczu, boczku itd.. A potem płakać, że mąż gruby, ja gruba, dzieci grube itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Przepisy na bob 02.07.22, 19:11 sam z sola najlepszy ale czasem robie z czyms takim - oliwa, jajko na twardo roztarte/drobno posiekanie, czosnek. Smierdzi czlowiek po tym jak przedsionek piekla, ale smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Przepisy na bob 02.07.22, 19:25 Ja lubię sałatki z bobem. Poszukaj przepisów jest ich mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś