Dodaj do ulubionych

Rowy po sezonie?

07.08.22, 14:28
Ktoś był? Po sezonie, wrzesień - października albo początek czerwca, koniec maja. Można zjeść na mieście? Czy pozamykane na głucho?
Polecacie? Odradzacie?
Jak nie rowy to może Mielno? Pobierowo?
Zależy mi by były restauracje czynne poza sezonem.
Obserwuj wątek
    • finisterree Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 14:40
      Byłam w tym roku na początku czerwca. Przejechałam wybrzeże od Świnoujścia do Łeby (rowerem) i praktycznie wszędzie były otwarte knajpy, może nie wszystkie, ale tak 50-70%.
      • segregatorwpaski Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 19:30
        Tyle wystarczy, ważne by były jakiekolwiek smile
    • esperantza Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 14:43
      Byłam na Wielkanoc i Rowy były kompletnie puste i wszystko pozamykane. Mieszkaliśmy i stołowaliśmy się w Łebie, która wtedy była sennym, spokojnym miasteczkiem .
      • segregatorwpaski Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 19:29
        Oj, no to doopa uncertain
    • sandrasj Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 15:58
      Koniec maja początek czerwca to tak mniej więcej z 70% knajp już działało.
      • segregatorwpaski Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 19:29
        I to by mnie satysfakcjonowało smile
    • raphidophora_tetrasperma Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 17:31
      W takich miejscowościach nie liczyłabym na jakieś niesamowite doznania kulinarne. Te sezonowe z rybą z makro będą zamknięte (żadna strata). Nastawiłabym się raczej na poszukiwaniach dobrego baru mlecznego, niż świeżej rybki z kutra.
      • segregatorwpaski Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 19:28
        Nie chcę niesamowitych doznań, chcę niegotowania!
        smile
        • raphidophora_tetrasperma Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 20:01
          Też bym nie chciała, szukaj spania z jedzeniem.
          • segregatorwpaski Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 21:37
            Mam ze śniadaniem, bardzo nie lubię jadać popołudniowych posiłków w jednym miejscu, to dla mnie ostateczność. Dlatego pytam o restauracje, lubię jeść co mam ochotę i kiedy mam ochotę wink
    • chicarica Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 21:43
      Doskonały tytuł wątku, sądziłam że będzie o depilacji.
      • javio Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 22:34
        Miałam zbliżone skojarzenia. Sądziłam, że komuś zaszkodziło noszenie stringów.
    • jkl13 Re: Rowy po sezonie? 07.08.22, 21:48
      W Mielnie we wszystkie weekendy, święta, przedłużone weekendy większość knajp jest otwarta. Czasami otwarte są też w tygodniu, zwłaszcza restauracja Duna w apartamentowcu przy plaży i bar rybny w Unieściu na przystani rybackiej. Poza tym z Mielna do Koszalina poza sezonem jest 15 minut, do Kołobrzegu 20 minut, więc można wyskoczyć na obiad czy kolację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka