tanebo001 22.08.22, 16:05 widujecie swoich rodziców będąc w związkach? Co na to wasz partner? Czy odwiedzanie raz na dwa tygodnie 70-letnich rodziców to dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Jak często 22.08.22, 16:15 Nie gadaj, ta Twoja kryzysowa narzeczona robi Ci jazdy o rodziców?! Wiej tanebo, ile sił w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jak często 22.08.22, 16:25 Nie ma regułów, każdy sam je ustala. Inaczej też rzecz wygląda, jak rodzice mieszkają na sąsiednim osiedlu, a inaczej - gdy trzeba do nich jechać pół kraju. Ja bywam u mamy tak raz na sześć tygodni, mój mąż widzi rodziców ze trzy razy w roku, bo mieszkają za granicą. Generalnie nic nam do tego, jak to drugie chce utrzymywać kontakty z rodzicami (szokujące, ale można do nich jechać i bez drugiej połowy). Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jak często 22.08.22, 17:08 Kocham regułow. No kocham. Wiem, że się.machnelas, ale jak słodko Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Jak często 22.08.22, 16:27 To nie jest (za) dużo i nie daj sobie wmówić, że jest. Związek nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Jak często 22.08.22, 16:31 Mało. Wiej, jesli masz z tego powodu jazdy. Potem będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Jak często 22.08.22, 16:34 Moi rodzice i mama męża mieszkają na tym samym osiedlu. Więc w sumie to widujemy każdego 2-3 razy w miesiącu. Czasami częściej, jeśli za widywanie możemy uznać np. wpadnięcie na 15 minut, bo np. podrzucam teściowej zakupy. Wszystko zależy, jak daleko do rodziców i jakie długie te wizyty. Czym innym jest wpadnięcie na kolację na godzinę, jak rodzice mieszkają 2 bloki obok, a czym innym wyprawa na cały weekend 500 km od domu Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jak często 22.08.22, 17:07 Chłopie, ty nie masz ani jednego benefitu z tej parszywej relacji. Nic. Jesteś dawca. A dodatkowo.zaczya się harpiowanie jędzy. Zakończ to, bo skończysz w emocjonalnym.rynsztoku. Odpowiedz Link Zgłoś