la_felicja 10.09.22, 15:31 O mało co nie wysłałam wiadomości do bratowej z zapytaniem, czy nadal boli ją Brzezinski. Chodziło o brzuch, rzecz jasna. A jakie figle spłatały wam wasze telefony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: Autokorekta 10.09.22, 15:41 trochę tego było... niedawno, gdy siostrzeńcy byli u mnie na wakacjach, wysłałam do siostry mms-a, na którym widniał jej siedmiolatek - uwieczniłam, jak wysoko wspiął się na drzewo. bardzo wysoko. siostra coś odpisała, wyrażając delikatne zaniepokojenie o bezpieczeństwo swej pociechy, a ja na to szybciutko posłałam jej wiadomość o treści "już zmarł". miało być "już zlazł"... Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Autokorekta 10.09.22, 15:52 Yyyy..hardcore... Chociaż jakbyś napisała, że już zszedł, to też by mogło być różnie zrozumiane. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Autokorekta 10.09.22, 15:52 Kiedyś napisałam do mamy z podróży "idziemy na aborcję". Miało być "na autobus"... Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Autokorekta 10.09.22, 15:53 Telefonowi się udzieliły prawackie schizy, zmień telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Autokorekta 10.09.22, 16:24 a kiedy autokorekta NIE działa, (czy raczej narzędzie w wordzie nie podkreśla brzydkich wyrazów), to może się tak zdarzyć, że człowiek szybko tłumaczy wzniosły i uduchowiony tekst, a wychodzi tak: "Narzeczeni srają przed ołtarzem..." miało być, oczywiście "stają", ale "r" jest obok "t" na klawiaturze. wyłapałam w ostatniej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
nevertheless123 Re: Autokorekta 10.09.22, 16:37 Serdeczne życzenia urodzinowe składają wujek i cipcia Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Autokorekta 11.09.22, 08:17 nevertheless123 napisał(a): > Serdeczne życzenia urodzinowe składają > wujek i cipcia 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Autokorekta 10.09.22, 17:30 Dostałam zaproszenie na mordowanie. Miało być morsowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Autokorekta 11.09.22, 03:05 Mnie nie ale mojemu prawie mężowi "let's get busy with cock"- zamiast cook... (wysłane do mnie- żeby nie było 😁). Ale on ogólnie jest ciężkim dyslektykiem i non stop robi różne dziwne błędy w każdym języku. Odpowiedz Link Zgłoś