mia_mia 01.10.22, 21:54 Czy ktokolwiek poza moim mężem ogląda takie rzeczy? Mamy małą domową awanturę😀 Siatkówka kobiet, jakby ktoś nie wiedział, ale snooker pomiędzy RPA i Szwecją też ujdzie, albo mistrzostwa świata w warcabach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela.dzi Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 21:59 Ja i mam nadzieję na niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 22:01 Mój tata ogląda wszystko jak leci,byleby sport byl Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 22:04 ja oglądam. I nie rozumiem, dlaczego MŚ Mężczyzn były na wszystkich niemal kanałach, a MŚ Kobiet - już tylko w TVP Sport. Jakieś takie patriarchalne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 22:15 Nie mamy w domu 10 telewizorów i męska czy żeńska siatkówka w sobotni wieczór to dla mnie jak emisja 22 sezonu Krecika czy Rumcjasa Odpowiedz Link Zgłoś
hande Re: Mecz Polska- Turcja 02.10.22, 07:33 A musisz oglądać? Zajmij się czymś innym w tym czasie, no chyba że macie jeden pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Mecz Polska- Turcja 02.10.22, 08:02 Nie trzeba mieć drugiego telewizora by oglądać programy telewizyjne ,sportowe lub filmy Są aplikacje . Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 22:17 7katipo napisała: > ja oglądam. I nie rozumiem, dlaczego MŚ Mężczyzn były na wszystkich niemal kana > łach, a MŚ Kobiet - już tylko w TVP Sport. > Jakieś takie patriarchalne to jest Ja oglądam i kibicuję naszym. Oglądam na Polsat Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 22:30 Ja - ubożuchna - mam u siebie w pokoiku tylko naziemną, a tam - tylko w TVP Sport. W takich okolicznościach robię wyjątek dla publicznej Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Mecz Polska- Turcja 02.10.22, 08:11 A na kompie nie możesz ja oglądam czasami canal + i mój Raków i sciągnęłem sobie te aplikację.Trzeba ja wcześniej właczyć .Ale hula .Tylko jedna uwaga na te strony wirusa nie ma .Ale jak robisz operacje bankowe to lepiej nie .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://apkshelf.com/pl/stube-tv/&ved=2ahUKEwiwk6mV8MD6AhUPmIsKHQLGDSwQFnoECAwQAQ&usg=AOvVaw1S6u5iEISXi_s8otMSNoaq Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 22:29 Jeszcze nie, ale OBY. Przez cały mecz horror 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 22:32 Chociaż tie - breaki mnie nerwowo wykańczają... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Mecz Polska- Turcja 01.10.22, 23:20 ja oglądałem i u mnie moja kobita tez Świetnie grały nasze dziewczyny, nie miały respektu wobec Turczynek, atakowały bardzo mocno i szybko Magda i Oliwia, świetnie blokowała i atakowała na środku Agnieszka, Asia wspaniałe rozgrywała, Stenzel i Gorecka tez świetnie przyjmowały i broniły. Miały je na widelcu. Sędziowanie tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś