mysiulek08 23.10.22, 17:37 czy mozna zalozyc konto bez weryfikacji telefonu? znalazlam jeden ciuch i zaraz goraczki dostane jak nie kupie (taka rodzinna historia ) a tu przy zakladaniu konta chca nr telefonu, skad im wezme polski nr tel?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leosia-wspaniala Re: vinted-pytanie 23.10.22, 18:01 Ty mieszkasz w Chile, więc i tak nikt Ci tam nie wyśle. Poproś kogoś z Polski, albo z kraju, gdzie ten towar jest dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 18:03 no, patrz nie wpadlam na to, ze ktos musi mi wyslac z PL 🤣🤣 dzieki, ze mnie oswiecilas problem rozwiazany Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 19:17 pytanie nie dotyczylo wysylki a zalozenia konta bez nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 18:40 Najprosciej to sprobowac z twoim numerem telefonu. Jest gdzies podane, ze to musi byc polski numer? A jak nie, to zwyczajnie poprosic kogos znajomego z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: vinted-pytanie 23.10.22, 19:11 Ale Vinted nie ma opcji wysyłki do Ameryki Południowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 19:16 ale to nie ma znaczenia, kupuje na adres w PL Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 22:06 i co z tego? Wielokrotnie kupuje cos w Polsce podajac moj niepolski numer telefonu a do wysylki polski adres. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 22:14 leosia zafiksowala sie am pld nie wiem co jest nie tak ale nie mozna zaplacic w vinted, ani ja karta/dotpay ani kolezanka w PL blikiem szkoda, bo ciuch jest taki jaki sobie wymarzylam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 22:19 a kolezanka probowala ze swojego konta czy ty jej tylko podalas dane do zaplaty? Bo moze by sie udalo, jakby ona kupila ze swojego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: vinted-pytanie 23.10.22, 19:15 z moim nie przeszlo, konto juz dziala ale nie moglam zaplacic swoja karta, mimo wpisania w ustawieniach konta swojego nazwiska kolezanka z PL tez probowala i wyrzuca blad przy platnosci Odpowiedz Link Zgłoś