Dodaj do ulubionych

FB pytanie techniczne 馃槈

24.10.22, 14:49
Ematko - sta艂o si臋 馃檲馃ぃ Przegl膮daj膮c czyj艣 profil klikne艂o mi si臋 niechc膮cy "dodaj do znajomych". Zaproszenie anulowam, czy ta osoba widzi, 偶e wys艂a艂am zaproszenie czy nie? Usuwa膰 konto i ucieka膰 za granic臋 czy luz ?馃槀
Obserwuj w膮tek
    • profes79 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 14:51
      Mo偶e by膰 wida膰; zw艂aszcza w telefonie czasami wida膰, 偶e kto艣 co艣 opublikowa艂/polubi艂 etc. nawet, jak post zosta艂 usuni臋ty chwile potem a polubienie anulowane.
      • pasquda77 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 14:56
        Czyli jednak emigracja, szlag 馃檲
        • maslova Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 14:57
          Opublikuj na swoim profilu informacj臋, 偶e kto艣 w艂ama艂 Ci si臋 na konto i wysy艂a艂 zaproszenia do znajomych wink
          • pasquda77 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 15:07
            To jest my艣l!馃ぃ
    • angazetka Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 14:57
      Widzi w telefonie, nawet je艣li anulowane. Ale to nic takiego, te偶 mi si臋 zdarzy艂o, 偶e wys艂a艂am zaproszenie przez pomy艂k臋.
    • jednoraz0w0 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 15:10
      Zablokuj t臋 osob臋 i wszystkie powiadomienia z tob膮 zwi膮zane u niej znikn膮 3smile
      • pasquda77 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 15:18
        Za p贸藕no, to by艂o wczoraj wieczorem wi臋c pewnie ta osoba ju偶 widzia艂a to zaproszenie...馃き
        • jednoraz0w0 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 15:21
          ale my艣lisz, 偶e religijnie sprawdza wszystkie powiadomienia i zaproszenia? Ja 艣rednio raz na miesi膮c dostaj臋 zaproszenie od jakiego艣 randoma, zak艂adam, 偶e to pocket dial i nie reaguj臋.
        • jednoraz0w0 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 15:22
          poza tym wiesz, mo偶e zaakceptuje i to b臋dzie pocz膮tek pi臋knej przyja藕ni big_grin
          • pasquda77 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 15:26
            馃ぃ
            Dobra, przyznam si臋... to facet z mojego miasta (偶aden znajomy, kojarz臋 z widzenia), kt贸rego nie dawno spotka艂am w innym mie艣cie, powiedzia艂 "cze艣膰" i zacz膮艂 rozmow臋, pogadali艣my chwil臋 i ka偶de posz艂o w swoj膮 stron臋.A wczoraj chyba mnie diabe艂 pokusi艂 偶eby rzuci膰 okiem na jego profil, przez to zaproszenie czuj臋 si臋 jak desperatka, b臋d臋 mia艂a nauczk臋 馃お
            • irma223 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 15:46
              Je艣li znajomych masz 1 czy 2, to mo偶e tak pomy艣le膰. Jak masz znajomych kilkuset, to nie przyjmie tego za bardzo do siebie.
    • blue77 Re: FB pytanie techniczne 馃槈 24.10.22, 16:35
      Jesli ta osoba nie kliknela w powiadomienie to jest szansa ze znikinie bez sladu. Ja pare razy dostalam na telefonie powiadomienia, ze ktos wyslal mi zaproszenie do znajomych i jesli nie sprawdzilam kto to, a dana osoba anulowala zaproszenie wystarczajaco to wszystko znikalo i nie moglam nawet sprawdzic kto to byl.

Nie pami臋tasz has艂a

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nakarm Pajacyka