grey_delphinum 20.11.22, 00:09 Czy tylko ja mam, czy to jakiś powszechny problem? Od wczoraj apka nie działa, a czekam na info od wychowawcy ☹️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grey_delphinum Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 00:28 Ale piszemy o tej samej apce uonet, czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 08:55 A którą masz? Uczniowie donoszą, że lepsza jest nieoryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 09:09 Miałam już drugi rok uonet+ (nie wiem, czy oryginalna czy nie...) i nagle przestała dzialac (jest komunikat, że strona o podanym adresie nie istnieje). Jestem wściekła, bo miałam być w kontakcie z wychowawcą, a tu takie kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 09:13 Dokładnie komunikat brzmi: strona o podanym adresie nie została odnaleziona. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 09:19 Ja mam aplikację na telefonie, nazywa się w sklepie Play Dzienniczek VULCAN i działa. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 10:10 Milva, dziękuję. Tylko skąd ja teraz, wezmę login i hasło... Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 10:33 Korzystasz na telefonie czy na kompie? Wyczyść historię przeglądania, login to twój mail, a hasło możesz sobie nadać nowe Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Problem z aplikacją dziennika Wulcan 20.11.22, 11:31 Lepsza jest apka Wulkanowy. Ale i na niej od wczoraj jest info o technicznych problemach ale ładuje nowe informacje o ocenach czy wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś