tanebo001 21.11.22, 17:00 Na kanwie wątku o niejasnych tekstach faceta mam pytanie: jak teraz nowoczesny i elokwentny mężczyzna ma: 1. Proponować seks kobiecie 2. Nazywać części intymne kobiety Wątek edukacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pukajacy_maz Re: Brudny słownik 21.11.22, 17:07 Moją żonę zawsze rozognia propozycja małego pukania. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Brudny słownik 22.11.22, 06:46 stephanie.plum napisała: > dlaczego małego??? > Może to eufemizm? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Brudny słownik 23.11.22, 22:31 No ja też bym się wkurzała, więc żonę rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Brudny słownik 21.11.22, 17:08 1. Nie wiem, za moich czasów to się działo samo. 2. Działać, odbierając prawidłowo sygnały i reakcje, a nie gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Brudny słownik 21.11.22, 17:20 podpiszę się... co do punktu drugiego, przed laty rozczuliło mnie określenie "aparacik szparkowy". zapożyczenie z biologii roślin. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Brudny słownik 21.11.22, 18:50 Też się podpiszę. Od razu mi sie przypomniała jedna z końcowych scen Seksmisji.. Jakający się Maks i Albercik działający... (No dobra, możecie mnie zlinczowac ) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:01 M: Ale zbudowana ta rozgrywająca. Replay, replay, no no, no nie dały z tego replay'a. Jakby się tak dobrze zakręcić to przecierz tu może być dla nas raj. A: Co? M: No raj, same kobitki nie zamężne, nas dwóch konkurencji praktycznie żadnej, natury nie da się oszukać. Ty gustujesz w brunetkach cz blond? A: No wiesz nasz cywilizacja zawaliła się w gruzach, a Tobie tylko dupy w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:09 mam na myśli tekst Maksia gdy proponuje Lamii seks. Bardzo się jąkał. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:04 a ja mam pytanie: rozchodzi się o uprawianie seksu i damskie cześci intymne. dlaczego autor tytułuje wątek: "BRUDNY słownik"? co tu niby jest brudne, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.pole Re: Brudny słownik 22.11.22, 06:52 stephanie.plum napisała: > co tu niby jest brudne, hę? Jego łapy. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:05 Przede wszystkim nie nazywać tego "brudnym" słownikiem. A co do meritum - wszystko zależy od kontekstu. Jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:14 I zaglądałyby tu ematule szukające przepisów na kotlety... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:39 Sadzisz, ze teraz zajrzaly szukajace sposobow na czyszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Brudny słownik 21.11.22, 21:48 Haha, chcące podzielić się z tanebo metodami czyszczenia. Mógł zachlapać słownik kawą albo zapaćkać pizzą i szukać ratunku na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Brudny słownik 21.11.22, 23:14 Tak w pierwszej chwili pomyśłałam. Nie przyszło mi do głowy, że seks się komuś jeszcze z "brudem" kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Brudny słownik 21.11.22, 20:09 Tanebo nieudolnie przetłumaczył dirty talk Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Brudny słownik 22.11.22, 07:34 Powinno być konsekwentnie „wirujący” 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:10 Jeśli edukacyjny, to przede wszystkim powinieneś przyswoić, że słowo "brudny" jest nieodpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Brudny słownik 21.11.22, 19:22 Myślę, że po polsku najbliższe znaczeniowo będzie słowo "sprośny". Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Brudny słownik 21.11.22, 22:07 Nienawidzę słowa "sprośny". Kojarzy mi się z podpitymi wujkami opowiadającymi przezabawne dowcipy, żeby zawstydzić młode dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
szklany.koreczek Re: Brudny słownik 21.11.22, 22:26 Miałaś takich wujków? Braci mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
melikles [...] 22.11.22, 09:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Brudny słownik 21.11.22, 22:30 I co - naprawdę uważasz, że te tańce były "brudne"? Kwintesencja podejścia Ameryki (USA) do spraw seksu. Nie idź tą drogą. Słownik erotyczny. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Brudny słownik 21.11.22, 22:38 A nie? Widziałaś taniec z arbuzami? A tak naprawdę to chodziło mi o pokazanie że polski język jest ubogi w tym zakresie - albo ginekolog albo więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Brudny słownik 21.11.22, 22:46 Az taki ubogi nie jest. Lesmiana sobie poczytaj. Oraz Kochanowskiego i Morsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Brudny słownik 21.11.22, 22:47 Ale w sypialni jakoś tego nie słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Brudny słownik 21.11.22, 23:01 Ale piszesz o swojej, czy znasz wszystkie sypialnie w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Brudny słownik 21.11.22, 23:10 Niw kpij proszę. Chciałem tylko ematce dać okoliczność odznaczenia się w historii języka polskiego i może stworzenia nowego słownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Brudny słownik 22.11.22, 04:50 Urocze są. Takie giełzeczko na przykład. 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Brudny słownik 22.11.22, 12:06 Nie, nie były brudne. Były namiętne, pełne pasji, nacechowane erotycznie. A o tym, że język polski jest ubogi w tym zakresie, to pisał Boy sto lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Brudny słownik 22.11.22, 09:54 A ja domyslam sie, ze „dzisiejsi” faceci mogą być skonfundowani, bo jak tylko działają to można ich potem oskarżyć o gwalt. Tzn rozumiem oczywiście o co chodzi z działaniem (odpowiednie odczytywanie znaków, współpraca z kobietą, pełna syntoniacja itp), ale co głupszy może nie rozumieć i pomyśli ze jak wyśle list „seks tak czy nie?” To będzie załatwione Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Brudny słownik 22.11.22, 12:21 No dał, bo działanie i MYŚLENIE jednocześnie pewnie niektórych przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Brudny słownik 23.11.22, 20:48 Zawsze lubiłam takich, którzy się nie boją zaryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Brudny słownik 23.11.22, 22:29 To ryzykuj. Prysznic z innymi facetami w pierdlu to dobra metoda antykoncepcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Brudny słownik 22.11.22, 09:56 O czym tu gadać? Jak jest chuć, to nie ma czasu na gadanie, bierzesz i...uchasz. Z niedługo znanym mężczyzną to bym się w żadne figofago słownikowe nie bawiła, bo to zawsze prowadzi do żenady. Dopiero jak już się znamy na tyle, że możemy się z siebie pośmiać to mogą wjechać żarty łóżkowe i ta cała zabawna terminologia (niechby nawet to cygaro z wąsem 😂). Ale wiadomo, to po czasie. Co wolno wojewodzie, to nie jakiemuś randomowi z trzeciej randki. Tak mi się przypomniało, że mój obecny partner urzekł mnie tym, że jego słownik intymny był tak pełen czułości, szacunku, uznania i takich fajnych rzeczy, że nie musiał mnie nawet dotykać a już byłam na "tak, owszem, częstuj się!" Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Brudny słownik 22.11.22, 11:23 Ej no ale chyba nikt normalny nie uważa, że przed "bierzesz i.. uchasz" nie należy upewnić się, że zachodzi świadoma zgoda 😳 Ja jestem w kwestii świadomej zgody dość prosta w obsłudze, po prostu pytałam "będziemy się bzykać?" i tyle. Mój chłop też woli się na codzień upewnić w tej kwestii i jak zaczynam wykazywać kocie ruchy to pyta czule "chcesz się kochać, czy tylko pranie mam wieszać?" Cóż, życie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Brudny słownik 22.11.22, 10:30 To jest pogladowa mina ( moja) po " brudnej" gadce faceta na brzegu łóżka youtu.be/F6ic3Gd1ulY Odpowiedz Link Zgłoś