kasiaasia1 03.12.22, 22:54 Polećcie proszę jakieś wciągające seriale/filmy na Netfix. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurt.wallander Re: Filmy/ seriale na Netfix 03.12.22, 23:15 Mnie ostatnio wciągnął serial "Somebody". Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Filmy/ seriale na Netfix 03.12.22, 23:21 CO lubisz oglądać i co już widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Filmy/ seriale na Netfix 03.12.22, 23:54 Ja ostatnio oglądałam "Książęta" (Young Royals) i bardzo mi się podobało. Szczerze mówiąc, obejrzałabym więcej gejowskich love story, bo zrobiło to mnie ogromne wrażenie. Wręcz oglądanie męsko-damskich romansów zaczęło mi się wydawać nieciekawe i męczące. Pamiętam, że z 10 lat temu koleżanka mi powiedziała, że uwielbia gejowskie wątki w filmach, a ja zupełnie nie wiedziałam, o co jej chodzi. No to teraz rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-joan Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 00:03 Z wątkami gejowskimi to oglądałam Tamte dni i tamte noce oraz Other people. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 00:11 No to jak YR, to teraz Heartstopper Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 00:19 Heartstopper po YR wydało mi się słabe Być może dobre w tym wątku będzie Skam, nawet obejrzałam ze 3 odcinki, ale potem jakoś nie miałam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
fandorina Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 11:39 To ja polecam Bo to grzech - na HBO Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 11:45 ,,Węgiel,,-film ,,GIGANCI,,-serial(brutalny dosyć) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaasia1 Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 16:28 Gatunek obojętny. Ostatnio oglądałam " Dom z papieru', " Gambit królowej ", " Unorthodox". Wszystkie mi się podobały. Teraz mam Netfix na miesiąc i chciałabym nadrobić zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 17:03 Dead to me; generalnie skoro masz go tylko przez miesiąc, wybieraj produkcje netfliksowe Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 17:33 A jakies nowe science Fiction godne uwagi na miare Expanse? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 17:41 Era wodnika - niby na faktach, ale fikcja ogląda się dobrze. Motyw zbrodni - dokument, jakieś trzy odcinki, o chłopcu który zastrzelił rodziców i dwie siostry. Wbija w fotel, chociaż nie spodziewajcie się sensacji, film do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 17:42 Era wodnika - o Mansonie, tym od Sharon Tate. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 18:02 Wczoraj chorując oglądnęłam: - dokument Psychika Mordercy www.filmweb.pl/film/Psychika+mordercy-2020-863482 Świetnie zrobiony, dużo archiwalnych nagrań, bardzo mnie wciągnął; - seria popularnonaukowych odcinków Historia w pytaniach i odpowiedziach www.filmweb.pl/serial/Historia+w+pytaniach+i+odpowiedziach-2020-852951/season/2 Tytuł beznadziejny, ale ogląda się super przyjemnie, na razie odcinki o Chinach, GPS, mp3, kartach kredytowych i wodzie bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Filmy/ seriale na Netfix 04.12.22, 18:21 Fauda! Ja do nocy ogladalam i napiecie ogromne. Czekam na 4 sezon w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś