Dodaj do ulubionych

Prezent dla nowego gościa

23.12.22, 20:54
Dowiedziałam się właśnie że na wigilii u teściowej będzie nowa dziewczyna szwagra, nie znam jej jeszcze. Dumam czy kupić jej jakiś drobiazg na prezent żeby jej nie było przykro? Szwagier miał ostatnio poważny problemy zdrowotne i nie wiem czy ogarnął. A jeśli tak to co byście kupiły osobie o której nic nie wiecie?
Obserwuj wątek
    • extereso Re: Prezent dla nowego gościa 23.12.22, 20:58
      Może dwa kubki, kosmetyk świąteczny, lub pudełko świątecznych czekoladek karmello, słodko wyglądają, świece, kominek z woskiem. Na pewno coś bym kupiła.
    • unikotka Re: Prezent dla nowego gościa 23.12.22, 20:59
      Przede wszystkim jako gospodarz bym się upewniła, czy ta osoba też coś dostanie, skoro wszyscy inni dostają. Jako gość moim zdaniem nie musisz już nic przynosić. Jeśli już to zdrapkę lotto albo "bombonierkę" herbat - pudełko w którym są różne, bo nie wiadomo, co lubi.
    • ichi51e Re: Prezent dla nowego gościa 23.12.22, 20:59
      nie musisz jej nic kupować. Ona tez raczej wam nic nie kupi i bardzo slusznie
    • extereso Re: Prezent dla nowego gościa 23.12.22, 21:08
      Nie zauważyłam, że nie Ty jesteś gospodynią. To nie.
    • chococaffe Re: Prezent dla nowego gościa 23.12.22, 21:14
      Zapytaj gospodarza/gospodyni. W sumie zależy od całosci organziacji - jeżeli kupujesz każdemu to jej też.
    • bi_scotti Re: Prezent dla nowego gościa 23.12.22, 21:17
      Jako goscie to chyba raczej nie macie takich zobowiazan. Ale jesli jakos specjalnie lubicie szwagra i zyczycie mu all the best z ta nowa girlfriend smile to moze jakas gift card dla nich obojga do milej restaurant albo do kina? No bo jej nie znacie, pewnie nawet nie wiecie jak ma na imie - liczy sie szwagier wink Ja bym szla ta droga gdybym miala parcie na kupno jakiegos gift ... Ale tak w ogole to nie musicie sie czuc pod presja smile Cheers.
      • ajaksiowa Re: Prezent dla nowego gościa 24.12.22, 07:57
        Czekoladki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka