koko8 Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 00:19 Nie wiem, z kilkadziesiat? Niektóre pary mają może trzydziesci, dwadzieścia lat lat. Dżinsy noszę od pazdziernika do kwietnia, potem sukienki. Mało sie zużywają. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 00:34 5 noszonych często i kilka zalegających w szafie też się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 06:08 3 które noszę i 3 które muszę wywalić bo leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 06:12 Przyznaję, że mam za dużo. Tylko kilka par jest na mnie na sezon letni, jak już trochę schudnę. Te takie, te siakie i tak się zbiera. Kurcze, robię sobie szlaban na jeansy do 2030!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 06:13 A w temacie legginsów: co do nich nosicie? Ja specjalną fanką nie jestem, bo jakoś nie lubię mieć tyłka na widoku publicznym, ale może powinnam się przekonać? Jakie nosicie te wygodne legginsy i gdzie kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 21:24 Legginsy wyłącznie do sportu i wtedy z topem, bluzą albo stanikiem sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 06:40 1, do noszenia w weekendy po domu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 06:59 Z pięć, przy czym to trzy modele są. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 07:25 Dobre pytanie. Za dużo, ale głównie w nich chodzę. Ok 20. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 07:58 6 par, noszę 4- stare rurki-wycieruchy z C&A, które już nie wyglądają najlepiej, ale robią zajebisty tyłek, Mom'y do których przekonałam się dopiero niedawno i dwie pary slim fit'ów. Te, których nie noszę, to błękitne rurki z wysokim stanem i podarte ogrodniczki sprzed lat, trzymane z sentymentu :p Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 08:04 Nie jestem pewna, może 8-10 par? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 08:44 Czekaj, liczę: białe, szare, czarne, błękitne, niebieskie, granatowe i jedne takie jasne, coś pomiędzy białym, szarym a niebieskim To siedem par. Za to mam górę sukienek. I jedna spódnice. Odpowiedz Link Zgłoś
aleubaw Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 09:12 Ja mam 2 pary. jedne Bardzo ciemne - prawie czarne - skinny, a drugie granatowe z prostą wąską nogawką. Na wiosnę zamierzam sobie jeszcze dokupić białe. Nie jestem wielką fanką dżinsów, wydaje mi się, że we wszystkich wygląda się podobnie i nie zauważam drobnych niuansów pomiędzy modelami. Przez kilka ostatnich lat nie nosiłam ich prawie wcale, najwyżej na spacer z psem do lasu lub na działkę. Teraz jednak zmieniam styl i dżiny znów wróciły do łask. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 09:16 4 pary a spodni w w sumie, razem z dżinsami 7. Odpowiedz Link Zgłoś
frozenwildberry Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 09:37 3-4 bo szybko mi się niszczą. Zawsze staram się mieć minimalnie 2 pary pasujących idealnie czarnych bo w nich chodzę najczęściej Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 09:56 z 10, może ciut więcej ale większość jest za duża i chodzę w 4 parach, z czego tylko jedne są najbardziej dopasowane i nigdzie nie odstają. Trzeba będzie kupić nowe. W związku z moją budową i płaskim zadkiem najlepiej mi w sukienkach bo nie spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 10:05 4 plus 4 dzinsobodobne legginsy w tym jedne ocieplane Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 10:35 5 albo 6 i uważam, że za dużo. Bo dochodzą też przecież inne spodnie. Nie wiem do czego by mi było 25 par jeansów. I tak chodziłabym w 3.. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnozielona_roslinka Re: Ile macie par jeansów? 12.01.23, 11:57 2 niebieskie, 1 bardziej stylizowane na jeansy czarne leginsy chodzę w nich od połowy października do maja w lecie chyba nigdy Odpowiedz Link Zgłoś