extereso 17.01.23, 18:47 Czy kojarzycie jakiś trening z YT w którym wykorzystuje się różny sprzęt, nadaje się do zrobienia na siłowni? Większość jeśli sztanga to sztanga jeśli step to step- zrozumiałe w treningach domowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: Trening na siłownię 17.01.23, 20:12 Zostaw YT, tu masz profesjonalny artykul o cwiczeniu na silowni: www.medonet.pl/zdrowie,poszlam-na-silownie-plenerowa--jedno-mnie-zaskoczylo,artykul,57385124.html Odpowiedz Link Zgłoś
solarpowerprincess Re: Trening na siłownię 17.01.23, 20:13 Też polecam porady z tego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Trening na siłownię 17.01.23, 20:16 No weź, czemu tak brzydko o pani redaktor...? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Trening na siłownię 17.01.23, 20:21 Nie wiem czymże sobie zasłużyłam. Wiedze krzewie, dobrem sie dzielę... Wszedzie hejt, zewsząd obraza! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Trening na siłownię 17.01.23, 20:25 Nie wiem w jakich śmierdzących potem siłowniach Pani Redaktor bywała; te w których bywam mają bardzo skuteczny system wentylacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Trening na siłownię 17.01.23, 20:28 A przepraszam, jakie Ty masz kwalifikacje aby dyskutowac z autorka, za która stoi 15 lat pamięci mięśniowej? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Trening na siłownię 17.01.23, 20:35 Co? Coś przegapiłam? To bardzo przepraszam, wyskoczyłam tu jak Filip z konopii. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Trening na siłownię 17.01.23, 21:05 ignorantka w dodatku bezczelna przeproś,kajaj się, może bedzie ci wybaczone.. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:41 wapaha napisała: > ignorantka > w dodatku bezczelna > > przeproś,kajaj się, może bedzie ci wybaczone.. Już przeprosiłam wszak. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:23 Może na mojej Właśnie wróciłam z treningu (CZY WSZYSCY SŁYSZĄ, ŻE WRÓCIŁAM Z TRENINGU???) i miałam mokre nawet uszka! Ale chyba nie zdążyłam się zaśmierdnąć...? (przysięgam, zawsze mam wrażenie, że tylko ja, ostatnia lebiega, spociłam się jak szczur, a pozostałe najwyżej rumieńców dostają...) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:40 Brawo, brawo, byłaś na treningu, gratulacje! 👏👏👏 Pojutrze też idź! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:41 A skąd wiesz?? Wlasnie tak chodzę, środa i weekend wolne (acz trochę coś rozważam w weekend, tylko wczesnie jest () Dziękuje, dziękuję, jako klasowa zawsze ofiara losu jestem z siebie b. dumna! Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Trening na siłownię 17.01.23, 21:10 dwa porody dużych dzieci, to już wiem czym można tłmaczyć nadwagę 20 lat później Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Trening na siłownię 17.01.23, 21:35 Pamiecią mięśniową macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:39 Przestań, bo ja po trzech porodach nie mogę się tak śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:13 swiecaca napisała: > dwa porody dużych dzieci, to już wiem czym można tłmaczyć nadwagę 20 lat późnie > j Się mi Józek Qczaj przypomniał 😄 fb.watch/i6Ofi5_5W4/ Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:56 Chodzę na siłownię plenerową dopiero dwa tygodnie, pomijając deszczowe dni, ale już czuję, że to był dobry wybór. Podczas rozgrzewki i rozciągania oddycham świeżym powietrzem i dotleniam się patrząc na kojącą zieleń wokół. Jak zauważyłam z radością, mam twardsze mięśnie ud i bardziej kształtne ramiona oraz bardziej spłaszczony brzuch. Powoli spadają kilogramy. Pani powinna zmienić profesję z dziennikarki na bajkopisarke. Czytałam z zapartym tchem 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Trening na siłownię 17.01.23, 22:59 No tak jest niezle Ja tak nie miałam po dwóch miesiacach ciężkiego crosfitu Moze ta jutubowa trenerka takie cuda czyni? Linki są do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Trening na siłownię 18.01.23, 06:59 Ja od dwóch tygodni też chodzę pomijając deszczowe dni czyli jeszcze nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
drilka Re: Trening na siłownię 18.01.23, 07:18 Ja też nie do końca na temat bo to nie YT ale Agata Zając ma plany treningowe na siłownię. Są płatne. Nie wiem jak to wygląda bo nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś