Dodaj do ulubionych

Autfit dla atrakcyjnosci

21.01.23, 18:01
Odczuwam potrzebe wylaszczenia sie ciuchowego. Chce czegos w czym bede wygladac naprawde swietnie/atrakcyjnie/tudziez seksownie sie czuc, ale zeby mozna wyjsc w bialy dzien do ludzi i o zgrozo do pracy na odpowiedzialnym stanowisku.

Nie mam sily tego szukac. Macie jakies pomysly, zeby mi ulatwic zycie? Moze byc drogo.

Albo napiszcie jakie sa wasze autfity, w ktorych jestescie wyjatkowo atrakcyjne, to moze cos wypompuje.
Obserwuj wątek
    • simply_z [...] 21.01.23, 18:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:06
        A ja dostanę zjebę za kowbojskie buty.🤣🤣🤣
        • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:14
          I słusznie, prawdziwa ematka nosi białe sneakersy albo baleriny do łyżwiarki i ramoneski
        • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:17
          Magda ja bardzo dobrze pamietam gdy wkleilas pierwszy raz te kowbojki na wykladzinie w ktoryms watku😀
          • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:23
            A ja pamiętam jak się pokłóciłyśmy o Zadig & Voltaire🤣🤣🤣
            • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:29
              Ale dno😅
              • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:30
                Wspominam z łezką w oku😘😀
                • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:33
                  A nieee, czekaj to nie bylo o ciuchy! To bylo o « and »!🤣 (nadal mi wstyd😀)
                  • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:42
                    Mnie też🤣🤣Ewoluowałam, potrafię już przyznać się do błędu🤣
                    • majenkirr Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:56
                      Dacie linka do tego kowbojskiego wątku? 😉
            • manon.lescaut4 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:16
              Ja po tej waszej kłótni aż kupiłam koszulkę Zadig & Voltaire 😀 z takimi srebrnymi obramowanie, foil ją nazywają.
              • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:25
                Nie wiem co jest w tej marce, ale to 100% ja, chyba nie ma rzeczy, której bym od nich nie założyła.🤷🏻‍♀️
                • manon.lescaut4 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:46
                  Świetne są te rzeczy! Trochę nie na moja kieszeń w regularnej cenie, ale na szczęście maja promocje. A co do ich T shirtow to teraz zapoluje na którys z tym ich charakterytycznym dekoltem, niby w serek, ale z lekkim twistem, wiesz, o co mi chodzi? smile
                  • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:05
                    Mają super promocje, duże przeceny i outlet.
                    • manon.lescaut4 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:13
                      Kurde Magdalena, dzięki! 😡 Teraz siedzę i oglądam ich kaszmirowe sweterki, to nigdy nie jest tanie, a tak ze 3 conajmniej bym zamówiła od razu. Bo fajne to są praktycznie wszystkie. Zakochałam się w czarnym w czerwone gwiazdki.
                      I jeszcze taki płaszczyk w takie jakby tęczowe poziome pasy.
                      Dobra, idę popatrzeć na outlet. smile
        • moze_sprobowac_inaczej Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:18
          magdallenac napisała:

> A ja dostanę zjebę za kowbojskie buty.🤣🤣🤣

Tym razem nie dostaniesz, bo kowbojki wyparły sneakersy i są top of the top smile
          • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:23
            Czyli wyprzedziłam trendy!😀
          • thank_you Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:48
            Kowbojki zawsze były modne... smile
            • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:04
              No to chyba nie brałaś udziału w dyskusji o pięknych Polkach z niejaką kobietą po 40🤣🤣🤣
              • annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:48
                To była pani. PANI. Nie myl z kobietą, to całkiem inny typ wink
                • rosapulchra-0 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 23.01.23, 18:30
                  Dajcie linka, proszę.
                  • taje Re: Autfit dla atrakcyjnosci 23.01.23, 21:18
                    forum.gazeta.pl/forum/w,567,173705018,173705018,Jak_wyglada_Polka.html#p173706018
                    • rosapulchra-0 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 27.01.23, 21:23
                      Dzięki!
                      • rosapulchra-0 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 28.01.23, 07:09
                        Już wiem z kim figa_z_makiem99 pomyliła gr.ruuu. Z fogito, tylko później jej się wszystko pomieszało i zrobiła z siebie pośmiewisko.
                        • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 28.01.23, 15:04
                          Z nikim mnie nie pomyliła, tylko pojechała jak Kurski, w myśl zasady "ciemny lud to kupi", a jak się okazało, że lud jej ściemy nie kupuje,to się cichutko wycofała. Bo tak się składa, że jakoś nikt na forum nie pamięta moich opowieści o kilku mieszkaniach, dzieciach z różnymi ojcami czy konkubencie cudzoziemcu, za to nieźle kojarzą jej opowieści i tym, jakie miała moralniaki po przypadkowym seksie z różnymi facetami albo jak się kumplowała z gościem, który sypiał z siostrą własnej żony, bo ona mu w ten sposób spłacała pożyczkę. Teraz wielce moralna ą ę paniusia z obsesją na punkcie cudzej seksualności. Z jakiegoś powodu sobie ubzdurała coś na mój temat w tej kwestii i się odpala w najmniej spodziewanych momentach.
                          • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 28.01.23, 15:32
                            O kim Ty piszesz??
                            • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 28.01.23, 15:33
                              Ok już wiem, czytałam od ostatniego.
              • thank_you Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:23
                Raczej nie, aczkolwiek pamięć mnie zawodzi, więc jesli masz jakiś link, to podrzuć.

Kowbojki kocham. W ogóle kocham wszystkie fajne buty. 🥰
        • annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:46
          magdallenac napisała:

> A ja dostanę zjebę za kowbojskie buty.🤣🤣🤣

Ty, dear, dostaniesz po całości, za kowbojki, za białe buty sportowe do wszystkiego i za czill w poniedziałki o siódmej rano!! I to nawet nie naszego czasu!!!111
          • princesswhitewolf Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 11:26
            No z tego wszystkiego ta 7 rano jesli do roboty nie musi gnac to faktycznis zboczenie. Chyba zw to niepoprawny skowronek.
        • princesswhitewolf Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 11:24
          >A ja dostanę zjebę za kowbojskie buty.🤣🤣🤣

Kowbojki to ponadczasowa klasyka. Z wiocha nie dyskutuj
      • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:15
        Jak sie taka obawe wyrazi w pierwszej odpowiedzi, to potencjalny dziuniowy kryzys mozna uznac za zazegnany.

Ja naprawde nigdy nie uczestnicze w tych wszystkich i zazwyczaj umiem sie sama ubrac, ale teraz nie umiem i potrzebuje ematki.😩 niech sie raz ktos mna do cholery zaopiekuje, tu ludzie sie perfumuja, dopieszczaja jakies wewnetrzne dzieci, ja tez tego chce!
      • auksencja15 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:17
        Szykuj popcorn xD
      • snakelilith [...] 21.01.23, 18:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:28
          Na Ciebie zawsze można liczyć 😘
          • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:31
            Na ciebie też.
          • princesswhitewolf Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 11:27
            Wywolanie jatki ze snejkowa to pikus
            • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 14:03
              Zwykle odpalała się jednak przy rzeczach większego kalibru niż zwyczajna bawełniana sukienka
              • annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 14:05
                No właśnie to mnie zdziwiło wink Ale potem zrozumiałam, że chodzi raczej o zawartosć sukienki wink
              • princesswhitewolf Re: Autfit dla atrakcyjnosci 23.01.23, 12:54
                >Zwykle odpalała się jednak przy rzeczach większego kalibru niż zwyczajna bawełniana sukienka

ee tam, wystarczy ze sie do niej odezwe a jatka murowana.
        • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:31
          Ja nie chce jatki, tylko zeby mi znaleziono cos sensacyjnego. Dawaj Snejki, ty masz troche gustu i pomyslunku przeciez oraz lubisz pomagac 😎
      • bergamotka77 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 00:18
        Od kiedy ja jestesm nastarana? Ja jestem nonszalancka raczej. Na codzień się nawet nie maluję smile
        • princesswhitewolf Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 11:30
          Oj przestan bergamotka. Utrzymuj jakis tam jakis wirtualny wizerunek. Ja tam chce watek jak to nie mozesz sie zdecydowac ktory brylant na urodziny chcesz, albo o wyrywaniu sobie kiecki za 5 tys dolarow w butiku Diora z inna klientka co tez chciala itp
      • anuntala Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 16:21
        Powaznie pytam, po co Ci to?
        Nie masz partnera I brakuje Ci meskiego zainteresowania?
        Bo ja totalnie nie lubie byc sexy w miejscu pracy I mysl o wspolpracownikach gapiacych sie na moj biust czy pupe. Ech nie, nie chce.
        Wiec zastanawiam sie , co ma w glowie taka kobieta.
        • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 16:33
          Dziewczyno, skadzes sie urwala, ze seksownosc kojarzy ci sie ze wspolpracownikami patrzacymi na biust i pupe?

Po co chce sie czuc seksownie i wygladac atrakcyjnie w odpowiedzialnej pracy? Bo tak chce, bo tak mi dobrze, jedynym odnosnikiem jestem tu tak naprawde tylko ja.
    • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:08
      W takiej sukience tylko ja mam w kolorze czerwonego wina. Nie pracuję na odpowiedzialnym stanowisku, ale na spotkania zawodowe w niej chodzę. Tylko mam skróconą przed kolana, bo w takiej długości wyglądam tragicznie
      • simply_z Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:15
        Ładna, skąd?
        • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:18
          Tyszert, model focus pocus
      • gama2003 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:22
        Mnie tez w takich dobrze.
        Tylko długosc za kolana i but na obcasie.
        Wysokim niestety.
      • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:24
        To jest ladne, ale ja w czyms takim wygladam i czuje sie zbyt delikatnie.
        • simply_z Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:34
          Mnie pasują jednolite kolory, fajna byłaby śliwkowa ale rzadko takie kolory widuję.
        • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:45
          Bo to taka bida sukienczyna, och, ach, jestem mala dziewcynka, uciekłam z lat 50 tych XX wieku. uncertain
          Na odpowiedzialnym stanowisku wygląda się w tym śmiesznie, a seksownie to już wcale. Kup se klasyczną marynarkę i spodnie do tego w mocnym kolorze. Podobno kolorem tego roku jest magenta, ale ja jestem bardziej za głębokim pomarańczem, jak na dole. Buty można zmienić na obcas, choć nie trzeba, pod spód jedwabny, czy jakiś inny rozmemłany t-shirt i robisz wrażenie, bo kolor zawsze robi wrażenie.
          Choć w "nudnym" kolorze też wygląda się super. Jak ma być super seksownie, to pod biały shirt nie zakładasz stanika i już nikt nie wie, czy wysyłasz erotyczny sygnały, czy chodzi ci tylko o wygodę. To przyciąga i podkręca fantazję facetów bardziej od łopatołogicznych aułtfitów.
          Wszystkie marynarki są od Hallhuber.
          • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:51
            Wydaje mi się, że to jest stylówa na późną kobietę - petardę. Panie 50+ myślą, że będą w takich ciuchach silne i seksowne. Nie znam faceta, który by „zapomniał po co przyszedł” jak zobaczył te kolorowe garnitury.
            • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:58
              Jaka późną... Moja mama nosiła takie w jakimś 89/90 ledwo po trzydziestce. Brakuje perłowego cienia i klipsów tylko
            • majenkirr Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:00
              geez_louise napisała:
              Wydaje mi się, że to jest stylówa na późną kobietę - petardę. Panie 50+ myślą, że będą w takich ciuchach silne i seksowne.

Ja, pani 50+, w życiu bym tego nie założyła 🥴
            • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:06
              Nie bardzo wiem, co chcesz tym komentarzem powiedzieć, ale ja osobiście bardzo nie lubię ciuchów, które już z daleko desperacko wołają "przeleć mnie", dlatego te wszystkie seksi heksi obcisłe sukienki nie są w moim guście. Tym bardziej, gdy ma się zamiar pojść tak do pracy, gdzie zależy nam na tym, by nas także poważano, a nie tylko pożądano. Seks nie może być wtedy pierwszoplanowy, a tak jakby od niechcenia, wynikać z naszego zdecydowanego, pewnego siebie statementu.
              A co do wieku i koloru, to kolor można nosić w każdym wieku, a boogiecat nie mam chyba jeszcze 50 lat, więc tym bardziej może nosić wszystko.
              • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:12
                Ja tam wolę ciuchy, które z daleka wołają „próbowałam ubrać się grzecznie i cała zakryć, ale z moim ciałem - co ja biedna mogę…” suspicious
                • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:24
                  😀Zaraz streszcze w jednym zdaniu co maja wolac moje ubrania!

Na kolacje mnie wolaja.
                  • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:27
                    Znaczy rodzina mnie wola😺 o tym co maja wolac ubrania na serio pomysle, to bdobry pomysl
                    • kotejka Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:32
                      tu ci podsylam moja ukochana stylistke,
                      ona po rosyjsku kanal prowadzi, ale instagram ma zdjeciowy i tam daje gotowe stylizacje
                      to taki uliczny style, casual troche, ale zawsze z czyms ciekawym
                      ja bardzo lubie
                      i duzo daje gotowych outfitow, czesto wiele z jedna sztuka
                      nie wiem, czy na insta - ale na youtube daje linki do konkretnych sklepow i czesto sieciowek'mango, hm, cos
                      www.instagram.com/ellena_galant_girl/
                      • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 12:18
                        Dzieki za konkret Kotejka🙂 poogladam sobie

Ps czy ktos orientujacy sie w zasadach instagrama wie czemu sluza hasztagi UkrainianGirlInPortugal?
                        Ciagle to widze, te jakies Polka w Australii byly wczesniej w blogach i tez mnie irytowalo, bo content byl najczesciej glupawy i dziwacznie skierowany na «dla nas Polakow/Niemcow/Francuzow to takie szokujace », ale przynajmniej byl tam jakis pisany tekst.
            • shmu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 13:53
              Za to na pewno wszyscy faceci zapomną po co przyszli jak szefowa nie założy stanika na biznesowe spotkanie. W tym szaleństwie jest metoda, fakt.
          • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 18:54
            I jeszcze to bym włożyła. Też Hallhuber, bo zawiesiłam się na ich stronie. Animal print plus mini. Można do pracy, można na ulicę, wygląda w sumie grzecznie, ale jednak z pazurem.
            • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:04
              Przerośnięta pantera w kaloszach. Nej…
            • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:22
              Kurde, zaczynam sie stresowac ze nie znajde tego o co mi chodzi😺
              • gama2003 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:48
                No mnie ten kaftan w panterę/ korę baobabu przewrócił na twarz. Fakt. Robiłabym w takim wrażenie.
                Na sobie samej największe.
            • claudel6 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 02.02.23, 14:35
              do pracy big_grin tzn. znam takie prace, gdzie to bardzo pasuje big_grin
          • jakis.login Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:00
            Pani w pomarańczowym wyglada jak dyrektorka zjednoczenia producentów drobiu 😂
            • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:02
              Gdzie tam, to jest businesswoman, prezeska formy badylex handlującej plastikowymi kwiatkami anno domini 1990
              • jakis.login Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:06
                gr.ruuu napisała:

> Gdzie tam, to jest businesswoman, prezeska formy badylex handlującej plastikowy
                > mi kwiatkami anno domini 1990

No ale nie zaprzeczysz - robi wrażenie!
                Przypomniał mi się katalog Quelle oglądany w późnym PRL-u z czcią wielką, toczka w toczkę takie same aliganckie panie.
                • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:08
                  Jeszcze żabocik, eleganckie panie nosiły żabociki
                  • jakis.login Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:14
                    Gdzie jest sznur pereł niedbale zarzucony na szyje ja się pytam
                  • stephanie.plum Re: Autfit dla atrakcyjnosci 24.01.23, 17:38
                    o Chryste, tak...
              • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:11
                Nie no, ty za to swoją sukienczynę wyciągnąłaś pewnie z mamusiowego worka z wczesnych lat 80tych. Housewife look. big_grin
                • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:16
                  snakelilith napisała:

>. Housewife look. big_grin

Wypraszam sobie, ja takich sukienek nie noszę.
                  • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:29
                    magdallenac napisała:

> Wypraszam sobie, ja takich sukienek nie noszę.

Przecież nie do ciebie pisałam.
                • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:26
                  We wczesnych latach 80 była studentką a nie housewife, wiec nie bardzo. Wyglądam w tej sukience dobrze i to mi wystarcza, nie musi być power dress
                  • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:34
                    gr.ruuu napisała:

> We wczesnych latach 80 była studentką a nie housewife,

Housewife look to był trend w modzie w pierwszej połowie lat 80 tych. Właśnie takie proste sukienczyny z obcisłą górą i dołem w lekkim kloszu, albo w literę A. I na tym kończę dyskusję z tobą, bo to jak, nomen est omen, ze ślepym o kolorach. Nie znasz się zajączku na modzie.
                    • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:36
                      Nigdy nie twierdziłam, że się znam. Ubrania traktuję użytkowo, historia mody mnie nie pasjonuje
                    • claudel6 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 02.02.23, 14:46
                      ja akurat bardzo dobrze pamiętam lata 80-te i tego typu sukienek z bawełny w ogóle nie było. za to są owszem bardzo popularne w dzisiejszych czasach, a w Polsce mamy nawet całe firmy krawieckie specjalizujące się w takich sukienuniach, jak Risk Made by Warsaw, By Your Side, Tyszert, Justyna Ołtarzewska, Kasia Miciak itd. pewnie dlatego, że są niemodne ;p
                      • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 02.02.23, 15:01
                        Mgliście pamiętam, że moja mama nosiła takie wiązane, trochę szlafrokowe sukienki, ale nie tego rodzaju dopasowane w talii, takie nawiązania do lat 50 był chyba wtedy kompletnie passe. Raczej obszerniejsze i we wzory, a długość midi, kompletnie inny styl.
          • alicia033 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:02
            snakelilith napisała:

> Kup se klasyczną marynarkę i spodnie do tego w mocnym kolorze.

Angela Merkel to lubi!
            • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:08
              Problemem Merkel nie były jej marynarki a figura.
              • wbka1 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:02
                Zdecydowanie wolałam Merkel od naszych pięknotek: Kopaczowej na wysokich obcasach czy też Szydło wyglądającej jak baby na procesji.
                • niemcyy Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:26
                  Obydwa zjawiska występują i w Niemczech, tu np. minister obrony podczas wizyty u wojska na misji w Mali: https://images.bild.de/6255befc435b2d2bcc480134/421956448c53c54fa2a3ab37f78aa8d9,5229d901?w=992

• geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:38
            Zdecydowanie to styl Paulutka

www.pudelek.pl/megapokojowy-rozwod-kurzajewskich-oryginalna-stylizacja-pauliny-i-buziak-w-policzek-na-pozegnanie-zdjecia-6473277933811329g
            Czyli pani, która jest przekonana, że wyglada stylowo i seksi. I tylko ona…
            • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:51
              geez_louise napisała:

> Zdecydowanie to styl Paulutka

Nie znam kobiety, ale nie, to nie jest ten sam styl. Zasugerowałaś się pomarańczowym kolorem, a ona nawet kolory nosi inne, bo te zgniłe, niedopasowane do typu, żółcie nie mają nic wpólnego z tym ładnym pomarańczem, w którym mi jest np. bardzo do twarzy. O przykrótkich nogawkach i brudnej owcy na ramionach nawet nie wspomnę, bo to jakaś pomyłka.
              I jak by byś nie kręciła, to zdecydowane kolory są teraz bardzo modne. Wracają też akcenty lat 70 tych i 80 tych, moda przestaje też seksownie przylegać do ciała, Kardaszianki są out. Ale nie każdy ciuch w latach 70 tych był stylowy, więc nie każdy cytat z tego czasu i nie każde zapożyczenie koloru teraz też się uda.
          • gama2003 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:46
            Matkoboskoautfitowsko....

W proponowanym pomaranczu w spodniach lub w białym t-shircie wyglądałabym jak pajac. A już w pracy to jak dwa pajace. Z zerem seksapilu o klasie nie wspomnę bo tu już rejestry głęboko ujemne bym zaliczała.
            Mam figurę, która idealnie pasuje do fasonów z lat 50.

• snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 19:55
              gama2003 napisała:

> Matkoboskoautfitowsko....
              >
              >
              > Mam figurę, która idealnie pasuje do fasonów z lat 50.
              >

Ale zdajesz sobie sprawę, że nie każdy ma taką staromodną figurę? Ja jestem typ wysokiej, szczupłej laski z długimi nogami i sporym biustem. Ja w spodniach z tshirtem wyglądam zarąbiście, a w pomarańczu jeszcze lepiej. Ale napisałam przecież też, że bardzo modna jest magenta, kolor bardziej przyjazny dla kobiet o innym typie kolorystycznym.
              • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:09
                snakelilith napisała:

> Ja jestem typ
                > wysokiej, szczupłej laski z długimi nogami i sporym biustem. Ja w spodniach z
                > tshirtem wyglądam zarąbiście, a w pomarańczu jeszcze lepiej.

Jesteś doppelgangerką Paulutka. Ona dokładnie tak o sobie myśli. I ma setki takich spodni, garniturów i marynarek. Pogooglaj sobie.
                • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:12
                  Najważniejsze że nie ma staromodnej figury, ciało powinno się wpasowywać w trendy
                  • czerwonylucjan Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:04
                    Staromodna figura lepsza od jelita wychodzacego z brzucha 😄
                    • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:23
                      Kluczowe pytanie - czy jelito jest modne?
                • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:24
                  Niczego nie będę googlać, bo ani nie jestem typem tej kobiety, ani się tak nie noszę. Nie mam nawet takiej marynarki, ale cieszę się, że świeże kolory do mody wracają, bo mi w takich dobrze.
                  A w kolorowej marynarce nie ma niczego złego i można w niej wyglądać o wiele bardziej seksi niż przaśna kardaszianka w obcisłej kiece.
                  • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:51
                    Tia, w garniturze wyglada się superseksi. Co chwila jakiś facet mówi, ze uwielbia kobiety w garniturach.

Ty jak się na coś uprzesz 🤣
                    • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 20:59
                      geez_louise napisała:

> Tia, w garniturze wyglada się superseksi. Co chwila jakiś facet mówi, ze uwielb
                      > ia kobiety w garniturach.

Istniej faceci i nawet nie tak niewielu, którzy za seksi uważają nawet kobiety w pończosze z dziurą w kroku, więc pozwól, że nie będę za bardzo polegać na męskiej stylowej opinii. big_grin
                      • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:03
                        To heteroseksualna kobieta chcąca ubrać się seksi ma polegać na opinii zaciętych starszych kobiet? To będzie biedna chodzić w pomarańczowym garniturze 🤣
                        • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:12
                          geez_louise napisała:

> To heteroseksualna kobieta chcąca ubrać się seksi ma polegać na opinii zaciętyc
                          > h starszych kobiet? To będzie biedna chodzić w pomarańczowym garniturze 🤣
                          >

Owszem, bo starsze kobiety mają doświadczenie, czego młodym siksom chcącym podobać się całemu męskiemu światu, czy facet warty tego, czy nie warty, często jeszcze brakuje. Ponadto boogie zdaje się, chce pójść w tym stroju do pracy i nie podejrzewam ją o pracę jako animatorka w nocnym barze. 🤣
                          • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:20
                            A przeczytałaś chociaż tytuł wątku? Naprawdę sądzisz, że atrakcyjność i seksowność to hasła mające przywoływać zacietrzewione starsze panie z awersją do krągłych tyłków i obcisłych sukienek?
                            • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:31
                              geez_louise napisała:

> A przeczytałaś chociaż tytuł wątku?

A ty przeczytałaś post autorki, tam gdzie pisze, że chce pójść w tym stroju do pracy na pewnym stanowisku, czy słowo seksowny skojarzyło ci się z tylko z jednym, czyli prezentowaniem tyłka w obcisłej kiecce przed przypadkową męską publicznością? Gdybyś ty miała jeszcze 20 lat, to można by było zwalić na brak wiedzy o życiu, ale prawdopodobnie sama jesteś zdrowo po 40 tce, więc powoli też robisz się starszą panią, tylko w żenującej kiecce. big_grin
                              • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:36
                                No dobra, biję się w piersi. Duże, nagie, pod białym tiszertem, jak nasz autorytet modowy doradza do pracy na poważnym stanowisku 🤣
                                • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:38
                                  I pół biura się zastanawia, czy ta tajemnicza istota chciała pokazać cycki, czy to dla wygody 😁
                                • piataziuta Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:43
                                  geez_louise napisała:

> No dobra, biję się w piersi. Duże, nagie, pod białym tiszertem, jak nasz autory
                                  > tet modowy doradza do pracy na poważnym stanowisku 🤣
                                  >

😂
                                • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:47
                                  geez_louise napisała:

> No dobra, biję się w piersi. Duże, nagie, pod białym tiszertem, jak nasz autory
                                  > tet modowy doradza do pracy na poważnym stanowisku 🤣
                                  >

Aż takiego poświęcenia od ciebie nie wymagam. Nawet od siebie tego nie wymaga, bo też mam duży biust i nie mam zamiaru nikogo trzepnąć nim schodząc po schodach. Ale cała masa kobiet ma małe biusty i wygląda bez stanika bardzo dobrze. Zresztą nawet młode dziewczyny noszę dziś lekkie braletki, w których biust wygląda na naturalny.
                                  • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:58
                                    No już teraz nie rejteruj, tiszert na nagie ciało już się nie odforumuje, zapisał się w historii.
                                    • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:10
                                      geez_louise napisała:

> No już teraz nie rejteruj, tiszert na nagie ciało już się nie odforumuje, zapis
                                      > ał się w historii.
                                      >

Straszne, prześwitujący przez t-shirt cycek wywołuje niezdrową sensację, ale dupiszcze w obcisłej kiecce nosi się jak zachętę dla heteroseksualnego faceta. big_grin
                                      • kotejka Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:20
                                        snakelilith napisała:

> geez_louise napisała:
                                        >
                                        > > No już teraz nie rejteruj, tiszert na nagie ciało już się nie odforumuje,
                                        > zapis
                                        > > ał się w historii.
                                        > >
                                        >
                                        > Straszne, prześwitujący przez t-shirt cycek wywołuje niezdrową sensację, ale du
                                        > piszcze w obcisłej kiecce nosi się jak zachętę dla heteroseksualnego faceta. :-
                                        > D
                                        jestes wredna
                                        co zrobic z dupiszczem, jak sie je ma?
                                        schowac gdzies? bandazem owijac?
                                        • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:25
                                          Zostawić w domu do czasu aż będzie modne. Ale przyznam, że propozycja noszenia prześwitujących rzeczy bez bielizny do pracy zaskoczyła mnie mocno
                                          • kotejka Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:27
                                            gr.ruuu napisała:

> Zostawić w domu do czasu aż będzie modne. Ale przyznam, że propozycja noszenia
                                            > prześwitujących rzeczy bez bielizny do pracy zaskoczyła mnie mocno

a dupiszcze moze byc przeswitujace?
                                            • kotejka Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:27
                                              no i w sumie - zalezy, jaka praca
                                        • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:30
                                          Trzeba dupiszcze szybko chować, bo faceci od 1 stycznia przejrzeli wszystkie biblie mody i już im się tyłki odpodobaly.
                                        • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:38
                                          kotejka napisała:

> jestes wredna
                                          > co zrobic z dupiszczem, jak sie je ma?
                                          > schowac gdzies? bandazem owijac?

Acha, ja jestem wredna, bo nie traktuję oceny napalonych budowlańców jako reguł seksownego kobiecego ubioru. big_grin
                                          A dupiszcze zostaw tam, gdzie inne zostawiają brzuch niepasujący do wyeksponowanej talii, albo grube uda niepasujące do rurek. To przecież proste. Nie wiedziałaś? Choć rurki już niemodne, więc przynajmniej ten problem odpada. big_grin
                                          • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:44
                                            Masz jakiś fetysz budowlańców? A jak się dupiszcze podoba dyrektorom i prezesom to można je legalnie zabierać z domu?
                                            • geez_louise Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:47
                                              Ciiii, ona jest rozczulająca w tym przekonywaniu samej siebie, że budowlańcy już na nią nie gwiżdżą tylko dlatego, że nie ubiera się w obcisłe kiecki.
                                              • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 23:21
                                                geez_louise napisała:

> Ciiii, ona jest rozczulająca w tym przekonywaniu samej siebie, że budowlańcy j
                                                > uż na nią nie gwiżdżą tylko dlatego, że nie ubiera się w obcisłe kiecki.
                                                >

Tak, bo podobnie jak ty miałam kiedyś ambicję seksu ze wszystkimi facetami świata, tylko postępujący wiek mi w tym planie przeszkodził. big_grin
                                            • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 23:19
                                              gr.ruuu napisała:

> Masz jakiś fetysz budowlańców? A jak się dupiszcze podoba dyrektorom i prezesom
                                              > to można je legalnie zabierać z domu?

To zależy, czy chcesz tej doopy użyć do podbicia kariery zawodowej. Seks z przełożonym niektórym podobno pomógł w drodze w górę.
                                              • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 00:02
                                                Interesujący tok myślenia. Rzuca pewne światło na propozycję zakładania prześwitującej bluzki bez stanika w sytuacjach zawodowych
                                                • gama2003 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 00:56
                                                  Zwłaszcza, że biust większych rozmiarów zaczyna żyć w takiej ,, stylizacji ,, własnym tanecznym życiem. Bez udziału właścicielki.
                                                  I pal sześć rnęski trup, niech lezy pod ścianami jak gupio się gapi.
                                                  Gorzej, że nosicielkę biustu po całym dniu wolności i swobody moze ta okolica boleć, z brodawkami na czele.
                                                  I fajnie usluszeć, że Polki staników nie zdejmujo, bo takie pruderyjne i niemodne.
                                                  Matko, jak niektóre ludzie tylko czubek własnego biustu i nosa widzą.
                                          • kotejka Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:48
                                            a tam, ja lubie swoje dupiszcze
                                            i nie bede chowac
                                            i bede je pisac wielka litera
                                            jak slowo ojczyzna
                                        • yuka12 Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 15:33
                                          Odciąć sobie razem z kośćmi. Bo przecież szeroka miednica TO NA PEWNO oznaka otłuszczenia, zaniedbania i chęci świeccenia pupiskiem przed oczami facetów 🙄🤯🤣. Czego to człowiek nie dowiaduje się po 50. o swojej figurze 🤦🤷‍♂️.
                          • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:27
                            Chyba nie rozumiesz pojęcia "seksownie". Doświadczona kobieta jak najbardziej może ocenić, czy coś jest modne, gustowne, z klasą, atrakcyjne itp. Ale określenie "seksowny" implikuje element pożądania, którego zasadniczo pomiędzy kobietami hetero nie ma, więc druga kobieta nie jest tu punktem odniesienia.
                            • kotejka Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:38
                              gr.ruuu napisała:

> Chyba nie rozumiesz pojęcia "seksownie". Doświadczona kobieta jak najbardziej m
                              > oże ocenić, czy coś jest modne, gustowne, z klasą, atrakcyjne itp. Ale określen
                              > ie "seksowny" implikuje element pożądania, którego zasadniczo pomiędzy kobietam
                              > i hetero nie ma, więc druga kobieta nie jest tu punktem odniesienia.

o to to
                              ja na przyklad uwielbiam klasyke z nutka nonszalancji w stylu
                              ludzie wielkie gaciochy, duze marynarki, jakas taka maskulinnosc w stylu, masywne buty
                              dlugie kiecki
                              niedomowienia, oversize, powietrze pod ciuchami
                              molj maz, typowy przedstawiciel swojego rodu uwielbia kobiety w stylu ultrasexi rozumianym bardzo doslownie i wprost
                              jak wiekszosc facetow
                              krotko, obcislo, czerwono i z dekoltem
                              • boogiecat Re: Autfit dla atrakcyjnosci 22.01.23, 14:43
                                kotejka napisała:

> molj maz, typowy przedstawiciel swojego rodu uwielbia kobiety w stylu ultrasexi
                                > rozumianym bardzo doslownie i wprost
                                > jak wiekszosc facetow
                                > krotko, obcislo, czerwono i z dekoltem

Musze tu napisac, ze moj stary* czuje miete do Szarlotty Gainsburgowej🤷🏻‍♀️

*stary jest meski jak cholera, przysiegam
                            • piataziuta Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:41
                              gr.ruuu napisała:

> Chyba nie rozumiesz pojęcia "seksownie".

Snejki się w tym wątku modowo nie popisała, ale (z całym szacunkiem) Twoja propozycja to bardziej przebranie dla sierotki Marysi, która pożyczyła sukienkę od swojej cioci, a nie coś seksownego.
                              • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:46
                                Przez mężczyzn hetero została oceniona zupełnie inaczej 🙄 Co mnie zaskoczyło bo właśnie na taką grzeczną i skromną mi wyglądała, nie kupiłam jej w celach randkowych
                                • piataziuta Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 21:55
                                  To znaczy, że jesteś atrakcyjna i niewiele Ci trzeba, żeby to uwidocznić.

Bo sama kiecka jest STRASZNA.
                                  • simply_z Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:00
                                    Nie jest straszna, jest prosta i spokojnie można w niej wyglądać seksownie.
                                    • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:08
                                      Dokładnie. Zwykła sukienka, którą można ograć na kilka sposobów. A emocji wywołała tyle, jakby to co najmniej ta słynna łyżwiarka była. Ja tu czytam i zajadam pop corn, piękny wątek. Miałaś racje😀
                                      • annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:09
                                        Rzeczywiście, poszło na grubo big_grin
                                        • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:16
                                          A masz modną, czy niemodną figurę?
                                          • annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:18
                                            Ja mam figuratywną!
                                            • magdallenac Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:19
                                              Ja mam górną część ciała modną!
                                              • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:29
                                                Ale nie masz 🍑 w stylu porno, a ja jak się dowiedziałam w innym wątku od naszej modowej petardy i owszem
                                              • annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:31
                                                Tak całkiem serio - ale serio - wy naprawdę nosicie to, co jest modne? Nie to, w czym się dobrze czujecie, w czym - choćby wedle Was - ładnie, seksownie, dobrze wyglądacie, tylko jak macie do wyboru fuksjową marynarkę (nie wasz kolor, a w marynarkach wyglądacie jak późna Kathleen Turner) i granatowy, zapinany sweterek, (który Wam robi talię, biust i szyję, ale wygląda jak z lat 40') - wybierzecie fuksjową marynarkę, bo jest modna i w modnym kolorze? Ja się rzadko dziwię światu, ale tu bym się zdziwiła cholernie.
                                                • gr.ruuu Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:34
                                                  Tak całkiem serio - nie. Ale uwielbiam wątki modowe, bo niemal zawsze mnie zaskoczą. A chodzić sobie będę w moich sierotkowatych sukienusiach i będę popełniać wszystkie inne grzechy modowe, a co!
                                                • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 22:44
                                                  annaboleyn napisała:

> tylko jak macie do wyboru fuksjową marynarkę (nie wasz kolor, a
                                                  > w marynarkach wyglądacie jak późna Kathleen Turner) i granatowy, zapinany swete
                                                  > rek, (który Wam robi talię, biust i szyję, ale wygląda jak z lat 40') - wybierz
                                                  > ecie fuksjową marynarkę, bo jest modna i w modnym kolorze?

A co jak jest odwrotnie? W fuksjowej marynarace wygląda się jak Cindy Crowford na wybiegu, a w granatowym sweterku jak umierająca na suchoty ciotka klotka? Tego nie wziąłaś pod uwagę? Mam powiedzieć, pyerdolić modę, wybieram sweterek, bo jakaś ematka była zdania, że skoro ktoś się ślinił na jej widok w sweterku, to jest to bardzo seksowny strój?

• annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 23:01
                                                    A rozważałaś może: "pyerdolic modę, mnie jest dobrze w fuksjowej marynarce, ale wierzę, że tobie jest dobrze w granatowej sukience, żadna z tych rzeczy nie jest szczególnie modna, ani też nie jest żenującą szmatą, ale to nie znaczy, że jesteś głupia, nieseksowna i jesteś nienowoczesną sierotą po Diorze"? wink
                                                    Retoryczne w sumie.
                                                  • snakelilith Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 23:17
                                                    annaboleyn napisała:

> A rozważałaś może: "pyerdolic modę, mnie jest dobrze w fuksjowej marynarce, ale
                                                    > wierzę, że tobie jest dobrze w granatowej sukience, żadna z tych rzeczy nie je
                                                    > st szczególnie modna, ani też nie jest żenującą szmatą, ale to nie znaczy, że j
                                                    > esteś głupia, nieseksowna i jesteś nienowoczesną sierotą po Diorze"? wink
                                                    > Retoryczne w sumie.

A to tak do mnie czy ogólnie do forum? Bo nie ja jedna wyraziłam tu swoje negatywne zdanie na temat przedstawianych ciuchów, to po pierwsze. A po drugie, gdybyśmy w ramach poprawności politycznej trzymały język za zębami i raczyły się tylko życzliwościami, to to forum byłoby nudne jak flaki z olejem, a ty nie miałabyś okazji by sobie pobelferzyć, prawda? To tylko ciuchy, a z nastoletniego wieku by przeżywać ocenę wielkość doopy i cycków przez inne też wyrosłyśmy, więc nie rób już takiej afery.
                                                  • annaboleyn Re: Autfit dla atrakcyjnosci 21.01.23, 23:22
                                                    big_grin Niby wiedziałam, ale musiałam wink
                                                    Acz bardzie ceniłabym stylówkę, gdybyś się jednak nie próbowała usprawiedliwić, a zwłaszcza przez "ale przecież wszyscy tak" wink
                                                    Spokojnie Snake, nie wymagam od Ciebie działania w, prawda że szerokim, wachlarzu istniejącym między "mnie w takich kieckach jest fatalnie, ze względu na wąskie biodra i długie nogi, czy wspominałam, że mam długie nogi, co przy moich długich nogach..." a "tandeciara jesteś, śmigasz w szmatach, buahaha" wink Po prostu chciałam dać Ci szansę zgrabnego kazanka, na melodię ROBIĘ TO DLA WAS wink Siadaj, trzy z plusem wink
                                                  • snakelilith