lilia.z.doliny 22.01.23, 22:18 Ta śmierć to ogólnie było coś przeokropnego. A tu, proszę, mamy erratę www.plotek.pl/plotek/7,154063,29375693,zabojca-agnieszki-kotlarskiej-wypozyczyl-ksiazke-o-jej-sprawie.html#s=BoxOpImg1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abidja Re: Jezu, podwójny horror 23.01.23, 00:57 Zabil i po 15 latach jest wolny. Rodzina stracila corke,siostre,wnuczke,dziewczynka matke, mezczyzna ukochana i mnostwo osob przyjaciolke. A morderca jest na wolnosci i dreczy tych co cierpia w zalobie. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Jezu, podwójny horror 23.01.23, 01:45 No i jeszcze został ,, gwiazdą " filmu pt. ,, Będę Cię kochał aż do śmierci". W jego chorej lepetynie Agnieszka była jego i dla niego, nie przyjmował po prostu faktu,że ma męża ,córeczkę... No nie i już. Ośmielił się nie tylko pisać wulgaryzmy na murach bloku, gdzie mieszkali jej rodzice i ona z siostrą, ale i wydzwaniać, grozić.... No świr nad świry. To nie jedyna miss,której groził psychopata..... Kiedyś w jednym z wywiadów Joanna Gapinska też wspominała o stalkerze, który pisał do niej listy latami, nawet do USA, gdzie mieszka do dzisiaj. Oczywiście w Polsce były pogłoski,że jej odbiło, że ,,co sobie ta Gapinska wyobraża" itp. No ale pani Joanna miała na tyle szczęścia,że do Polski po prostu nie przylatywała, świr się w końcu odczepił... I dlatego jej mąż ma żonę,a synowie mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Jezu, podwójny horror 23.01.23, 01:50 15 lat? Za takie morderstwo??? Jakiś żart 🫤 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jezu, podwójny horror 23.01.23, 02:05 "Prokurator podkreślił, że Lisiewski nie okazał skruchy ani nie miał poczucia winy." To jest charakterystyczne dla takich zboczeńców. Winą obarczają ofiary a w swoim postepowaniu nie widzą niczego złego. Nawet jeśli stalker zabije dręczoną kobietę, to ją będzie obarczał winą za swój czyn. Będzie uważał że to ona go zmusiła do zbrodni. Dlatego, drogie panie, uważajcie. Także na forach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Jezu, podwójny horror 23.01.23, 02:13 Snajper55 - masz rację. Po raz już któryś z kolei pisze o tym,że w Polsce lekceważy się groźby, nękanie.... często wręcz policjanci mawiali nękanej kobiecie,że powinna czuć się wyróżniona,zaszczycona niemalże...,,No czego pani chce,ten mężczyzna tak panią kocha"- tekst w tym stylu wielokrotnie słyszała jedna z ofiar innego stalkera, stomatolog z zawodu. W wątku o mordercy własnej rodziny z Tarnowa, wspomniałam też i pogróżkach i groźbach ,,odstrzelenia mi łba jak kaczce" ze strony jednej z moich dalszych krewniaczek, żołnierza zawodowego zresztą... O tyle mi jest łatwiej ,że z tą ,, rodzinką" z piekła rodem kontaktów nie utrzymuję, mieszkam za granicą,a mojego adresu nie zna nikt w Polsce. I tak zostanie już na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Jezu, podwójny horror 23.01.23, 09:56 Taki sam świr, jak ten od wybuchowej paczki Odpowiedz Link Zgłoś