edne 08.03.23, 10:24 kochankę. Jest nią brytyjska modelka Rose Hanbury. Możliwe? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:25 Ona jest modelką? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:30 Była lata temu, po hajtnięciu się z markizem już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:38 Tak i uprawiają pegging. Nieaktualne od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:25 Czy możliwe? A dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:28 Czy możliwe? Możliwe. Czy prawdziwe? Nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:29 Ile lat można to wałkować? Może ma, może nie ma, skąd niby można to wiedzieć, ale pani Rose jest jakimś niewyczerpanym zasobem dla pismaków, odgrzewanym z imponującą regularnością. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:37 Możliwe, oczywiście. Dlaczego miałoby być niemożliwe. Mienie kochanki jest możliwe. Czy ma ją William i czy jeśli tak to jest nią Rose Hanbury - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:40 Mówisz, ze ematka zna ich osobiście i potwierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:41 A tam w brytyjskiej rodzinie królewskiej to kochanka (kochanek) to nie jest standard? Kate i jej mama wiedziały do czego się pchają, chęć zostania księżna i żona krola przeważyły. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:46 Osobiscie mi się bardziej podoba mąż Rose. Jakiś taki fajniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:48 Ma więcej włosów, co już jest dla mnie atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:14 Józio opuścił czat 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:20 A mnie Rose. Seksowna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 10.03.23, 21:29 ichi51e napisała: > Osobiscie mi się bardziej podoba mąż Rose. Jakiś taki fajniejszy. > Serio? Może ponad 20lat temu, jak był w wieku Williama ale teraz to już jednak dziadek 62 lata Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:56 A dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskamarylka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:59 Jasne, że prawda. Byłam ich łóżkiem. (Serio? Ematki mają potwierdzać albo dementować tę plotkę?) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:03 Ty byłaś łóżkiem a ja kotarą nad. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:16 A kto był dildem? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 12.03.23, 15:04 A z pewnoscia bylby to wyjatkowy, pierwszy przypadek, kiedy na ematce plotkuje sie o osobach nie znanych osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:08 edne napisała: > Możliwe? Jak myślicie? Możliwe na pewno, królowie czy następcy tronu od wieków robią co chcą. Karolek "chcę być Twoim tamponem" nie lepszy, o Andrzeju nie wspomnę. Ale czy to prawda wiedzą tylko zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 12:56 ginger.ale napisała: > Możliwe na pewno, królowie czy następcy tronu od wieków robią co chcą. > Karolek "chcę być Twoim tamponem" nie lepszy, Eeee, bez przesady. Karol cale zycie byl wierny swojej pierwszej milosci. Za to sam porozem palacowe sufity rysowal. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:13 Nie był wierny. Jeżeli pierwsza miłość była taka ważna to "zdradził ją" z żoną (klawiatura ledwo to przyjęła). A żonę zdradzał z "pierwszą miłością". Żona zdaje się, że poroże Karolkowi wyprodukowała dopiero po tym gdy okazało się że mąż chce tamponować. I jakoś się jej specjalnie nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:29 Ja sie jemu nie dziwie. Tzn dziwię się ze tak długo z idiotką wytrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:58 To po cóż się zenil z idiotka? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 11.03.23, 10:04 sophia.87 napisała: > To po cóż się zenil z idiotka? Mame cisnęła. Nie masz błękitnej krwi - nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 11.03.23, 11:38 Ale Diana nie była przeciez ostatnią blekitnokrwista w krolestwie. Skoro nie walczył o Camille, choć powinien, to mógł mieć choć tyle rozsądku by ożenić się z kobietą, która by przynajmniej lubił i z którą moglby zawrzeć układ o dyskretnej wolności w związku ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 12.03.23, 11:49 Dokładnie. Zamiast łamać serce naiwnej, romantycznej i niestabilnej dziewczynce trzebabylo wziąć taka sama czyniczną francę jaką on jest i był. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 12.03.23, 15:46 Problem byl zdaje sie w tym, ze zadna cyniczna franca nie byla juz dziewica (przeciez juz przez to wczesniej nie chciano mu pozwolic na slub z Camilla). Ale tez sie dziwie krolowej matce i jej przyjaciolce bedacej babcia Diany (no tej mniej, bo pewnie zaszczyt dla rodziny ja zaslepil), ze wybraly dziewczyne tak wrazliwa i niestabilna psychicznie (i do tego niezbyt inteligentna). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:12 kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:14 Pewnie że mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:16 A pomyślcie, że to jednak nie jest prawda tylko ploty wyssane z brudnego palucha u nogi. I teraz bogu ducha winna kobieta oskarżana jest publicznie o romans i grube zboczeństwo 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:15 Gorzej, że jak przeczyta to jej córka. Zdaje się, że William dobrze się dogaduje z mężem domniemanej kochanki, co podawaza plotki, to już nie te czasy kiedy romans zony z następca tronu był dumą dla męża. Zresztą akurat w GB chodzą słuchy, że te plotki to od początku do końca wymysl obozu H&M Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:16 Myślałam w pierwszej chwili, że chodzi o sieciówkę 😳. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:06 No jakościowo się zgadza ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:08 Ona ma z mężem 3 dzieci. Ze tez jeszcze czas na skoki na bok znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 17:29 Stać ją na to, żeby nie sprzątać po tych dzieciach i nie gotować osobiście dla nich i nie musi robić nadgodzin, żeby wysłać je na narty albo korepetycje. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:50 trzeba mieć twarda skore zaufanie i duża pewność siebie żeby być mężem kobiety w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:19 To możliwe, gdyż... ja tam np. nie podzielam społecznego zachwytu nad Kate. Dla mnie ona jest drewniana, nudna, sztuczna i ma kij w doopsku. Być może z tych względów nadawała się na stanowisko żony, ale po oglądnięciu 32 koreańskich seriali mam teraz wrażenie, że i jemu i jej kazali wziąć ślub z powodów biznesowych, natomiast miłości to on szuka gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:17 I to usprawiedliwia zdradę? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:52 Może umówili się na otwarty związek, o którego zasadach nie będą informować plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:55 Chyba ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
oldrena1 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William - OT 08.03.23, 16:48 woman_in_love napisała: > Być może z tych względów nadawała się na stanowisko żony, ale po oglądnięciu 32 > koreańskich seriali [...] Czemu tak mało? Odpowiedz Link Zgłoś
gryfna-frelka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 12:53 Nie wiem ile warta jest ta strona i to info, ale wyglada na to ze w druga strone tez troche sie dzialo a Kate taka az swieta nie jest www.musicmundial.com/en/2023/03/08/princess-kate-middleton-may-have-ended-up-married-to-prince-harry/ Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:15 Jeśli wierzyć temu, co Harry wypisuje w Spare, nie znali się z Kate, wiec raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnokres Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:05 Co mamy napisać? "Potwierdzam"? Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnokres Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:08 Już wiem, możesz napisać w tej sprawie do księcia Lubomirskiego, który jest u nas ekspertem od brytyjskiej rodziny królewskiej. Ciekawe, co by odpowiedział 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:16 przecież oni chyba tylko w kiblu nie mają obstawy. gdzie, kiedy i niby w jakich warunkach miałby szansę zdradzać żonę? W pałacu? z prywatną ochroną w barze/hotelu? w świecie bez grama prywatności nie wyobrażam sobie tego technicznie Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:42 Nie wierze w te plotke, ale obstawa to zadna przeszkoda, przeciez oni musza byc dyskretni. To nie straznicy moralnosci. Ani Karolowi, ani Dianie obstawa nigdy w najmniejszym stopniu nie przeszkadzala w pozamalzenskim romansowaniu (ba, Diana zdaje sie miala romans ze swoim ochroniarzem, albo usilowala miec, ale on sie stlenil, bylo cos takiego, tylko juz nie pamietam szczegolow). Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:11 Nic prostszego, ochrona jest z pewnością super dyskretna. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:06 Technicznie to chyba łatwo zapraszają tamta pare i klasycznie po angielsku każdy dostaje własna sypialnie (małżeństwa w UK miały osobne sypialnie połączone drzwiami/garderoba) i w nocy kto ma pomylić pokoje ten myli. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:36 zuzanna_a napisała: > przecież oni chyba tylko w kiblu nie mają obstawy. > gdzie, kiedy i niby w jakich warunkach miałby szansę zdradzać żonę? > W pałacu? z prywatną ochroną w barze/hotelu? w świecie bez grama prywatności ni > e wyobrażam sobie tego technicznie Zgadzam się, to niewykonalne. Dlatego książę Filip był wierny Elżbiecie, Karol Dianie, Andrzej też nigdy niczego nie wywinął na boku. Niedasię. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:02 Myślę że to specjalnie plotki rozpuszczone przez króla żeby odwrócić uwagę od problemów związanych z Braxitem czyli np. braku środków podstawowych przeciwbólowych ludzie konają z bólu i z głodu jak w wątku rosy więc chcą ich zająć Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 15:03 Kate też się pokazuje niekiedy z zalepionymi opuszkami palców, co miewała i Diana w wyniku bulemii. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:24 czyli np. braku środków podstawowych przeciwbólowych Z czym??????? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 17:09 Idź do wątku rosy Apteki w uk tez maja problemy z dostawcami Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 18:24 ja to mieszkam w innym UK jakims. Paracetamol i Ibuprofen jest w kazdym sklepie na rogu Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 19:40 Problemy z podstawowymi pbolowymi? I rosa coś takiego napisala? Nie, nie ma takiego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 10.03.23, 19:54 Nie konają z głodu, a środki p/bólowe dostępne są wszędzie. Także te na receptę 🙄. Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:56 stara plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 15:00 Byłby głupi gdyby to była prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:31 Oczywiście, że możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:43 Tak, to prawda, że ma kochankę. Ale nie jest nią Rose. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 19:28 21mada napisała: > Tak, to prawda, że ma kochankę. Ale nie jest nią Rose. tylko 21mada 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
gryfna-frelka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 10.03.23, 14:51 Nie nie, to Gruba z Ksiegowosci jest przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś