Dodaj do ulubionych

Czy plotki są prawdą? Książę William ma

08.03.23, 10:24
kochankę. Jest nią brytyjska modelka Rose Hanbury.
Możliwe? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:25
      Ona jest modelką?
      • 35wcieniu Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:30
        Była lata temu, po hajtnięciu się z markizem już nie.
      • ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:38
        Tak i uprawiają pegging. Nieaktualne od paru lat.
    • hosta_73 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:25
      Czy możliwe? A dlaczego nie?
    • aqua48 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:28
      Czy możliwe? Możliwe. Czy prawdziwe? Nie mam pojęcia.
    • 35wcieniu Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:29
      Ile lat można to wałkować? big_grin

Może ma, może nie ma, skąd niby można to wiedzieć, ale pani Rose jest jakimś niewyczerpanym zasobem dla pismaków, odgrzewanym z imponującą regularnością.
    • daniela34 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:37
      Możliwe, oczywiście. Dlaczego miałoby być niemożliwe. Mienie kochanki jest możliwe.
      Czy ma ją William i czy jeśli tak to jest nią Rose Hanbury - nie wiem.
    • kk345 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:40
      Mówisz, ze ematka zna ich osobiście i potwierdzi?
    • bywalec.hoteli Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:41
      A tam w brytyjskiej rodzinie królewskiej to kochanka (kochanek) to nie jest standard?

Kate i jej mama wiedziały do czego się pchają, chęć zostania księżna i żona krola przeważyły.
    • ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:46
      Osobiscie mi się bardziej podoba mąż Rose. Jakiś taki fajniejszy.
      • daniela34 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:48
        Ma więcej włosów, co już jest dla mnie atutem.
        • borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:14
          Józio opuścił czat 🙄
          • lalkaika Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 20:45
            Lol
      • primula.alpicola Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:20
        A mnie Rose. Seksowna jest.
      • laluna82 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 10.03.23, 21:29
        ichi51e napisała:

> Osobiscie mi się bardziej podoba mąż Rose. Jakiś taki fajniejszy.
        >
        Serio? Może ponad 20lat temu, jak był w wieku Williama ale teraz to już jednak dziadek wink 62 lata
    • mia_mia Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:56
      A dlaczego nie?
    • gdanskamarylka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 10:59
      Jasne, że prawda. Byłam ich łóżkiem.

(Serio? Ematki mają potwierdzać albo dementować tę plotkę?)
      • daniela34 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:03
        Ty byłaś łóżkiem a ja kotarą nad.
        • borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:16
          A kto był dildem? 🙄
          • jednoraz0w0 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 15:03
            Riki
            • sol_13 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 10.03.23, 17:13
              I karzeł
      • kandyzowana3x Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 12.03.23, 15:04
        A z pewnoscia bylby to wyjatkowy, pierwszy przypadek, kiedy na ematce plotkuje sie o osobach nie znanych osobiscie.
    • ginger.ale Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:08
      edne napisała:

> Możliwe? Jak myślicie?

Możliwe na pewno, królowie czy następcy tronu od wieków robią co chcą.
      Karolek "chcę być Twoim tamponem" nie lepszy, o Andrzeju nie wspomnę.
      Ale czy to prawda wiedzą tylko zainteresowani.
      • azalee Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 12:56
        ginger.ale napisała:

> Możliwe na pewno, królowie czy następcy tronu od wieków robią co chcą.
        > Karolek "chcę być Twoim tamponem" nie lepszy,

Eeee, bez przesady. Karol cale zycie byl wierny swojej pierwszej milosci. Za to sam porozem palacowe sufity rysowal.
        • beataj1 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:13
          Nie był wierny. Jeżeli pierwsza miłość była taka ważna to "zdradził ją" z żoną (klawiatura ledwo to przyjęła).
          A żonę zdradzał z "pierwszą miłością".
          Żona zdaje się, że poroże Karolkowi wyprodukowała dopiero po tym gdy okazało się że mąż chce tamponować. I jakoś się jej specjalnie nie dziwię.
          • hanusinamama Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:29
            Ja sie jemu nie dziwie. Tzn dziwię się ze tak długo z idiotką wytrzymał
            • sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:58
              To po cóż się zenil z idiotka?
              • suki-z-godzin Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 11.03.23, 10:04
                sophia.87 napisała:

> To po cóż się zenil z idiotka?

Mame cisnęła. Nie masz błękitnej krwi - nie zrozumiesz.
                • sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 11.03.23, 11:38
                  Ale Diana nie była przeciez ostatnią blekitnokrwista w krolestwie.
                  Skoro nie walczył o Camille, choć powinien, to mógł mieć choć tyle rozsądku by ożenić się z kobietą, która by przynajmniej lubił i z którą moglby zawrzeć układ o dyskretnej wolności w związku ☺
                  • beataj1 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 12.03.23, 11:49
                    Dokładnie. Zamiast łamać serce naiwnej, romantycznej i niestabilnej dziewczynce trzebabylo wziąć taka sama czyniczną francę jaką on jest i był.
                    • chatgris01 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 12.03.23, 15:46
                      Problem byl zdaje sie w tym, ze zadna cyniczna franca nie byla juz dziewica (przeciez juz przez to wczesniej nie chciano mu pozwolic na slub z Camilla).

Ale tez sie dziwie krolowej matce i jej przyjaciolce bedacej babcia Diany (no tej mniej, bo pewnie zaszczyt dla rodziny ja zaslepil), ze wybraly dziewczyne tak wrazliwa i niestabilna psychicznie (i do tego niezbyt inteligentna).
    • simply_z Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:12
      kogo to obchodzi
    • primula.alpicola Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:14
      Pewnie że mozliwe.
    • borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:16
      A pomyślcie, że to jednak nie jest prawda tylko ploty wyssane z brudnego palucha u nogi.
      I teraz bogu ducha winna kobieta oskarżana jest publicznie o romans i grube zboczeństwo 🙄
      • sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:15
        Gorzej, że jak przeczyta to jej córka.
        Zdaje się, że William dobrze się dogaduje z mężem domniemanej kochanki, co podawaza plotki, to już nie te czasy kiedy romans zony z następca tronu był dumą dla męża.
        Zresztą akurat w GB chodzą słuchy, że te plotki to od początku do końca wymysl obozu H&M
        • ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:16
          Myślałam w pierwszej chwili, że chodzi o sieciówkę 😳.
          • sophia.87 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:06
            No jakościowo się zgadza ☺
        • ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:08
          Ona ma z mężem 3 dzieci.
          Ze tez jeszcze czas na skoki na bok znajduje
          • niemcyy Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 17:29
            Stać ją na to, żeby nie sprzątać po tych dzieciach i nie gotować osobiście dla nich i nie musi robić nadgodzin, żeby wysłać je na narty albo korepetycje.
      • ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:50
        trzeba mieć twarda skore zaufanie i duża pewność siebie żeby być mężem kobiety w takiej sytuacji. uncertain
    • woman_in_love Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 11:19
      To możliwe, gdyż... ja tam np. nie podzielam społecznego zachwytu nad Kate. Dla mnie ona jest drewniana, nudna, sztuczna i ma kij w doopsku.

Być może z tych względów nadawała się na stanowisko żony, ale po oglądnięciu 32 koreańskich seriali mam teraz wrażenie, że i jemu i jej kazali wziąć ślub z powodów biznesowych, natomiast miłości to on szuka gdzie indziej.
      • ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:17
        I to usprawiedliwia zdradę?
        • niemcyy Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:52
          Może umówili się na otwarty związek, o którego zasadach nie będą informować plebsu.
          • ayelen40 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:55
            Chyba ze tak.
        • woman_in_love Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:40
          tak
      • oldrena1 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William - OT 08.03.23, 16:48
        woman_in_love napisała:

> Być może z tych względów nadawała się na stanowisko żony, ale po oglądnięciu 32
        > koreańskich seriali [...]

Czemu tak mało?
    • gryfna-frelka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 12:53
      Nie wiem ile warta jest ta strona i to info, ale wyglada na to ze w druga strone tez troche sie dzialo a Kate taka az swieta nie jest wink

www.musicmundial.com/en/2023/03/08/princess-kate-middleton-may-have-ended-up-married-to-prince-harry/
      • better.call.kim Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:15
        Jeśli wierzyć temu, co Harry wypisuje w Spare, nie znali się z Kate, wiec raczej nie.
    • ciemnokres Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:05
      Co mamy napisać? "Potwierdzam"?
    • ciemnokres Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:08
      Już wiem, możesz napisać w tej sprawie do księcia Lubomirskiego, który jest u nas ekspertem od brytyjskiej rodziny królewskiej. Ciekawe, co by odpowiedział 🤔
    • zuzanna_a Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:16
      przecież oni chyba tylko w kiblu nie mają obstawy.
      gdzie, kiedy i niby w jakich warunkach miałby szansę zdradzać żonę?
      W pałacu? z prywatną ochroną w barze/hotelu? w świecie bez grama prywatności nie wyobrażam sobie tego technicznie smile
      • chatgris01 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 13:42
        Nie wierze w te plotke, ale obstawa to zadna przeszkoda, przeciez oni musza byc dyskretni. To nie straznicy moralnosci.
        Ani Karolowi, ani Dianie obstawa nigdy w najmniejszym stopniu nie przeszkadzala w pozamalzenskim romansowaniu (ba, Diana zdaje sie miala romans ze swoim ochroniarzem, albo usilowala miec, ale on sie stlenil, bylo cos takiego, tylko juz nie pamietam szczegolow).
      • primula.alpicola Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:11
        Nic prostszego, ochrona jest z pewnością super dyskretna.
      • ichi51e Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:06
        Technicznie to chyba łatwo zapraszają tamta pare i klasycznie po angielsku każdy dostaje własna sypialnie (małżeństwa w UK miały osobne sypialnie połączone drzwiami/garderoba) i w nocy kto ma pomylić pokoje ten myli.
      • jowita771 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:36
        zuzanna_a napisała:

> przecież oni chyba tylko w kiblu nie mają obstawy.
        > gdzie, kiedy i niby w jakich warunkach miałby szansę zdradzać żonę?
        > W pałacu? z prywatną ochroną w barze/hotelu? w świecie bez grama prywatności ni
        > e wyobrażam sobie tego technicznie smile

Zgadzam się, to niewykonalne. Dlatego książę Filip był wierny Elżbiecie, Karol Dianie, Andrzej też nigdy niczego nie wywinął na boku. Niedasię.
    • krolewska.asma Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:02
      Myślę że to specjalnie plotki rozpuszczone przez króla żeby odwrócić uwagę od problemów związanych z Braxitem czyli np. braku środków podstawowych przeciwbólowych

ludzie konają z bólu i z głodu jak w wątku rosy więc chcą ich zająć
      • yadaxad Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 15:03
        Kate też się pokazuje niekiedy z zalepionymi opuszkami palców, co miewała i Diana w wyniku bulemii.
      • lilia.z.doliny Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:24
        czyli np. braku środków podstawowych przeciwbólowych
        Z czym???????
        • krolewska.asma Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 17:09
          Idź do wątku rosy
          Apteki w uk tez maja problemy z dostawcami
          • princesswhitewolf Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 18:24
            ja to mieszkam w innym UK jakims. Paracetamol i Ibuprofen jest w kazdym sklepie na rogu
          • lilia.z.doliny Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 19:40
            Problemy z podstawowymi pbolowymi? I rosa coś takiego napisala?
            Nie, nie ma takiego problemu
      • yuka12 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 10.03.23, 19:54
        Nie konają z głodu, a środki p/bólowe dostępne są wszędzie. Także te na receptę 🙄.
    • forumologin Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 14:56
      stara plotka.
    • tanebo001 Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 15:00
      Byłby głupi gdyby to była prawda.
    • iberka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:31
      Oczywiście, że możliwe
    • 21mada Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 16:43
      Tak, to prawda, że ma kochankę. Ale nie jest nią Rose.
      • borsuczyca.klusek Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 19:28
        21mada napisała:

> Tak, to prawda, że ma kochankę. Ale nie jest nią Rose.

tylko 21mada 🙄
        • iberka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 08.03.23, 20:22
          Ciiii
          • gryfna-frelka Re: Czy plotki są prawdą? Książę William ma 10.03.23, 14:51
            Nie nie, to Gruba z Ksiegowosci jest przeciez!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka