kotejka 15.03.23, 12:10 chcę bardzo na wiosnę macie jakies doswiadczenie? czy tylko oryginalna bikor sie sprawdzi (z pedzlem ponad dwiescie zlotych)? bo widze i innych producentow, ktorzy robią, nieco tansze? polecicie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 12:18 Mam doświadczenie wyłącznie obserwującej miłośniczkę owej ziemi (tej jedynej, oryginalnej) - moim zdaniem efekt nie był dobry, no ale może nie umiała nałożyć albo przesadzała. Odpowiedz Link Zgłoś
drilka Re: ziemia egipska 15.03.23, 12:26 Miałam oryginalną z pędzlem. Jestem jasną blondynką i u mnie porażka na całej linii ale też nie przykładałam się za bardzo. Aż mam ją ochotę dzisiaj odszukać, może chociaż pędzel wykorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:04 Moja dość sprawna makijażowo koleżanka uzyskiwała efekt zatrzaśnięcia się w solarium, więc nie wiem, czy ktoś tak naprawdę potrafi, ale może. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:10 Używałam różnych kulkowych co krzywdy miały nie robić. Niby nie robiły, ale zachwycona też nie byłam. Od 2 lat używam Balm Mama Bahama. Bardzo sobie chwalę. Można kupić na spróbowanie jakieś maleństwo kilkugramowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:39 Aż zapytałam Googla o czym jest ten wątek Bo z pierwszego zdania zrozumiałam,że chodzi o urlop wiosną w Egipcie. Tylko ten pędzel mi nie pasował. No taka już ze mnie analfabetka makijażowa... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:41 Przegapiłaś okres, kiedy był to absolutny krzyk mody! Ja nawet miałam propozycję nabycia ale z moją makijażową sprawnością wiedziałam, że zrobię sobie na twarzy rzeczy straszne i nie skorzystałam. Nie odnowiłam oblicza ziemią (przepraszam za bluźnierstwo ale nie mogłam się powstrzymać). Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:44 tam zaraz bluznierstwo kalambur religijny Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:56 iiii teraz takie czasy, że nie wiadomo jak kto to potraktuje Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:45 ja tez, bo myślałam że będzie urlopowo lub biblijnie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:03 jednoraz0w0 napisał(a): > ja tez, bo myślałam że będzie urlopowo lub biblijnie. który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:10 To było moje pierwsze skojarzenie i też musiałam spytać googla, co to ta ziemia egipska 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
betyskai Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:12 ja najpierw o emigracji do Egiptu a później o ziemi do sadzenia warzyw która ma super właściwości i rośliny rosną wyjątkowo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: ziemia egipska 15.03.23, 21:02 Gdzie te niegdzisiejsze wątki o Bobie z Hotelu Roma 😉. Jakieś 15 lat temu chyba czytałam na "Kobiecie" (?) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: ziemia egipska 15.03.23, 21:19 Jak to dobrze, że nie tylko ja tak miałam. Byłam pewna, że autorka chce wiosną odwiedzić piramidy Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: ziemia egipska 16.03.23, 10:18 jkl13 napisała: > Aż zapytałam Googla o czym jest ten wątek Bo z pierwszego zdania zrozumiałam > ,że chodzi o urlop wiosną w Egipcie. Tylko ten pędzel mi nie pasował. No taka j > uż ze mnie analfabetka makijażowa... Ja też! I też obstawiałam wiosenny wyjazd, a po ifo o pędzlu jakieś żyzne namuły do maseczkowania😎 Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:06 O ile nie jesteś sniada brunetka, to nie radzę. Ona wygląda dobrze chyba tylko na ciemniejszej skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:08 Radzę wypróbować. Na mojej cerze efekt był .. Dyskusyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:44 To jest gorsze od kakao, nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: ziemia egipska 15.03.23, 21:47 z pedzlem ponad dwiescie zlotych W tym wieku należy zacząć myśleć o wieczności a nie głupotach doczesności. Zamiast wydawać 200 na bzdury, zacznij zbierać na wycieczkę do medjugorje. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: ziemia egipska 16.03.23, 00:56 Tylko nie Medjugorje, to jest mamienie szatańskie. Mało to lepszych, uczciwie potwierdzonych przez Kościół objawień? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: ziemia egipska 16.03.23, 11:55 Z wczasów w Egipcie do Izraela jakieś wycieczki organizują zdaje się, więc za jednym zamachem może zaliczyć ziemię egipską i Ziemię Świętą Odpowiedz Link Zgłoś