Dodaj do ulubionych

ziemia egipska

15.03.23, 12:10
chcę bardzo na wiosnę
macie jakies doswiadczenie?
czy tylko oryginalna bikor sie sprawdzi (z pedzlem ponad dwiescie zlotych)? bo widze i innych producentow, ktorzy robią, nieco tansze?
polecicie cos?
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 12:18
      Mam doświadczenie wyłącznie obserwującej miłośniczkę owej ziemi (tej jedynej, oryginalnej) - moim zdaniem efekt nie był dobry, no ale może nie umiała nałożyć albo przesadzała.
    • drilka Re: ziemia egipska 15.03.23, 12:26
      Miałam oryginalną z pędzlem. Jestem jasną blondynką i u mnie porażka na całej linii ale też nie przykładałam się za bardzo. Aż mam ją ochotę dzisiaj odszukać, może chociaż pędzel wykorzystam.
    • shellyanna Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:02
      Ja nie potrafię używać.
      • daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:04
        Moja dość sprawna makijażowo koleżanka uzyskiwała efekt zatrzaśnięcia się w solarium, więc nie wiem, czy ktoś tak naprawdę potrafi, ale może.
    • asiairma Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:10
      Używałam różnych kulkowych co krzywdy miały nie robić. Niby nie robiły, ale zachwycona też nie byłam.
      Od 2 lat używam Balm Mama Bahama. Bardzo sobie chwalę. Można kupić na spróbowanie jakieś maleństwo kilkugramowe.
    • jkl13 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:39
      Aż zapytałam Googla o czym jest ten wątek smile Bo z pierwszego zdania zrozumiałam,że chodzi o urlop wiosną w Egipcie. Tylko ten pędzel mi nie pasował. No taka już ze mnie analfabetka makijażowa...
      • daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:41
        smile smile smile Przegapiłaś okres, kiedy był to absolutny krzyk mody!

Ja nawet miałam propozycję nabycia ale z moją makijażową sprawnością wiedziałam, że zrobię sobie na twarzy rzeczy straszne i nie skorzystałam. Nie odnowiłam oblicza ziemią (przepraszam za bluźnierstwo ale nie mogłam się powstrzymać).
        • kotejka Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:44
          tam zaraz bluznierstwo wink
          kalambur religijny
          • daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:56
            iiii teraz takie czasy, że nie wiadomo jak kto to potraktuje
      • jednoraz0w0 Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:45
        ja tez, bo myślałam że będzie urlopowo lub biblijnie.
        • princesswhitewolf Re: ziemia egipska 15.03.23, 13:58
          🤣
        • daniela34 Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:03
          jednoraz0w0 napisał(a):

> ja tez, bo myślałam że będzie urlopowo lub biblijnie.

który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli...
          • eliszka25 Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:10
            To było moje pierwsze skojarzenie i też musiałam spytać googla, co to ta ziemia egipska 😄
      • betyskai Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:12
        ja najpierw o emigracji do Egiptu a później o ziemi do sadzenia warzyw która ma super właściwości i rośliny rosną wyjątkowo dobrze
        • ayelen40 Re: ziemia egipska 15.03.23, 21:02
          Gdzie te niegdzisiejsze wątki o Bobie z Hotelu Roma 😉. Jakieś 15 lat temu chyba czytałam na "Kobiecie" (?)
          • szarmszejk123 Re: ziemia egipska 16.03.23, 09:56
            Forum " Faceci z Egiptu". tongue_out
      • annpierle Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:14
        nie jests sama!
      • arwena_111 Re: ziemia egipska 15.03.23, 21:19
        Jak to dobrze, że nie tylko ja tak miałam. Byłam pewna, że autorka chce wiosną odwiedzić piramidy big_grin
      • lella_two Re: ziemia egipska 16.03.23, 10:18
        jkl13 napisała:

> Aż zapytałam Googla o czym jest ten wątek smile Bo z pierwszego zdania zrozumiałam
        > ,że chodzi o urlop wiosną w Egipcie. Tylko ten pędzel mi nie pasował. No taka j
        > uż ze mnie analfabetka makijażowa...

Ja też! I też obstawiałam wiosenny wyjazd, a po ifo o pędzlu jakieś żyzne namuły do maseczkowania😎
    • konsta-is-me Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:06
      O ile nie jesteś sniada brunetka, to nie radzę.
      Ona wygląda dobrze chyba tylko na ciemniejszej skorze.
    • extereso Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:08
      Radzę wypróbować. Na mojej cerze efekt był .. Dyskusyjny.
    • primula.alpicola Re: ziemia egipska 15.03.23, 14:44
      To jest gorsze od kakao, nigdy więcej.
    • woman_in_love Re: ziemia egipska 15.03.23, 21:47
      z pedzlem ponad dwiescie zlotych

W tym wieku należy zacząć myśleć o wieczności a nie głupotach doczesności. Zamiast wydawać 200 na bzdury, zacznij zbierać na wycieczkę do medjugorje.
      • katriel Re: ziemia egipska 16.03.23, 00:56
        Tylko nie Medjugorje, to jest mamienie szatańskie. Mało to lepszych, uczciwie potwierdzonych przez Kościół objawień? wink
        • mdro Re: ziemia egipska 16.03.23, 11:55
          Z wczasów w Egipcie do Izraela jakieś wycieczki organizują zdaje się, więc za jednym zamachem może zaliczyć ziemię egipską i Ziemię Świętą big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka