luli321 22.03.23, 18:20 Muszę kupić! Nie lubię, nie chcę, ale muszę. Dziś mi się jakaś cholera (mucha) wbila w oko. Polećcie jakieś, kompletnie nie mam śladu pojęcia czym się kierować przy wyborze. Poza tym, żeby ładne były i twarzowe😎 Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extereso Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 18:28 Moim zdaniem żeby niezbyt ciemne i dość przylegające i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 19:18 takie co sie nie zsuwaja, te typowo rowerowe sa bardzo nietwarzowe, no przynajmniej nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 19:45 Jak Ci jeszcze kiedyś osa za dekolt wpadnie, będziesz szczególnie latem jeździć zapięta pod szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 19:47 A okularów nie kupuje się w internetach. Chyba, że przedtem przymierzyłaś w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 19:57 Przecież nie napisała, że chce kupić w internecie Tylko pyta na co zwrócić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 20:47 A, rzeczywiście. W takim razie na kolor. Bo przecież nie na to, jak się w nich czuje, czy wygodne, także w kasku (jeśli używa),jak przez nie patrzy, znaczy czy wyraźnie, czy ... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 19:57 Jeśli będziesz robiła kilkaset km miesięcznie, przez góry i lasy ... polecam Rudy Project. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Okulary rowerowe 23.03.23, 12:12 O, właśnie nabylam okulary tej firmy! Super, bo wreszcie mam okulary fotochromowe i jak wyjadę na rower po pracy jak jeszcze świeci słońce, to widzę gdzie jadę jak wracam . Ja okularów używam zawsze, bo mi oczy łzawią. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 20:15 Jezdze w zwyklych przeciwslonecznych Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakwiatkowska13 Re: Okulary rowerowe 22.03.23, 23:24 Uvex z żółtymi soczewkami. Ładnie rozjaśniają drogę o zmierzchu i nadają się również do biegania, zarówno w słońcu, jak i w półmroku. Widać nierówności terenu. Poza tym dobrze się trzymają na nosie, mają wygodne zauszniki. Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia, musisz przymierzyć, czy Ci będą pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Okulary rowerowe 23.03.23, 15:05 Szerokie oakleye albo 100% na pol twarzy, z polaryzacja albo zwiększonym kontrastem. Dużo jezdze, startuje w zawodach - mam problem z łzawieniem i tylko takie wielkie się u mnie sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś