pepsi.only 08.04.23, 16:18 Drogie ematki ! Na te Święta chciałabym złożyć życzenia słonecznej pogody, smacznego jajka oraz zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia , gdyż .... #SzpitaleTylkoDlaPis 🐣🐣🐣🐣🐣 🐣🐣🐣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Świąteczne życzenia 08.04.23, 18:45 Dzięki Wzajemnie, wszystkiego dobrego i przede wszystkim zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Świąteczne życzenia 08.04.23, 18:49 Jest wątek taki Pepsi .Można się dopisać .Ale zdrowych . Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Świąteczne życzenia 08.04.23, 18:54 Świętującym - zdrowia, radości, nadziei. Nieświętującym - fajnego dłuższego weekendu. Wszystkim - wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Świąteczne życzenia 08.04.23, 21:17 Gdzieś widziałam dzisiaj, mam nadzieje ze nie tutaj i Was nie zanudzam „Korzystając z okazji, chcę podziękować Piłatowi za zapewnienie nam długiego weekendu” Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Świąteczne życzenia 08.04.23, 21:20 😃😃😃 A ja takie: Jezus: Kim jestes, by mnie sądzić? Piłat: Piłatem! Jezus: Z Kałaibów? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Świąteczne życzenia 09.04.23, 07:16 Wiosna była (wczoraj) , ale się zmyła. Dzisiaj tak sobie, ale nadzieja jest Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Świąteczne życzenia 08.04.23, 21:10 pepsi.only napisała: > Drogie ematki ! > > Na te Święta chciałabym złożyć życzenia > słonecznej pogody, > smacznego jajka > oraz zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia , gdyż .... #SzpitaleTylkoDlaPis > > 🐣🐣🐣🐣🐣 🐣🐣🐣 > > Dziękuję, wzajemnie i wiosny wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś