mia_mia 26.05.23, 14:24 Przepadł kolejny, telefon ma mieć tylko dwie funkcje, dzwonienie i internet druga przydatna acz nie niezbędna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaki11 Re: Tani telefon dla dziecka 26.05.23, 20:19 Co to dla ciebie znaczy tani? bo z opisu wynika, że nawet zwykły klawiszowiec by się od biedy nadał jak internet nie konieczny, ale obstawiam, że jednak nie o to chodzi, bo i wątpię żeby dziecko (w jakim wieku właściwie?) chciało z takiego korzystać. Moja matka ma tani oppo chyba 17 ale nie jestem pewna, kosztował ją jakieś 700zł, ja go czasem używam, żeby jej coś pokazać, no jest ok, do minimalnego używania, choć jak więcej rzeczy w tle to lubi się zacinać. Z tego co słyszałam motorolle z tych tańszych w podobnej cenie też się względnie spisują, ale nie miałam do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Tani telefon dla dziecka 27.05.23, 11:27 Skoro ma mieć internet, to smartfon z dolnej półki. Najtańsze chyba alcatel ale nie wiem jak to działa, moje dzieci oboje mają Redmi Note 9, syn ma go już od dwóch lat i jest wszystko ok, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Tani telefon dla dziecka 27.05.23, 11:32 Na szczęście telefon się znalazł, ale pewnie za kilka miesięcy będzie następny alarm Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Tani telefon dla dziecka 27.05.23, 12:07 Nie jest, to telefon po śp. dziadku, wcześniej miał iphony po nas też nie warte wykupywania polisy. Używa telefonów, których utrata nas nie boli, jeszcze na to się godzi😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Tani telefon dla dziecka 27.05.23, 11:39 Jak najbardziej istnieje tania oferta, czyli taka do 400 zł, zarówno w marketach na sali, jak i np. w EuroAgd. Sama miałam tani telefon i był ok. Jeśli chodzi o dziecko, to byłabym ostrożna, żeby go nie narazić na kpiny rówieśników. Kupisz mu telefon jak dla emeryta i stanie się obiektem kpin na długo. Niby co to kogo powinno obchodzić, ale życie młodzieżowe rządzi się swoimi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Tani telefon dla dziecka 27.05.23, 12:02 U nas w szkole jest zakaz używania i chociaż to 4 klasa nawet nie wszystkie dzieci mają czy noszą telefony. Mój sam wraca, więc telefon jest mu potrzebny. W domu mamy iphony nadliczbowe, ale do szkoły wolę jak nosi coś czego nie szkoda zgubić czy zniszczyć, a on nie nalega jeszcze. Oprócz najnowszych iphonów, to chciałby nokię sprzed chyba 20 lat, takie klimaty teraz😀 Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Tani telefon dla dziecka 27.05.23, 21:31 Na przyszlosc to w komisie kupić, nawet 4 stówki na pół roku to za duzo na zgubienie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Tani telefon dla dziecka 27.05.23, 21:53 Moja niszcząca telefony córka ma realme c11 , wszystko fajnie działa. Wystarcza. Cena to jakieś 500 Druga ma Xiaomi 9t i ujnia. Mała pamięć.aczkolwiek jak tylko do netu to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś